Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4246
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146161 Üzenet linkje2010-07-27 14:08:18 

Mi busszal voltunk velük kétszer(last minut) de tudtuk mire számíthatunk, mindkét alkalommal volt szlovákiai magyar aki fordított ha nem értettünk valamit. A szlovák szinkronos filmeken meg hangosan röhögtünk pl. amikor Alvarezt Alvarezová-nak fordították.
# 4247
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146163 Üzenet linkje2010-07-27 14:23:59 

Sziasztok!

Az Aeolus irodával utaztunk már kétszer nekünk szerencsénk volt mert nem volt semmi problémánk. Idén Zakynthosra utaztunk velük busszal rendessek voltak a söfőrök igaz csak az eggyik beszélt magyrul filmvetítésnél egy magyar egy szlovák film volt. Helyjegyünk volt ott is ültünk ahová foglaltunk. A szállás tökéletes volt. Tényleg nem tudok rosszat mondani. Árban pedig eggyik legjobb iroda. Sajnálom ha valakinek negatív tapasztalata volt velük.

Sziasztok Erika

# 4248
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146169 Üzenet linkje2010-07-27 14:41:24 

Sziasztok!

Egyre kevesebb 10-12 napos útjuk van.
Az idén Rodoszra 7 vagy 14 napos utakat szerveztek. Igaz, mi eleve 14 napra szerettünk volna menni.
Én az idén másodszor utaztam velük.
Az első utunk velük 2007-ben Nyugat Krétára volt, semmi gond nem volt.
Az idén Rodoszra , ezzel nagyon nagy gondok voltak.

# 4249
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146171 Üzenet linkje2010-07-27 14:48:47  Válasz a #146169. hsz-ra Előzmény #146169

Mesélj, hogy okuljunk belőle icon_exclaim.gif
# 4250
Tixy83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146195 Üzenet linkje2010-07-27 17:57:24  Válasz a #146100. hsz-ra Előzmény #146100

Nem vágyom non-stop kézenfogásra, csak szimplán bunkóságnak tartom ahogy a magyar utasokat kezelik. Természetesen észreveszem, ha indul a busz, szóval végül is nem kell tudni mennyi pihenő van, és lehet pisilni a bokorban is, akkor tuti időben visszaérek. Azt is túlélem, ha nem tesznek be magyarul beszélő filmet, de ez megintcsak bunkóság, tekintve h magyarok is vannak a buszon.

Ami a szállást illeti, idén csak a szerencsének volt köszönhető h nem voltak patkányok a szobánkban. Pargán voltunk a Zacharias apartmanban. A mellettünk levő szobában patkány volt, mindent összeszart még az ágyat is, és az ott lakó utasok nem kaptak ám új szobát. Én inkább a földön aludtam volna, mint egy olyan ágyban, amit épp összeszart egy patkány. És nem igaz h egész Pargán nem volt egy üres szoba, egyszerűen nem akartak pluszban ezért fizetni. Nekem ez tuti elrontotta volna az egész nyaralásom.

# 4251
Mm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146289 Üzenet linkje2010-07-28 07:59:25 

Sziasztok!

Idén mi is az aelussal utaztunk autóbusszal zakynthosra és szerencsére semmi komolyabb problémánk nem volt mi fix helyjegyet vettünk és oda is ültettek minket oda vissza. Mindig volt ülésrend senki nem akart máshova ülni.Oda fele az egyik sofőr egy pár szót beszélt magyarul.Vissza már annyira nem voltak kedvesek a sofőrök de ők a szlovákokkal se kivételeztek egy utas fordította mit mondanak. 2 Filmet raktak be egyiket magyar felirattal szlovákul a másikat pedig fordítva.
Kint a szigeten volt szlovák és magyar idegenvezető Tamás ő várt már minket a kikötőbe és egész végig segített ha szükség volt rá.
Volt magyar nyelven fakultatív. Tehát mi nem éreztük,hogy szlovákokkal lettünk volna.
Sajnálom akik nagyon csalódtak bennük.

# 4252
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146441 Üzenet linkje2010-07-29 00:14:40 

Sziasztok!

A Rodosz topikban az 1310-es hozzászólásban nagy vonalakban leírtam.

# 4253
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146500 Üzenet linkje2010-07-29 12:27:01 

Mi idén szintén az Aeolus irodával utaztunk Sartira. Tapasztalataink:
A busz ugyan késett másfél órát , de tartottuk az irodával a kapcsolatot és 4 órára be is futtott a szlovák busz. Mivel váltottunk mi is helyjegyet igy nem volt probléma. A sofőrök segítőkészen mindenkit a helyére ültettek. Csak egyedül voltunk magyarok , de az egyik film magyar felíratos volt. A megállások tényleg csak a technikai szünetre korlátozódtak, de igy odafelé 2o óra visszafelé 17 óra alatt értünk. A Sokrates házban volt a szállásunk . Tiszta volt, csótánymentes és még szúnyogok sem voltak. Sarok erkélyünk is volt. A Sithon Travelesekkel mentünk fakultatívra. Martin és a sithonos fiuk-lányok tudtak magyarul igy nem volt probléma. Összességében jól telt a nyaralás és az irodával is meg voltunk elégedve.

# 4254
Badicseva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146638 Üzenet linkje2010-07-30 09:29:29 

Sziasztok!
Mi Anett Tours-sal utaztunk és nagyon jó volt. A busz hajszál pontosan érkezett és indult. Mi Kecskeméten szálltunk fel és onnan mentünk Neoi Poriba. Oda kb. 18 óra volt az út, vissza kb. 14. Visszafelé a határokon gyorsabban haladtunk.
A szállással némi gondunk volt, mert nem arra nézett az erkély, mint azt mi vártuk. Nagyon korrektül, azonnal intézték. Mivel cserélni már nem tudtak, így visszatérítést kaptunk euróban. Ez nem is jött rosszul.
Az apartman elfogadható volt, de a takarítással nem túl sokat bajlódnak. Mondjuk az ember úgyis fertőtlenít mielőtt bármit használ.
A fakultatívokra is Anettékkel mentünk, nagyon jó volt.
Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani ezt az utazási irodát.

# 4255
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147055 Üzenet linkje2010-08-02 09:44:33 

Sziasztok!

Én idén a Dias Zeusz Travel irodával utaztam Korfura.. A busz odafelé igaz kicsit kényelmetlen volt, a lábad nem tudtad nagyon hová tenni.. A sofőrök nagyon kedvesek voltak, jól vezettek:) Nyomták is neki rendesen! Olvastam mindenkinek az ülésrenddel volt gondja.. Ennél az irodánál is volt ülésrend, mint minden más irodánál. De arra figyeltek, hogy a családtagok, párok egymás mellé kerüljenek.. Akik meg egyedül utaztak mint pl én is csapodtak valaki melléicon_smile.gif
Az irodával nagyon meg voltam elégedve.. Nem volt semmi gond! Nagyon jó volt a szervezésicon_smile.gif Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ezt az irodát! Ha sikerül a közeljövőben ismét kijutnom Görögországba valószínűleg ismét őket választom majd:)
Visszafelé a busz nagyon klassz volt.. Modern, korszerű.. A lábad is simán elfért az ülések között:) Kényelmesen lehetett pihenni.. Igaz a hátad pár óra után már bemondta az unalmast, de erre fel kell készülni ilyen hosszú utakon..
Még valami az iroda Korfui idegenvezetőjét is csak dicsérni tudom. Zsuzsa nagyon kedves volt, segítőkész.. Bármilyen problémával fordulhattál hozzá! Mindenben segített:)
Egyedül ami nem tetszett az útban az Szerbia volt... Nagyon lepusztult ország.. Az a sok lebombázott házicon_sad.gif Belgrád is nagyon nem szép látvány volt.. Nem igazan turista látványosság.. Ahogyan olvastam más is hasonló véleménnyel van errőlicon_smile.gif

Üdv:
István

# 4256
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147568 Üzenet linkje2010-08-04 20:40:21 

Azoknak a véleményére lennék leginkább kíváncsi, akik az idén már utaztak a Walter Tourop. Kft-vel.Minden érdekel!
# 4257
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147571 Üzenet linkje2010-08-04 20:59:09 

Szerintem nagyon korrekt iroda.Pl. én Kecskeméten szálltam fel és késett a busz, felhívtak telefonon, hogy 15 percet késni fog, ne aggódjak. A buszon minden tájékoztatás megvolt, mikor állunk meg,hol, mennyi időre, kb mikor érünk Pargára stb.
icon_smile.gif

# 4258
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147976 Üzenet linkje2010-08-06 21:02:44 

Átverte a magyar nyaralókat az utazási iroda
http://penzcentrum.hu/cikk/102.....zasi_iroda

# 4259
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147977 Üzenet linkje2010-08-06 21:22:59  Válasz a #147976. hsz-ra Előzmény #147976

Én éppen tegnap " nyertem " egy nílusi hajóutat teljes ellátással icon_rolleyes.gif
Ezek szerint nem igazán tudják őket leállítani, még mindig találnak olyanokat akiket be lehet palizni icon_exclaim.gif

# 4260
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#147989 Üzenet linkje2010-08-07 01:53:48  Válasz a #147977. hsz-ra Előzmény #147977

Igen sajna így van,de!!Azért én biztos érdeklődnék,volt kolléganőmet is bepalizták,figyelmeztettem,de persze elvakult volt nem hallgatott rám,most issza a levét.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 283 284 285 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu