Görög zenék, elõadók
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Zenék
Hozzászóló Üzenet
# 391
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53441 Üzenet linkje2008-02-28 02:08:12 

Jorgos írta:
Február végén lesz a döntõ Christee!
Viszont Kalomoira a legnépszerûbb.

Egy görög internet választási lap szerint, 3363 ember közt:

Καλομοίρα (1837) 55%
Κ.Μαρτάκης (1244) 37%
Χρύσπα (282) 8%

Tegnap volt a donto: Kalomoira nyert.
Nem veletlenul - tobb mint 600 video van rola a youtube-on!
Ezek kozott nincs valami jo szam. Kalomoiranak soha nem volt nagy slagere.
Csak sok a kalomoira rajongo...

# 392
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53447 Üzenet linkje2008-02-28 08:19:37  Válasz a #53441. hsz-ra Előzmény #53441

Szia Jorgo!

Én nem ismerem a hölgy munkásságát, de az általak elmondottak alapján, a személyes "vonzereõ" elég egy középszintû énekesnek...
Biztos sok pasi szavazott rá icon_smile.gif

-Jorgos: Inkabb sok 12 eves lany...

Bevallom, nem rossz csaj icon_rolleyes.gif icon_cool.gif

Majd meglátjuk, mire lesz elég icon_eek.gif

# 393
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53453 Üzenet linkje2008-02-28 12:47:45  Válasz a #52654. hsz-ra Előzmény #52654

Nagyon OFF, elõre is elnézést kérek, de Stratos itt biztos megtalálja:

Strato,
az elképzelhetõ, hogy az általad ajánlott színházi elõadásról volt ma szó az m1-en a Rondó címû mûsorban? Pár perccel ezelõtt lett vége, sajnos lemaradtam róla, csak 1-2 részletet láttam belõle.

Így, hogy a magyar felirat is megjelent a képernyõ alján, nagyon jó volt! Lehetett hallani a színészek eredeti hangját, lehetetett figyelni a játékukat, és még a fordítást is olvashattam. icon_smile.gif

# 394
Lovegreek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53463 Üzenet linkje2008-02-28 15:04:11  Előzmény #53453

icon_idea.gif icon_arrow.gif Andreas Ektoras: Gia sena zo - címû dalát tettem fel ide.
Én eddig nem ismertem, Ti hallottatok már róla?
Szerintem icon_rolleyes.gif a többi dalába is érdemes icon_idea.gif belehallgatni... icon_wink.gif

# 395
Lovegreek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53464 Üzenet linkje2008-02-28 15:06:43  Válasz a #53463. hsz-ra Előzmény #53463

Most tettem fel elõszõr dalt, bocsi hogy csak így sikerült. icon_redface.gif

icon_cool.gif Stratos: Mi a baj vele? icon_wink.gif

# 396
Stratos
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
2693 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53465 Üzenet linkje2008-02-28 15:26:35  Re:

geot írta:
Nagyon OFF, elõre is elnézést kérek, de Stratos itt biztos megtalálja:

Strato,
az elképzelhetõ, hogy az általad ajánlott színházi elõadásról volt ma szó az m1-en a Rondó címû mûsorban? Pár perccel ezelõtt lett vége, sajnos lemaradtam róla, csak 1-2 részletet láttam belõle.

Így, hogy a magyar felirat is megjelent a képernyõ alján, nagyon jó volt! Lehetett hallani a színészek eredeti hangját, lehetetett figyelni a játékukat, és még a fordítást is olvashattam. icon_smile.gif

Stratos: Persze, el is feledkeztem róla, hogy itt is meg lehet majd tekinteni belõle egy összefoglalót!:
icon_arrow.gif https://www.mtv.hu/videotar/?id=18800

És Köszi, hogy felhívtad rá a "itt" figyelmet, mert a feleségemet - akit tévedésbõl dramaturgnak írtak ki, de végül is Õ rendezte a darabot... (no, és itt a sógoromat, Halász G. Péter munkáját is meg kell említenem, aki a gyönyörû szép díszletért, s a színpadi látványért volt felelõs!) ..., így is alig van módomban látnom... s most, akár töbször, egymás után is láthatom, s nézhetem, ahogyan nyilatkozik... icon_lol.gif icon_lol.gif

(Itt a fenti linken belül, a korábban leadott Rondókból is találhatsz felvételeket, görög vonatkozású híreket, érdekességeket...)

Legutóbb Stratos szerkesztette (2008-02-28 16:10:16), összesen 7 alkalommal
# 397
Lovegreek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53466 Üzenet linkje2008-02-28 15:30:33  Válasz a #53464. hsz-ra Előzmény #53464

Köszi Stratos, én is "így" szerettem volna icon_lol.gif
# 398
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53468 Üzenet linkje2008-02-28 16:35:21  Válasz a #53465. hsz-ra Előzmény #53465

OFF

Strato,
köszi a linket, már én is kerestem, de közvetlenül a mûsor után még nem volt fent (vagy csak én voltam béna icon_rolleyes.gif).
Jó elõadás lehetett, ezúton is gratulálok a feleségednek és a sógorodnak. (Persze a színészeknek is, csak nem akarom, hogy nagyon "nyalizósnak" tûnjön ez a hozzászólás. icon_lol.gif)

/OFF
Vagy csak féloff, mert végülis a színházi életben is "elõadókról" beszélünk, nem? icon_wink.gif

# 399
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53477 Üzenet linkje2008-02-28 19:18:06 

Jorgos icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Sejtettem, hogy õ fog nyerni, bár jobban örültem volna egy jó hangnak, mint egy szép arcnak. icon_confused.gif Majd meglátjuk! icon_exclaim.gif
Stratos icon_exclaim.gif Remélem az Áprilisi elõadásra már eltudok menni! icon_exclaim.gif

# 400
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53478 Üzenet linkje2008-02-28 19:22:30 

A zsûri (40%) Kostas Martakist valasztotta!
A közönség pedig (60%) Kalomoirát. Így Kalomoira nyert.

A tegnapi elõadások:
Kalomoira:
http://www.youtube.com/watch?v=XL_sQty2IMA
Martakis:
http://www.youtube.com/watch?v=vFZNNjpeuIQ
Hrispa:
http://www.youtube.com/watch?v=JW0d3FjkTrE

# 401
Stratos
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
2693 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53487 Üzenet linkje2008-02-28 23:29:13  Re:

geot írta:
OFF

Strato,
köszi a linket, már én is kerestem, de közvetlenül a mûsor után még nem volt fent (vagy csak én voltam béna icon_rolleyes.gif).
Jó elõadás lehetett, ezúton is gratulálok a feleségednek és a sógorodnak. (Persze a színészeknek is, csak nem akarom, hogy nagyon "nyalizósnak" tûnjön ez a hozzászólás. icon_lol.gif)

/OFF
Vagy csak féloff, mert végülis a színházi életben is "elõadókról" beszélünk, nem? icon_wink.gif

Szerintem nem "Off" a hozzászólás, hisz görög elõadásról, görög színészekrõl beszélünk (mégha a többsége tulajdonképpen amatõr is...).
És igen, jó elõadás volt, ahhoz képest, hogy milyen reménytelen vállalkozásnak tûnt az elején... persze, ehhez már hozzá lehetett volna szokni, (ahogy az elõzõ 3 alkalommal is), hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatban rándul össze az egész... de valahogy nem tudom megszokni azt a stresszt, ami megelõzi a szinte semmibõl elõteremtett elõadást.
Amellett, hogy nem értem rá, és csak mint nézõ vehettem benne részt a dologban (jó, egy szabadnapom azért ráment, hogy besegítsek a darab görög-magyar szövegének pontosított összeollózásával, tisztázásával)

És szerintem tényleg klassz dolog volna - jó ötletet adtál! -, ha a késõbbiekben sikerülne is, a rögzített teljes elõadás(ok) felvételeit magyarul is feliratoztatva elérhetõvé tenni megnézésre, mondjuk a könyvtárban - akár, ahol a nejem a könyvtáros...

Nem tudom, hogyan lehetne a jövõben, kevesebb stresszel, jobb idõbeosztással kiaknázni (a nyelvtanulás mellett, megoldani az iskolában a darab elemzését, akár tananyag formájában is), a karakterek, és a jelenetek - részleteiben is jobb -, egységes kidolgozását, és begyakorlását... És azt elérni, hogy a darabválasztás is szerencsésebb legyen (személyreszabottabb szereposztással), és legyen több lehetõség az elõadás helyszínén való próbákra is... meg egy csomó más dolog...

De mégegyszer le a kalappal mindenki elõtt, hogy az elõadás egyáltalán létrejöhetett...!

Személy szerint nekem Petridisz Hrisztosz játéka tetszett a legjobban, s szerintem az õ személyisége, az õ játéka járult nagyban hozzá, hogy a komédia hiteles és vérbõbb legyen... da a kevésbé profik játéka is igen élvezetes volt, bár néha túlzottnak éreztem néha a játékukat, amit normális körülmények (renszeresebb próbák) alatt lehetne igazán kicsiszolni, tökéletesíteni... Azok elõtt meg végképp kalapot emelek, akik ahhoz képest, hogy szinte soha nem fordultak meg ilyen, vagy akár hasonló produkciók létrehozásában; milyen remekül helyt álltak!

https://www.arcusfest.hu/Jakovosz-Kambanellisz-Sok-huho-Rodoszert.html

Gratula minden résztvevõnek!

# 402
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53657 Üzenet linkje2008-03-03 14:40:47 

Szia Jorgos! icon_exclaim.gif
Az elõadásokat véleményezve Kalomoira egyre jobban tetszik,minél többet hallom a dalt,annál jobban kezdem érteni miért lett a nyertes! icon_exclaim.gif Martakis,a show jellegét nézve nem túl erõs! icon_confused.gif
Viszont Hrispa egyszerûen profi elõadást nyújtott.Ha táncosként nézem,az õ mûsora volt a legjobb,a legjobb táncosai neki voltak,mutatós icon_exclaim.gif De ez csak táncosként a véleményem. icon_biggrin.gif

# 403
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53689 Üzenet linkje2008-03-03 20:49:30 

Nagyon ugyes vagy Christee, ugyanazt mondta a gorog TV-ben Vamos Karoly is!
(Most mar gorog neve van: "Vamosz Karoli")

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=S86XuGIqpDs

# 404
Stratos
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
2693 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53695 Üzenet linkje2008-03-03 21:50:23 

Jorgos írta:
Nagyon ugyes vagy Christee, ugyanazt mondta a gorog TV-ben Vamos Karoly is!
(Most mar gorog neve van: "Vamosz Karoli")

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=S86XuGIqpDs

Bevallom, én nem is hallottam róla... és szerintem nem is nagyon ismert itthon a neve... valahogyan elfelejtõdhetett.

De köszi Jorgo, érdekes volt...! Itt egy riport is, amit görögül ad a tévének,
https://www.youtube.com/watch?v=7KAOW9Si0Jc&feature=related
és egyéb koreográfiáit is megtalálhatjátok a Youtube-n Christee, ha érdekel... https://www.youtube.com/watch?v=NKYug39wGes&feature=related
...szerintem, Õ maga tette fel õket, saját kezûleg!

# 405
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53780 Üzenet linkje2008-03-04 23:55:17 

Írtam neki, és rögtön válaszolt!

"Üdvözöllek....
nagyon örülök, hogy megtaláltátok a videókat... sok új videót láthattok hamarosan...! A videókat egy barátom szedte össze, és nyitotta meg a profilt nekem... Neki is köszönöm.
A jövõben szeretném a véleményeteket hallani, és további jó munkát kivánok az interneten...!
Károly"

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Zenék
<   1 2 3 ... 26 27 28 ... 64 65 66   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu