Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 285 286 287 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Josza2 | #134945 Üzenet | 2010-05-18 22:40:28 | Válasz a #134928. hsz-ra
Drága Anikó és Zoli!
Köszönjűk a jókivánságokat. Sajnáljuk, hogy most Ti kimaradtok. icon_cry.gif
Ősszel majd kimentek. Biztos vagyok benne. icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif Sok puszi:
kiss.gif
Josza és Cilla
  Timba | #134949 Üzenet | 2010-05-18 23:04:13 |
Kedves Anikó és Zoli!

Köszönjük mi is a jókívánságokat, biztos csuklassz majd, mert el nem felejtünk, sokszor eszünkbe fogsz jutni. Azt szokták mondani, minden rossznak vége lesz egyszer. Hozunk nektek sok képet élményt, és tartunk majd egy jó élménybeszámolót! Sok-sok puszi kiss.gif Jana és Marcsi.
  Miha5 | #134950 Üzenet | 2010-05-18 23:06:54 | Re:
Köszi Josza a társaság bemutatását és az autós infókat is! (Magyar jogsit elfogadnak, vagy kell a nemzetközi? Bár szerintem mi elsőre nem fogunk autókázni, inkább megnézzük, mit lehet biciklivel meg busszal felderíteni.)

A fórumot visszaolvasgatva már gyanítottam, hogy Tolo sokak barátságának alapja...! Tetszik, hogy egy hely szeretete így összeköt Benneteket! (Az egész fórumon meglátszik ez amúgy; öröm visszanézni a bejegyzéseket!) Szóval mi is nagyon várjuk, hogy megismerjük ezt az általatok annyira szeretett falut és környékét. Ezek szerint odafele együtt fogunk utazni, igaz, mi egy hétig maradunk csak... (Két hét szabi egyhuzamban amúgy is kilátástalan.)

Szóval köszönök minden jótanácsot és korábbi bejegyzést is, sok hasznos infót tudtam innen is összeszedni. Ja és természetesen megvettük Andrea könyvét is, amiről szintén itt olvastunk icon_biggrin.gif !! (Igaz, lehet, hogy csak a buszon jutunk hozzá, hogy belekezdjünk, de gyanítom, ott bőven lesz időnk olvasgatni...)
  Timba | #134952 Üzenet | 2010-05-18 23:16:34 |
Szia Miha5!

Hosszú az út Toloig, lesz időnk megbeszélni mindent ami érdekel icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif . Görögország egy csodálatos hely icon_cool.gif , de a Peloponnészosz különösen szép!
Magyar jogsit elfogadnak!
  Busaianiko | #134953 Üzenet | 2010-05-18 23:18:01 |
Drága Josza, Cilla, Timba és Jana! Nagyon köszönjük, hogy gondoltok majd ránk, még a csuklást is megbocsájtjuk!!! icon_smile.gif
Az őszben mi is bízunk még, de ha mégsem, akkor majd feltöltekezünk a Ti élménybeszámolóitokból!

Bízom benne,hogy ezután már tényleg csak jó fog történni!!!
  Kristi | #134956 Üzenet | 2010-05-19 06:43:38 |
Sziasztok!

Minden mostanában utazónak nagyon jó nyaralást,csodás felfedezéseket ,remek vacsorákat,nagyon jó pihenést ,gyors és zökkenőmentes buszozást kívánok és várom a beszámolóitokat icon_lol.gif icon_lol.gif

Kristi
  Josza2 | #134957 Üzenet | 2010-05-19 07:31:36 | Re:
Kedves Miha5!
Nagyon örülök, hogy ilyen kedves és lelkes új fórumtaggal gazdagodtunk. Előző hozzászólásodból tudom, hogy most először mentek Görögországba. Meggyőződésem, hogy a legjobb utazási célpontot választottátok, hogy megismerjétek az országot és előre felhívom a figyelmeteket, hogy a mi Görögország iránti olthatatlan szeretetünk fertőző! Semilyen gyógymód nem jó ellene. Ha egyszer odamentél, el vagy veszve. A tájak varázsa, a tenger végtelensége, gyönyörűsége és változatossága, a történelem lehellete, a kultúrális és kulináris hatások és a görög emberek kedvessége, vendégszeretete és mentalitása elhiteti a látogatóval, hogy minden igaz, ami a görög mitológiában le van írva. Görögországot az Isten nagyon jókedvében teremtette. A Peloponesos félsziget talán a legjellegzetesebb tája Görögországnak. Én úgy szoktam fogalmazni a "lényege". Spárta, Mykéne Epidauros, Olympia, Korinthos földje és minden lépésnél valódi csodákba botlik az ember.
A hosszú utazáson meg fogunk ismerkedni és biztos sok jótanáccsal tudunk ellátni Benneteket, miután mi már eléggé tapasztalt utazók vagyunk ezen a tájon.
Igen, jól gondolod rengeteg barátság szövődött a fórumon és rendszeresen szoktunk is találkozni. Ez a mostani együttnyaralás spontán jött össze. Nem szerveztük, de nagyon örülünk az együtt nyaralásnak.
Jó készülődést! Biztos vagyok benne, hogy életetek egyik legnagyobb élménye előtt vagytok.
Üdv: Josza
  Josza2 | #134958 Üzenet | 2010-05-19 07:35:09 | Válasz a #134956. hsz-ra Előzmény #134956
Kedves Kriszti!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat. Nektek is nagyon jó utat kívánunk Kefaloniába! icon_lol.gif icon_cool.gif
Jó nyaralást: Josza és Cilla
  Josza2 | #134959 Üzenet | 2010-05-19 07:40:50 |
Drága Anikó és Zoli!
Még szép, hogy gondolunk Rátok! Koccintani is fogunk az egészségetekre.Legszívesebben magunkkal vinnénk Titeket. (Ti sem bánnátok icon_lol.gif icon_wink.gif ) Ott a helyszínen megkérjük Zeust, hogy segítsen Nektek, hogy őszre kimehessetek! Tudjátok, hogy én jóban vagyok Vele. icon_lol.gif Sok puszi: Josza és Cilla
  Andra | #134960 Üzenet | 2010-05-19 08:01:08 | Válasz a #134945. hsz-ra Előzmény #134945
Drága Josza és mindenki, aki mostanában indul!

Nagyon jó és zökkenőmentes utat kívánok Nektek, gyönyörű időt és sok-sok finom görög ételt és italt! icon_lol.gif Na és persze remek társaságot, ami úgy látom már meg van. icon_wink.gif
Nagyon irigyellek benneteket, hogy már mindjárt mentek. Gondolom már tűkön ültök. icon_smile.gif

Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat és gyűjtsétek a sok infót nekünk, na és persze hozzatok sok-sok fotót!!!
Mi még sajnos nagyon sokára fogunk indulni, most úgy érzem, hogy sosem jön el az az idő. icon_sad.gif

Kívánom, hogy jó lassan teljen az időtök, mert egy ilyen helyen olyan gyorsan repülnek a napok. icon_sad.gif
Vigyázzatok magatokra és várunk benneteket vissza! icon_wink.gif
  Andra | #134961 Üzenet | 2010-05-19 08:03:48 | Válasz a #134959. hsz-ra Előzmény #134959
Amúgy azt nem tudjátok miért indulnak korábban a buszok? Én is kaptam a Grand Tourstól egy emailt ezzel kapcsolatban.
  Miha5 | #134962 Üzenet | 2010-05-19 08:31:19 | Válasz a #134961. hsz-ra Előzmény #134961
Jó reggelt mindenkinek! Már csak kettőt kell aludni... (vagy lehet, hogy egy lesz belőle... icon_biggrin.gif ? a csomagolással sehol sem tartunk, és holnap még estig dolgozunk icon_sad.gif ) A választás Tolora és a GT-re szinte "véletlenül" esett, igaz, véletlenek nincsenek... és ezt ebben az esetben is kezdem érezni. Remélem, előérzetem nem fog csalni, Josza, köszi a buzdítást a tárgyban! Nagyon kíváncsi vagyok a "kór" ragadósságára...

Rákérdeztem egyébként a Grand Tours-nál a korábbi indulás okára (az e-mail mellett telefonon is hívtak). Azt válaszolták, a kompolók menetrendjéhez kell igazodniuk, és hogy ők nagyobb biztonsággal elérjék a kompjukat, ezért volt szükség erre az átállásra. (Büszke vagyok, hogy kezdő fórumosként van valami, amiről én tudlak Benneteket felvilágosítani...! icon_lol.gif )

Azokhoz, akik pénteken indultok: hol szálltok fel? Mi Budapesten. Mi leszünk az álmosságtól félkómás, késő negyvenes pár, a férjem jellegzetessége a nagy bajusza (+ rövid szakáll).

Este belekezdtem a "Hellasz rabságában" könyvbe - alig bírtam letenni, nagyon ajánlom mindenkinek!
  Josza2 | #134963 Üzenet | 2010-05-19 08:43:51 | Válasz a #134962. hsz-ra Előzmény #134962
Drága Andra!
Nagyon köszönjük a kedves bíztatásodat és jókívánságodat. Megigérjük, hogy Rád is sokat fogunk gondolni. Ha csuklani fogsz az biztos miattunk lesz. icon_lol.gif
Miután most mi leszünk az első nagyobb turnus feltérképezzük az ottani helyzetet, árakat, változásokat és sok információt hozunk a később indulóknak.
Üdv: Josza és Cilla
  Josza2 | #134965 Üzenet | 2010-05-19 09:01:30 | Válasz a #134962. hsz-ra Előzmény #134962
Szia Miha5!
Vidám reggelt!
Mi szintén Budapesten, Timbáék Győrben fognak felszállni. Viszont ők is Budapesten keresztül jönnek és mi lényegében az ő buszukra fogunk felszállni. Úgy hogy 3/4 7-kor mindanyian ottleszünk a homokóránál a Hősők terén. Biztos megismerjük egymást. Addig is hajrá! Milió a dolog.
Üdv: Josza
  Gyulus | #134971 Üzenet | 2010-05-19 09:37:06 |
Csak annyit tudok mondani de jó nektek. icon_sad.gif Érzzétek jól magatokat éppen egészségesen gyertek haza.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 285 286 287 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu