Ha teljes biztosítást kötsz önrész nélkül (full insurance, no excess), nem kell aggódni az autó miatt, s szerencsére Kefalónián is vannak megbízható, családi vállalkozásként működő autókölcsönzők, ahol nem kell megfizetned az utazási iroda hasznát is, ha magadnak intézed. Mi a https://www.greekstones-rentacar.com -nál béreltünk három éve két hétre és maximálisan elégedettek voltunk, de sokan a https://www.pefanis-carhire.com -t részesítik előnyben és csupa jó tapasztalatokról számoltak be. Persze ha valakit megnyugtat, hogy baj esetén egy utazási iroda képviseli az érdekeit, béreljen náluk nyugodtan, de így biztosan drágább lesz. Ha a kocsit előre lefoglalod a neten, általában valamilyen kedvezményt is adnak és nagyobb eséllyel kapsz újabb autót, mintha helyben bérelnéd, legalábbis a mi tapasztalataink szerint. Persze lehetnek kivételek, de mindenképpen érdemes előre érdeklődni és árajánlatot kérni több helyről is, aztán kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetszőt és eldönthetitek, előre lefoglaljátok vagy inkább helyben intézitek.
Szerintem kocsibérlés ügyben mindenképpen bizd magad az idegenvezetőre!Tudod,-ne történjen semmi!-de,ha mégis,nem éri meg az a néhány euro,amivel kevesebbet fizetnél máshol...mert,olyan autókölcsönző,akivel jóban van egy idegenvezető/Bárhol,nemcsak itt Kefalonián/az másképp áll a problémához is.És nagyon meg tudja keseriteni egy esetleges kocsikár a nyaralást!
Áh ugyan nincs mit köszönni:))) Szívesen segítettem..
Nincs messze a strand.. Kb 5 perc alatt oda lehet érni.. Kijössz a Hermes utcájából és egyenesen kell menni addig amíg el nem éred a strandot..)
Hát autó bérlésben nem igazan tudok neked segíteni. Mi tavaly nem béreltünk, no meg nekem nincsen jogsim..
Az idegenvezető általában szokott ajánlani egy-két kölcsönzőt, de nem biztos, hogy mindig ez az olcsóbb.. Csak tudod akikkel szerződve van az iroda azt ajánlja.. Kicsi kedvezménnyel:))) Ami nem biztos, h kedvezőbb..
De biztosan van itt olyan a fórumon aki tud majd neked ebben segíteni:)
Hállás köszönet a képekért .
Nagyon szépek . Még lenne egy kérdésem , Hermestöl a strand menyi idő míg le sétálnánk ? Hol érdemes kölcsönözni kocsit és árba menyi lehet ?
Választ előre is köszönöm .
Látom a közelben van hertz auto/motor kölcsönző. Érdemes itt motort bérelni, vagy inkább keressek másik helyet??? B-s jogsival max. mekkorát adnak?? Két személlyel használható, vagy a rendőrök nem szeretik??
[quote="dhcodoki"]Sokat nem fogok elmélkedni a dolgon. Szerintem egyikkel sem lövünk nagyon mellé. Meg ismerve magunkat, nagyon szélsőségesnek kell lennie valaminek, hogy elrontsa a nyaralásunk..
Szia Dhcodoki!
Szerintem is így van,Lassi nem nagy település,így bármelyik apartmant is választjátok szép nyaralásotok lesz A Tzivrast tudom,hogy jó helyen van,szép apartmanház a főút mellett.Akik itt szálltak meg tavaly elégedettek voltak,a zene pedig kb.éjfélig tart bármelyik tavernában.
Jó készülődést!
Napfény