Ha ilyen csodálatos képeket teszel fel akkor szerintem senki nem fog szólni érte. Már mi is várjuk a nyaralást nagyon, nem vagy egyedül, Mindenki be van zsongva szerintem mi is, én meg pláne
Én már napi szinten ezen gondolkozom. Ezzel kelek ezzel fekszem. Tegnap felfújtam a két csónakomat. Lyukasak-e már vagy még jók. Ma ellenõrzöm. Ha jók akkor viszem õket .
Hát nem vagy egyedül ezzel én is napjában sokszor gondolok a nyaralásra. Napjában többször gondolok erre és gyüjtõm az infókat. A végén annyi imfóm lesz, hogy nem is tudom mit csináljak, merre menjek
Találtam egy képet. Remélem senkinek nem veszi el a kedvét. Az állatka méreteihez még adjatok 2 centit(1cm: összement mivel már döglött volt, és 1 cm mert a potrohát maga alá húzta). Így szegényke büszkélkedhet az 5,5 cm-es hosszával.
Kedv ne szálljon el: soha nem láttam még ekkora darazsat Paralián. Ez is a földön haldoklott mikor megtaláltam. De ha ez szúr akkor nagyot szúr, ha meg száll olyan hangja lehet mint egy helikopternek.
Termetes a legény, bár ki tudja, hogy legény. Sajnálom szegényt, addig mig elekrülnek addig nincs gond, igyekszem nem bántani õket, mert tudnak meglepit okozni. Egyszer gyerekkoromban megtapasztaltam
Paraliától északra kb 2 kilométerre. Egy " parton napozó " medúza. A sisakját meg lehet fogni az nem csíp, de az ostorai a halála után 1-2 nappal is csípnek. Még úgy is viszket, ha döglötten ráfolyik a víi a csápokra és az a víz ér hozzád...