Az a javaslatom,hogy ne Sartin kezd el a motorozást,láttam már Profikat is a földön nem kis sebekkel!Ezt az idegen vezetők is mindíg elmondják.Fő a balesetmentes nyaralás.
Eddig nem volt jellemző,hogy kaukciót kérjenek,nem tudom miért változtattak ezen.Egyénileg mentek?
Ttoottii! Nem nehéz. A robogó az robogó......Ráülsz, mész.
(Mondjuk sztem könnyebb vele elesni, mint a nagy motorokkal.)
Nagyjából egyszerre leszünk kint! Úgyhogy szólj mikor motorozol.....
Mi is kb. akkor leszünk kint, a motorozási dátumod TTOOTTII engem is érdekel, a biztonság kedvéért!
Én is szeretném kipróbálni a robogót, de én itthon a fiaméval gyakorolok előtte!
Csak nehogy összefussunk, két friss robogós!
Szia Kristi!
most olvastam csak a válaszodat, remélem a sötétpiros betű nem túlkacifántos
Nem számítottam nagyon arra, hogy valaki tudni fogja mire gondolok de a kép amit belinkeltél...megdobbantotta a kis szívecskémet, mert felismertem hogy a világ egyik legszebb partja, Klimataria az !És..köszi az útvonalat is, bár, a térképet elnézve, nem tudom hogy milyen hajókikötőre látunk így..mert az mintha nem a parton lenne, de remélhetőleg ezzel az útvonaltervezővel amit megnyitottam oda lyukadunk majd ki !Huuuu,köszi szépen még egyszer !Ha bármilyen más infod van (mert azért az "5 lépés"névre rájönni és emlékezni jelent valamit..) szóval más infokat a partról v a tavernáról szívesen fogadok ^^
Tavaly, mikor Sartin voltam életemben először ültem robogón. A tengerparton tanított meg a barátnőm a fortélyokra, kb úgy mint amikor biciklizni tanultam ^^Vicces látvány lehetett, de kb 40 perc körözés és gyors gyors lassú fék gáz féééék fééék kombinációk után már frankón mentünk ki az útra és irány Narancspart. Mondjuk arra nem gondoltam hogy lehet bármilyen balesetünk (volt rajtunk sisak, az kell is) de így utólag..még egyszer nem kockáztatnék úgy, hogy nincs jogsim..a görög rendőrök meg kb olyanok mint a magyarok, csak nem a hamburgeresnél lazítottak hanem a közeli tavernában hűsöltek, szerencsére x) Sassosnál szerintem ne béreljetek robogót, mert amit mi kaptunk elég lerobbant volt, nyikorgó fékkel Szal, Angelo jobb szerintem, még egy üdítőre is meghívott és lehetett vele alkudni
ttoottii!
csatlakzom az előttem szólókhoz, nem biztos hogy épp Sartin kellene először próbálkoznod. csak gondolj bele, hogy ha netán elesel és lemegy a "prezúr" oda az egész nyaralásod. van még időd addig, csak ha egy alkalommal is ráülsz még itthon, már teljesen más lesz kint.
igen a tesómék is a holiday ap.ba mennek, láttam a kauciót kiirva. más apartmanra nemigen jellemző sőt egész görögben nem az. ez olyan olasz szokás. igy biztosítják magukat gondolom az esetleges lopások ellen. (vagy a részeg fiatalok ellen, akik lehet hogy törnek-zúznak kicsit)
Tavaly voltam Sartin (meg 2x Paralian) szóval ha van kérdésetek tegyétek fel bátran Megpróbálok válaszolni
(csak árakról ne, mert annyira emlékszem,h olcsó volt, semmi pontosra)
Én ajánlom a híres Narancsparton kívűl még KLIMATERIAT!!!! ODA MINDENKÉPP!!! Hát valami eszméletlen csoda-szép. Sajnos nem tok pontos útleírást,h merre kanyarogj , de tovább kell menni, nem arról, amerről busszal jötettek. Majd vki csak tudja jobban
És itt ajánlom azt az éttermet, ami kicsit magasabban a "kikötő" felett van, kék-fehér. A kaja a kilátás ISTENI
Ezen kívűl vouruvouru is faja!!!
Na és ha valaki tud még ezeken kívűl olyan kis titkos helyet, ahova mindenképp érdemes elmenni, azt kérem ossza meg
A Sithonia félsziget végén van Kalamitsi, hangulatos hely, klassz félkör alakú öböl benne egy pici sziget (nagy zátony?) ahová pár karcsapással át lehet úszni. A part durva szemcséjű homok.
Szerintem meg nyugodtan próbáld ki, városon belül simán megtanulhatod, nem kell hozzá egyetem
Barátnőm is ott tanult meg és naon ügyi volt!!! Óvatosan, nem száguldozni és vigyázz ne menj naon az út szélére, mert az homokos-szmötyis, megcsúszhat a kerék. Azért nehéz a terep, mert nagyon kanyargós, szerpentin, melletted a mélység.
De próbáld ki, ha a városon belül remeg a lábad a parától inkább hagyd a vezetést vki tapasztaltabbra
De bátorság, mert jó fílíng mocizni, alattad a tenger, feletedd az ég
Én Sassos-t ajánlom nektek. Igaz,h nyikorgott és néha nem annyival ment -pláne dombon fölfele -de nem volt vele problem. És Sassos egy tündér-mackó!! Mi frappét meg kolát kaptunk. Meg kaptam tőle egy képeslapot. Segít, eligazít és aranyosan keveri a magyart és az angolt És a felesége nagyon örül a magyar újságoknak!!!