Én ezzel a hellyel kacérkodom (Platanias), mert ide talán lesz útja valamelyik irodának elfogadható áron. Chania is nagyon közel van hozzá, de Rethymno és sok látnivaló is elérhető távolságban van.
Tholos és Mohlos.Északkeleti tengerparti két kis település Krétán.Ha netán járt ott valaki azt biztosan elkápráztatta ez a két hely.Mohlosba amikor mentünk le, méghogy le, az nem is kifejezés mert olyan meredek volt,hogy a hajam égnek állt tőle és olyan kacskaringos mint az ökör...ás.De ami lenn várt az bődületesen szép volt.Ha valaki arra felé jár,mert a Sitia felé vezető útról kell midkét esetben letérni,vagy afelől jössz vissza, nézzen be, megéri.Ritkán említek helyeket de aki Kréta-imádó az tegye meg ha teheti.Tholos még nem is annyira,de Mohlos az megfogott.Csak úgy Stalida és Mália kapcsán jutott az eszembe.
Szia Kvalcsi!
Te csak rendületlenül dolgozol a képek felrakásával látom...
Mochlosról valóban én is nagyon szépeket láttam és olvastam, ha még egyszer visszamegyünk hosszabb időre, akkor biztos nem hagyjuk ki... az egyik, amit sajnálok, hogy nem volt rá idő.
Valcsika!Mint már irtam,én is nagyon kacérkodom Plataniassal,mert mindkét szép kedvenc krétai városom közel van hozzá,ráadásul itt a fotóalbumok közt is van egy album,amiben isteni képek vannak Plataniasról!!