Hm, azért ezen a júniusi képen jóval kevesebb ember van Matalán, mint amennyi augusztusban lehet - bár este 6-kor nem voltunk már ott, de a déli létszámból kiindulva...
Augusztusban éjjel sem volt hideg, bár éjfél körül a tengerparton a napágyban heverészve azért én már libabõröztem - de én elég fázós vagyok.
A hihetetlenséget JÓ értelemben irtam,annyira nagyszerû vagy,irónak születtél,faltam a soraid,nehogy nekem abbahagyd!!!! IMÁDLAK,félreértettél,de nagyon!Nem vagyok én keserû,dehogyis,ha ismernél,ilyet véletlen sem irnál,csak annyira szuper a beszámolód,hogy kismiskának éreztem picit magam,sõt,szégyelltem is,hogy ilyen vagyok... hogy csak ennyi tellett tõlem....Nagyon sajnálom,ha félreértettél,egyszerûen zseniális vagy/a hihetetlen helyett/!!!
Nem szégyellitek magatokat, 4 oldalt írkálni ide, míg én dolgozom...most meg nincs idõm átolvsni, csak átfutni rajta
Párom anno otóberben volt Krétán, és akkor is rekkenõ meleg volt, csak az esték és éjjelek voltak hidegek.
Amikor én voltam, július közepén, akkor is éjjel nagyon hideg volt. Pedig nappal meg forróság...
OFF: Beszámolók, igen, ahogy írja Haspók is, ezt elsõsorban saját magának készíti az ember. Én néha csinálok olyan fényképalbumot, ahova a beragasztott képek mellé kinyomtatott, kivagdosott beszámolódarabokat ragasztok és ezzel összeáll a képeskönyv. Ezt nagyon jó téli napokon nézegetni.
kíváncsi vagyok nagyon majd arra is, hogy a visszajövetel után mit fogsz gondolni - de szerintem biztos nagyon fog tetszeni!
Mindenki, aki szeptemberben vagy októberben megy: csináljatok lécci jó sok képet , érdekelne, hogy olyankor milyenek a helyek, ahol mi a fõszezonban jártunk. (Népsûrûség stb. )
Szia Haspók!
A képek készítésével nincs gond,de annál inkább a felrakásával sajna a lekicsinyítéshez nem értek,de asszem fogok segítséget kérni és megpróbálom felrakni ha megjövünk.Tavaly is 800db körülit készítettünk és elõzõ évben is nagyon sokat. A zantei képeink és egy rövid beszámoló
fenn van a G-portál Zakynthos.hu-un a 2007-es albumban Ibi és Zotya fotói alatt. /oda egyszerûbben lehetett felrakni és boldogultam magam is/
Üdv:"Tzotya" aki Ibi
Kösz a gyors választ. Hogy miért Kréta? Egy ismerõsöm volt mindkét helyen, és Õ javasolta inkább Krétát. Rosszul választottunk? Olvasgatom a beszámolókat, / a tied is elkezdtem / és meg kell mondjam sokat várok Krétától. A terv alapvetõen pihenés, és kirándúlás!+rengeteg fotó! Mi az amit feltétlenül meg kell nézni?
Üdv!
Haspók,nagyon kösz a részletes válaszod,hihetetlen vagy!!!Én már a nyomorék beszámolócskám miatt egy kicsit ramatyul kezdtem magam érezni a tiéd után,
Miért vagyok hihetetlen?
Kicsit keserûnek érzem a soraidat, de remélem, hogy tényleg nem gondoltad komolyan, hogy miattam ramatyul érzed magad, mert akkor elásom magam, és többet egy sort sem írok... Nyilván nem írhattál olyat, mint amit én, hiszen nektek más jellegû nyaralásotok volt, mint nekünk, de az teljesen egyértelmû, hogy Ti is ugyanolyan jól éreztétek magatokat! Nekünk is voltak ilyen nyaralásaink, amikor egy helyen voltunk egy hétig, és még lesznek is; olyankor az ember jobban tud pihenni, jobban meg tudja ismerni a helyet, ahol van, fel tudja fedezni azokat az eldugottabb részleteket, amit átutazóban, fél nap alatt nem lehet. Az ilyen utazásnak más a varázsa.
A beszámolódról pedig csak annyit, hogy én többször is elolvastam, mielõtt útnak indultunk; ezenkívül minden szónál ékesebb bizonyíték a tetszési index, amit ha megnézel, látod, hogy teljesen egyformára értékelték a népek mindkettõnkét!