Szia Lityi!
Ha jól emlékszem, akkor a fõ utcán, az ófalu részen van autókölcsönzõ, szerintem könnyen megtaláljátok. Általában 40 Eu körül szokott lenni egy napra a kölcsönzés, ha több napra veszitek igénybe, akkor kedvezményt adnak.
Remélem jó idõ lesz most megyek május 19-28ig paraliára , sajna egyedül mert ismerõsök vagy dolgoznak vagy nem érnek rá stb stb , engem meg ennyi nem fog eltántorítani a nyaralástól =)
Valóban a sétálóban van mind a Giotis, mind a MasterCar, ahonnan lehet autót bérelni. A Giotis a Tausanis utazási irodával mûködik közösen, így akár a Tausanishoz (a fõtéren van) is bemehetsz, ott is tudnak Neked segíteni. Nem tudom melyik magyar utazási irodával jössz, így nem tudom megmondani, hogy melyik itteni utazási iroda lesz a helyi képviselõd. Az autót, ha jól tudom, min. egy nappal korábban kell megrendelni, mert Neos Marmarasról hozzák át Sartira, és valóban 40-45 Euró környékén vannak.
Sziasztok! Mi Paráliara utazunk június 30.án.Veszprémbõl indulunk autóbusszal.Szállásunk a Malia appartmanban lesz.Jön még valaki akkor?A szállásról is szívesen veszem az infókat.
Szia Angica!Mi az Apollon travellal megyünk egyébként .A többi infót azért köszönöm biztos hasznát fogom venni.Azt nem tudod véletlenül hogy kell e valamit még fizetni az autóra a bérleti díjon kívül?Ja és tele tankkal adják?Elõre is köszi a választ.Jó éjszakát.
A bérleti díjon kívül mást nem kell fizetni.
Nem mindig adják tele tankkal. Neked annyival kell visszaadni, mint amennyivel átvetted. Nagyon lazán kezelik ezt a dolgot.
Én most elöszõr indulok utanak külföldre a fiammal kettesben. Busszal megyünk és nagyon izgulok. Sarti az uticél júli 19-tõl - IBUSZ. A Tassula apartmanházban leszünk elszállásolva. Sajnos nem találtam róla elég tudnivalót. Kérném a segítségeteket, ha bármit hallottatok, tudtok, írjátok meg. Elõre is köszönöm!
Moraitika az egyik legjobb választás magyaroknak a szigeten. Nem túl drága és kedves hely. Mondhatni átlag magyar áron vannak a dolgok, egy kivétellel az innivaló. Ebben a melegben.... készüljetek.
Jó nyaralást.
üdv
hegancsa