A qwad túráról nem tudok semmit!De sztem meg fogod találni mert mindenki hirdeti magát!
Mi robogót béreltünk 10 euróért 12 órára 9tõl-19 ig!Máshol a duplája volt!Igaz 24 órára de úgysem mész annyit vele!Ez az egy hely volt ilyen olcsó!
Csöpp a másik két lány is FÓRUM-tag. Bettiepage van a szélén. Mellette pedig Vörös.
Amikor találkoztunk elõször a ZORBAS-ban õk is ott voltak!
Tényleg Christee Vörösék nem jönnének a ZorBAS-BA?
A quad túrával kapcsolatban kérdezném.. Azt tudom hogy Panosnál lehet jelentkezni. De õt hol találom meg mikor? Úgy olvastam még vmikor.. valamelyik bárban... Pontosan hol?
A szerelmesek parkja Kateriniben van? Ha leszállok a buszról könnyû megtalálni? Mennyi idõ az út oda?
Ma 9 re értünk haza Paraliáról!A hely csodás de az utazás hagy némi kívánni valót maga után!Majd ha lessz hozzá erõm le írom!Ez volt az elsõ és utolsó buszos utunk!
Pöpi egyébként év közben is sokat kint van a võlegényénél!Egyébként délután fél 7kor már tuti kinyit, és este fél 11ig tuti kint ül a bódénál!Bár éjfélig van nyitva,de ez a biztos idõpont.
Erikaszi!Nekem sajna olyan magas lázam lett,hogy ketten kísértek vissza az apartmanba, és hidevizes fürdõt kellett csinálni,meg hideg lepedõ !Pedig nem sokszor szoktam ilyen beteg lenni !
Szivesen Hát,remélem mikor Ti mentek majd,akkor Pöpi is ott lesz még,mert tényleg kedves lány : )
Amúgy a fotóalbumban Judiiit_89 képei között van kép Róla,a 4. kép : ) Õ áll középen! : )
Ha a templommal szembe állsz,akkor balra kell elindulni a fõutcán,a Cocus disco irányába.Egy étteremmel szemben van egy bódé,de észre lehet venni,kint van egy kalózzászló,és egy kalóz figura is.Na ott van Pöpi : )
Köszi! Megkeresem, mert busaianikóval megbeszéltük, hogy együtt kalózkodunk egyet, ha már olyan közel leszünk egymáshoz.