Rájöttem és rájöhettél,hogy amit már nemrégiben anyázás nélkül leírtunk,hogy ebben a szép hazában, a sok év alatt ,pozitívan nem változott semmi!!Én rágom,te rágod,mi rágjuk a kefét,de semmi az égadta világon normálisan,szép szóval "humánusan" nem változik semmi,sőt!
Ajánlatom:probáljuk meg elkerűlni az intenzív osztályt/má ott sincsen megfelelő személyzet/ Ez el kell hogy riasszon a folytonos mérgelődéstől. Ez most mosolyra fakaszthat,de mégis halálosan komoly...nemde?
Elvagyunk-elvagyunk, csak hiányzol. Pénteken emlegettünk a Brekivel. Egymástól kérdezgettük, hogy mit tudunk rólad?
Hát igen ezek a nagyon előnyösnek látszó ajánlatok igen soszor csalókák, mint ahogy én is jártam tavasszal az Aeolussal.
Ez csak a véletlen műve... Néha benézek; látom, jól elvagytok...
Komolyan mentem volna Thassosra (mert hogy minden baromságra vevő vagyok - ennyiért...), de nem jött össze...
Hát ez igazán nagyszerű... Próbáld ki! (Én megtettem, mert isnerem őket...) Nem az első eset...
Csak reggelivel ennyi, a vacsora + 28.000 Ft/fő/hét! A reklamációra - és némi fenyegetésre - közölték, hogy már az az egy szoba is elkelt (néhány perc alatt...) Ügyes, vagy inkább...?
Itt a korlátlan lehetőségek hazája. Nem hogy nem ültetik le a felelősöket, akik ennyi embert, nomeg az államot megkárosították, meglopták, még új néven céget alakíthatnak és folytathatják ott, ahol abbahagyták. Én azt mondom, hogy az a joghézag nem véletlenül maradt benne a törvényben.
Azért majd nagyon megfigyeljük, hogy melyik irodában reinkarnálódnak ezek a kis ügyeskék és azzal nem fogunk menni.
Sziasztok,mi augusztus végén szeretnénk nei poriba menni autoval,a kérdésem az,hogy 3 felnöttés 1 gyerek(augusztusban lesz egy éves) magán szervezésben olcsobb vagy befizetni last minutos buszosutra és autoval menni?