Szia Babar!
Közben lementettem az össze menetrended, ami eszembe jutott, hogy jó lehet még. Ha valakinek kell, nyugodtan írjon, elküldöm privát mail-re.
Persze én pont az első kompos oldalt használtam, de jó tippet adtál, megnézem a másikon az árakat is. Köszönöm.
A folegandrosi linket is lementtem már a Foleggandros topikból.
Köszönöm a segítséget!
Az egy hetes santorini nyaralás valószínű családi program lesz, több családtaggal, ezért fix az az egy hét.
Ezek szerint Folegandrosra elég a 4 nap, többen ezt ajánlottátok.
Babartól (?) van ez a szállástipp is: http://www.kymanemi.com/
Nekünk nem fontos a medence, általában nem is szoktuk a medencéket használni.
Köszönöm a szállástippeket, lementtem őket.
Most ez a kombináció foglalkoztat leginkább: Santorini-Folegrandos-Paros-Mykonos kirándulás (?)-Paros-Amorgos-Santorini.
Bár még össze kell néznem a menetrendeket.
Jó, hogy így körbejártátok a helyben foglalás előnyeit, hátrányait.
Lehet, hogy mi nem vagyunk elég rugalmasak ehhez, meg az alkudozás sem a mi műfajunk.
Valószínű, inkább megkeresem az olcsóbb jó kilátással rendelkező lehetőségeket itthon és foglalunk előre. Bár még olyan messze van, elég képlékeny.
Köszönöm az öteleteiteket.
de jó tippet adtál, megnézem a másikon az árakat is. Köszönöm
Én a Danae oldalát szoktam használni, mert ott egyszerre mutat egyheti menetrendet, és ha regisztrálsz egy maillel, akkor az árat is mutatja. (Az utolsó linket nem annyira szeretem, mert minden napra külön kell próbálkozni.)
Kokszi folegandrosi 35€-s szállásajánlatát fogadd, el mert szerintem nagyon jó, a mi szállásunk is 35€ volt de a Kokszié jobban tetszik nekem is.
Nekünk egy előnye volt, hogy az ablak közvetlen a Angali Bay-ra nyilt és pazar volt a kilátás.Maga a szállás viszont nem volt nagy szám.
Ami szállásajánlatot elküldtem nektek, azok mind e-mail-ben kapott ajánlatok. Minden alkalommal elküldtünk vagy 50 mail-t és aki válaszolt rá azok listáját olvashattátok.
Sziasztok!
Megpróbálkoztam egy rövid beszámolóval, ami ma felkerült az oldalra. Akik régebben érdeklődtek, azok most már eltudják olvasni.
Az ilyen jellegű utazásokban gondolkodóknak, én továbbra is nagyon ajánlom IOS, FOLEGANDROS és KIMOLOS szigetét.
Kedves Kokszi!
Nagyon tetszett a beszámolód. Jó is, hogy ebben a holtszezonban tetted fel. Különösen szivesen olvastam most a nyári Kykládokról. Nagyon érdekes és olvasmányos volt. Kár, hogy szerelmem Santorini az idő rövidsége és a szervezési problámák miatt nem adott átütő élményt. Azért javaslom, hogy menj oda vissza egy hosszabb időre! Megéri. Budapestet sem lehet pár óra alapján és mondjuk Kőbánya-Kispest megtekintésével elintézni. Épp igy Santorinit sem lehet Athinios kikötővel. Ezért nem vagyok híve ezeknek a pár órás átruccanásoknak, mert idő hiányában sokszor fals vélemény alakulhat ki egy egyébként gyönyörű helyről, ha nem minden stimmel. Oiát, Imeroviglit, Firostefaniit Emporiot, stb.még nem is láttad. Mégegyszer nagyon köszönöm a beszámolót.
Üdv: Josza
Gratulálok az élménybeszámolódhoz! Nagyon élvezetes a stílusod.
Még egyszer el fogom olvasni úgy, hogy közben nézem a fotóidat is.
A jövő évre mit terveztek?
Hű, van Kokszinak beszámolója? Köszi, hogy szóba hoztátok, különben sosem vettem volna észre (csak nagyon ritkán nézek be és csak a fórumra). Azonnal neki is esek.