Sziasztok! Mi most megyünk elõször Görögországba a párommal kettesben a gyerekek nélkül.Az apollont választottuk onnan is az Apostolos apartmant.Valahol olvastam a hozzászólások között ,hogy nem a legjobb és nem nagyon ajánlják mert szuterén.Ha van valaki aki már járt ott és tud valamit róla azt megköszönném.Egy kicsit elkeseredtem ,mert én választottam és nem szeretnék csalódni.ELÕRE IS KÖSZI.
Szia! A fotóalbumban rengeteg jó kép van Sartiról,ne sajnáld a fáradságot,nézd meg õket.Igazából még én sem voltam,de hallottam,hogy bár rengetegen járnak oda,azért elég nagy,hogy mindenki elférjen! A Narancspartra feltétlen menj el,nagyon klassz.Biztosan nagyon fiatal vagy,ha szereted a nyüzsit,neked való hely!Érezd jól magad ne aggódj,minden OK.lesz!Üdv
Sziasztok!Ha tud valaki valami felvilágosítást adni arról ,hogy Sartin lehet e autót bérelni és milyen feltételekkel és árakkal,azt megköszönném!Kerestem a neten ,de csak angolul van és sajna egy egy szót se értek ezen a nyelven.Elõre is köszi.
motor és bicikli kölcsönzõre emlszem, de arra nem, hogy lett volna autókölcsönzõ. Azonban a telepített idegenvezetõk, vagy egy másik helyi iroda biztos tud szerezni. Az emlékfoszlányaim közt van is egy olyan kép, hogy valamelyik irodában az ófaluban volt kirakva erre vonatkozó infó.
Én is csak motor-, és bicikli kölcsönzõre emlékszem.Ha viszont csak ketten mentek akkor sztem a motor is elég lesz, nem egy nagy félsziget, nagyon könnyû bejárni, és motorral még élmény is .
Szia!Bocs még nagyon kezdõ vagyok.Egyébként Sartira megyünk.Tudsz valamit mondani róla?
Sarti nagyon szép, és elég nyugis hely, ha nem vagy nagyon bulizós típus akkor nagyon fogod szeretni. A Narancspart fantasztikus.Szerintem érdemes robogót bérelni és azzal végig járni a félszigetet , a tengerpartokat.
Lityi!
Most akadt a kezembe egy prospektus Sartiról auto kölcsönzõ a Giotis irodánál van .Árak nincsenek feltüntetve.de motort is lehet bérelni.Ha találok még valamit írok.
Sziasztok!Ha tud valaki valami felvilágosítást adni arról ,hogy Sartin lehet e autót bérelni és milyen feltételekkel és árakkal,azt megköszönném!Kerestem a neten ,de csak angolul van és sajna egy egy szót se értek ezen a nyelven.Elõre is köszi.
Szia!!!
Bocsi hogy beleszolok de szerintem ezt érdemes elolvasnod(www.sartisarti.com)
Szia Mindenkinek!Nagyon köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot.Igyekszem majd hasznosítani azokat amikor ott leszek.Már nagyon sokat olvastam Sartiról a neten ,képeken is gyönyörû ,alig várom már ,hogy láthassam.Még 56 nap van az indulásig,de sose fog eltelni úgy érzem.Nem vagyok már egy mai csirke ,de olyan lázasan tervezem ezt az utat,hogy szinte már fáj.
Szia Cserrobi!Köszi a tanácsot megnéztem amit mondtál ,de már azt olvastam.Szerintem nem nagyon van már olyan amit ne olvastam volna Sartiról.Egyedül az autókról nem találtam semmit.MIndenki csak motort bérel viszont az én férjuram még nem vezetett motort csak autót.Meghalni meg nem igazán szeretnék ahhoz még túl fiatal vagyok.