Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4306
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BéJé
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131763 Üzenet linkje2010-04-22 08:46:30 

Napis!

Már csak 99!

# 4307
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131769 Üzenet linkje2010-04-22 08:55:36 

ttoottii írta:
...de mennyire nehéz robogót vezetni?...

Pffff. Hogymongyam magáának... icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

# 4308
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131772 Üzenet linkje2010-04-22 09:05:45  Válasz a #131761. hsz-ra Előzmény #131761

Az a javaslatom,hogy ne Sartin kezd el a motorozást,láttam már Profikat is a földön nem kis sebekkel!Ezt az idegen vezetők is mindíg elmondják.Fő a balesetmentes nyaralás.
Eddig nem volt jellemző,hogy kaukciót kérjenek,nem tudom miért változtattak ezen.Egyénileg mentek?

# 4309
Bforgo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
89 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131773 Üzenet linkje2010-04-22 09:06:05 

Ttoottii! Nem nehéz. A robogó az robogó......Ráülsz, mész.
(Mondjuk sztem könnyebb vele elesni, mint a nagy motorokkal.)
Nagyjából egyszerre leszünk kint! icon_wink.gif Úgyhogy szólj mikor motorozol..... icon_biggrin.gif

# 4310
Ebdy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131775 Üzenet linkje2010-04-22 09:27:10 

Mi is kb. akkor leszünk kint, a motorozási dátumod TTOOTTII engem is érdekel, a biztonság kedvéért!
Én is szeretném kipróbálni a robogót, de én itthon a fiaméval gyakorolok előtte!
Csak nehogy összefussunk, két friss robogós!

# 4311
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131782 Üzenet linkje2010-04-22 10:18:40  Válasz a #131438. hsz-ra Előzmény #131438

Szia Kristi!
most olvastam csak a válaszodat, remélem a sötétpiros betű nem túlkacifántos icon_razz.gif
Nem számítottam nagyon arra, hogy valaki tudni fogja mire gondolok de a kép amit belinkeltél...megdobbantotta a kis szívecskémet, mert felismertem hogy a világ egyik legszebb partja, Klimataria az !És..köszi az útvonalat is, bár, a térképet elnézve, nem tudom hogy milyen hajókikötőre látunk így..mert az mintha nem a parton lenne, de remélhetőleg ezzel az útvonaltervezővel amit megnyitottam oda lyukadunk majd ki !Huuuu,köszi szépen még egyszer !Ha bármilyen más infod van (mert azért az "5 lépés"névre rájönni és emlékezni jelent valamit..)icon_smile.gif szóval más infokat a partról v a tavernáról szívesen fogadok ^^

# 4312
Taccota
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131786 Üzenet linkje2010-04-22 11:26:20  Válasz a #131761. hsz-ra Előzmény #131761

Szia ttoottii!

Tavaly, mikor Sartin voltam életemben először ültem robogón. A tengerparton tanított meg a barátnőm a fortélyokra, kb úgy mint amikor biciklizni tanultam ^^Vicces látvány lehetett, de kb 40 perc körözés és gyors gyors lassú fék gáz féééék fééék kombinációk után már frankón mentünk ki az útra és irány Narancspart. Mondjuk arra nem gondoltam hogy lehet bármilyen balesetünk (volt rajtunk sisak, az kell is) de így utólag..még egyszer nem kockáztatnék úgy, hogy nincs jogsim..a görög rendőrök meg kb olyanok mint a magyarok, csak nem a hamburgeresnél lazítottak hanem a közeli tavernában hűsöltek, szerencsére x) Sassosnál szerintem ne béreljetek robogót, mert amit mi kaptunk elég lerobbant volt, nyikorgó fékkel icon_biggrin.gif Szal, Angelo jobb szerintem, még egy üdítőre is meghívott és lehetett vele alkudni icon_wink.gif

# 4313
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131790 Üzenet linkje2010-04-22 12:12:20 

ttoottii!
csatlakzom az előttem szólókhoz, nem biztos hogy épp Sartin kellene először próbálkoznod. csak gondolj bele, hogy ha netán elesel és lemegy a "prezúr" oda az egész nyaralásod. van még időd addig, csak ha egy alkalommal is ráülsz még itthon, már teljesen más lesz kint.
igen a tesómék is a holiday ap.ba mennek, láttam a kauciót kiirva. más apartmanra nemigen jellemző sőt egész görögben nem az. ez olyan olasz szokás. icon_smile.gif igy biztosítják magukat gondolom az esetleges lopások ellen. (vagy a részeg fiatalok ellen, akik lehet hogy törnek-zúznak kicsit)

# 4314
Kindra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131798 Üzenet linkje2010-04-22 13:01:04 

Jaszasz!

Tavaly voltam Sartin (meg 2x Paralian) szóval ha van kérdésetek tegyétek fel bátran icon_smile.gif Megpróbálok válaszolni icon_lol.gif
(csak árakról ne, mert annyira emlékszem,h olcsó volt, semmi pontosra)

Én ajánlom a híres Narancsparton kívűl még KLIMATERIAT!!!! ODA MINDENKÉPP!!! Hát valami eszméletlen csoda-szép. Sajnos nem tok pontos útleírást,h merre kanyarogj icon_cry.gif , de tovább kell menni, nem arról, amerről busszal jötettek. Majd vki csak tudja jobban icon_redface.gif
És itt ajánlom azt az éttermet, ami kicsit magasabban a "kikötő" felett van, kék-fehér. A kaja a kilátás ISTENI icon_razz.gif
Ezen kívűl vouruvouru is faja!!!

Na és ha valaki tud még ezeken kívűl olyan kis titkos helyet, ahova mindenképp érdemes elmenni, azt kérem ossza meg icon_smile.gif

PUszszI icon_wink.gif

# 4315
Keve
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131801 Üzenet linkje2010-04-22 13:14:50 

A Sithonia félsziget végén van Kalamitsi, hangulatos hely, klassz félkör alakú öböl benne egy pici sziget (nagy zátony?) ahová pár karcsapással át lehet úszni. A part durva szemcséjű homok.
# 4316
Kindra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131803 Üzenet linkje2010-04-22 13:26:35 

Jaszu Ttottii!

Szerintem meg nyugodtan próbáld ki, városon belül simán megtanulhatod, nem kell hozzá egyetem icon_smile.gif
Barátnőm is ott tanult meg és naon ügyi volt!!! Óvatosan, nem száguldozni és vigyázz ne menj naon az út szélére, mert az homokos-szmötyis, megcsúszhat a kerék. Azért nehéz a terep, mert nagyon kanyargós, szerpentin, melletted a mélység.
De próbáld ki, ha a városon belül remeg a lábad a parától inkább hagyd a vezetést vki tapasztaltabbra icon_biggrin.gif
De bátorság, mert jó fílíng mocizni, alattad a tenger, feletedd az ég icon_biggrin.gif

# 4317
Kindra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131804 Üzenet linkje2010-04-22 14:22:54 

Kedves Taccota és 1éb olvasó!

Én Sassos-t ajánlom nektek. Igaz,h nyikorgott és néha nem annyival ment -pláne dombon fölfele -de nem volt vele problem. És Sassos egy tündér-mackó!! Mi frappét meg kolát kaptunk. Meg kaptam tőle egy képeslapot. Segít, eligazít és aranyosan keveri a magyart és az angolt icon_smile.gif És a felesége nagyon örül a magyar újságoknak!!! icon_smile.gif

# 4318
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131805 Üzenet linkje2010-04-22 14:27:55 

Kindra írta:
nem kell hozzá egyetem icon_smile.gif

Nem, de nem kizáró ok icon_wink.gif
Kindra írta:
homokos-szmötyis

Ez nagyon ott van icon_smile.gif
Kindra írta:
jó fílíng mocizni, alattad a tenger, feletedd az ég

ez tényleg jó, de ez a mocicsónak! icon_smile.gif

# 4319
Kindra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131806 Üzenet linkje2010-04-22 14:49:44 

GYEREKEK ELSZÚRTAM!!!! NEM SASSOS, HANEM ANGELO A JÓ FEJ ROBOGÓS!!!!!!!!!! (tiszta hülye vagyok,pedig még 4 hónap az indulásig) icon_sad.gif
# 4320
Kindra
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#131808 Üzenet linkje2010-04-22 15:07:38 

Tibibaba örülök,h fekszik a nyelv-használatom, de aztán velem, nem rajtam röhögni! icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 287 288 289 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu