#1349452010-05-18 22:40:28 Válasz a #134928. hsz-ra
Drága Anikó és Zoli!
Köszönjűk a jókivánságokat. Sajnáljuk, hogy most Ti kimaradtok.
Ősszel majd kimentek. Biztos vagyok benne. Sok puszi:
Josza és Cilla
Köszönjük mi is a jókívánságokat, biztos csuklassz majd, mert el nem felejtünk, sokszor eszünkbe fogsz jutni. Azt szokták mondani, minden rossznak vége lesz egyszer. Hozunk nektek sok képet élményt, és tartunk majd egy jó élménybeszámolót! Sok-sok puszi Jana és Marcsi.
Köszi Josza a társaság bemutatását és az autós infókat is! (Magyar jogsit elfogadnak, vagy kell a nemzetközi? Bár szerintem mi elsőre nem fogunk autókázni, inkább megnézzük, mit lehet biciklivel meg busszal felderíteni.)
A fórumot visszaolvasgatva már gyanítottam, hogy Tolo sokak barátságának alapja...! Tetszik, hogy egy hely szeretete így összeköt Benneteket! (Az egész fórumon meglátszik ez amúgy; öröm visszanézni a bejegyzéseket!) Szóval mi is nagyon várjuk, hogy megismerjük ezt az általatok annyira szeretett falut és környékét. Ezek szerint odafele együtt fogunk utazni, igaz, mi egy hétig maradunk csak... (Két hét szabi egyhuzamban amúgy is kilátástalan.)
Szóval köszönök minden jótanácsot és korábbi bejegyzést is, sok hasznos infót tudtam innen is összeszedni. Ja és természetesen megvettük Andrea könyvét is, amiről szintén itt olvastunk !! (Igaz, lehet, hogy csak a buszon jutunk hozzá, hogy belekezdjünk, de gyanítom, ott bőven lesz időnk olvasgatni...)
Hosszú az út Toloig, lesz időnk megbeszélni mindent ami érdekel . Görögország egy csodálatos hely , de a Peloponnészosz különösen szép!
Magyar jogsit elfogadnak!
Drága Josza, Cilla, Timba és Jana! Nagyon köszönjük, hogy gondoltok majd ránk, még a csuklást is megbocsájtjuk!!!
Az őszben mi is bízunk még, de ha mégsem, akkor majd feltöltekezünk a Ti élménybeszámolóitokból!
Bízom benne,hogy ezután már tényleg csak jó fog történni!!!
Minden mostanában utazónak nagyon jó nyaralást,csodás felfedezéseket ,remek vacsorákat,nagyon jó pihenést ,gyors és zökkenőmentes buszozást kívánok és várom a beszámolóitokat
Kedves Miha5!
Nagyon örülök, hogy ilyen kedves és lelkes új fórumtaggal gazdagodtunk. Előző hozzászólásodból tudom, hogy most először mentek Görögországba. Meggyőződésem, hogy a legjobb utazási célpontot választottátok, hogy megismerjétek az országot és előre felhívom a figyelmeteket, hogy a mi Görögország iránti olthatatlan szeretetünk fertőző! Semilyen gyógymód nem jó ellene. Ha egyszer odamentél, el vagy veszve. A tájak varázsa, a tenger végtelensége, gyönyörűsége és változatossága, a történelem lehellete, a kultúrális és kulináris hatások és a görög emberek kedvessége, vendégszeretete és mentalitása elhiteti a látogatóval, hogy minden igaz, ami a görög mitológiában le van írva. Görögországot az Isten nagyon jókedvében teremtette. A Peloponesos félsziget talán a legjellegzetesebb tája Görögországnak. Én úgy szoktam fogalmazni a "lényege". Spárta, Mykéne Epidauros, Olympia, Korinthos földje és minden lépésnél valódi csodákba botlik az ember.
A hosszú utazáson meg fogunk ismerkedni és biztos sok jótanáccsal tudunk ellátni Benneteket, miután mi már eléggé tapasztalt utazók vagyunk ezen a tájon.
Igen, jól gondolod rengeteg barátság szövődött a fórumon és rendszeresen szoktunk is találkozni. Ez a mostani együttnyaralás spontán jött össze. Nem szerveztük, de nagyon örülünk az együtt nyaralásnak.
Jó készülődést! Biztos vagyok benne, hogy életetek egyik legnagyobb élménye előtt vagytok.
Üdv: Josza
Drága Anikó és Zoli!
Még szép, hogy gondolunk Rátok! Koccintani is fogunk az egészségetekre.Legszívesebben magunkkal vinnénk Titeket. (Ti sem bánnátok ) Ott a helyszínen megkérjük Zeust, hogy segítsen Nektek, hogy őszre kimehessetek! Tudjátok, hogy én jóban vagyok Vele. Sok puszi: Josza és Cilla
#1349602010-05-19 08:01:08 Válasz a #134945. hsz-ra
Drága Josza és mindenki, aki mostanában indul!
Nagyon jó és zökkenőmentes utat kívánok Nektek, gyönyörű időt és sok-sok finom görög ételt és italt! Na és persze remek társaságot, ami úgy látom már meg van.
Nagyon irigyellek benneteket, hogy már mindjárt mentek. Gondolom már tűkön ültök.
Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat és gyűjtsétek a sok infót nekünk, na és persze hozzatok sok-sok fotót!!!
Mi még sajnos nagyon sokára fogunk indulni, most úgy érzem, hogy sosem jön el az az idő.
Kívánom, hogy jó lassan teljen az időtök, mert egy ilyen helyen olyan gyorsan repülnek a napok.
Vigyázzatok magatokra és várunk benneteket vissza!
#1349622010-05-19 08:31:19 Válasz a #134961. hsz-ra
Jó reggelt mindenkinek! Már csak kettőt kell aludni... (vagy lehet, hogy egy lesz belőle... ? a csomagolással sehol sem tartunk, és holnap még estig dolgozunk ) A választás Tolora és a GT-re szinte "véletlenül" esett, igaz, véletlenek nincsenek... és ezt ebben az esetben is kezdem érezni. Remélem, előérzetem nem fog csalni, Josza, köszi a buzdítást a tárgyban! Nagyon kíváncsi vagyok a "kór" ragadósságára...
Rákérdeztem egyébként a Grand Tours-nál a korábbi indulás okára (az e-mail mellett telefonon is hívtak). Azt válaszolták, a kompolók menetrendjéhez kell igazodniuk, és hogy ők nagyobb biztonsággal elérjék a kompjukat, ezért volt szükség erre az átállásra. (Büszke vagyok, hogy kezdő fórumosként van valami, amiről én tudlak Benneteket felvilágosítani...! )
Azokhoz, akik pénteken indultok: hol szálltok fel? Mi Budapesten. Mi leszünk az álmosságtól félkómás, késő negyvenes pár, a férjem jellegzetessége a nagy bajusza (+ rövid szakáll).
Este belekezdtem a "Hellasz rabságában" könyvbe - alig bírtam letenni, nagyon ajánlom mindenkinek!
#1349632010-05-19 08:43:51 Válasz a #134962. hsz-ra
Drága Andra!
Nagyon köszönjük a kedves bíztatásodat és jókívánságodat. Megigérjük, hogy Rád is sokat fogunk gondolni. Ha csuklani fogsz az biztos miattunk lesz.
Miután most mi leszünk az első nagyobb turnus feltérképezzük az ottani helyzetet, árakat, változásokat és sok információt hozunk a később indulóknak.
Üdv: Josza és Cilla
#1349652010-05-19 09:01:30 Válasz a #134962. hsz-ra
Szia Miha5!
Vidám reggelt!
Mi szintén Budapesten, Timbáék Győrben fognak felszállni. Viszont ők is Budapesten keresztül jönnek és mi lényegében az ő buszukra fogunk felszállni. Úgy hogy 3/4 7-kor mindanyian ottleszünk a homokóránál a Hősők terén. Biztos megismerjük egymást. Addig is hajrá! Milió a dolog.
Üdv: Josza