Mi voltunk a Campussal, ádáz egy iroda, de örüljetek ha meg lesz a helyetek a ha jól gondolom Paráliai apartman. Érdemes sûrûn telefonálni mielõtt indultok, hogy minden rendben van a szállással.
Ennyi jó tanács, a többi szerencse dolga lesz náluk.
Bocsi, de az emeleteket elírtam: nos 4 emelet van, alul recepció, asztalok, a tulajnál lehet venni kávét, italt. A tulajt ajánlom figyelmetekbe: nagyon rendes úr, aki mindig segítõkész. Ha nem õ, akkor a fia van ott.
Köszike. Mi is úgy szeretjük, hogy lehetõleg minél több tavernát lemeózni, és mindig máshol enni, ezért is megyünk mindig önellátós-sal, csak gondoltam, hátha volt valami "egyes" számú kedvenc.
Nos az utcai rész sem túl zajos, a hátsó részbõl viszont jól látható at Olympos. Mi a nagy apartmanban laktunk, a lentieket nem ismerem. Minden szobához van erkély, tehát a metaxához ez adott.
A part elég közel van, 3 utcával lejjebb.
Nos tavernát nem tudok ajánlani, mi minden alkalommal máshol ettünk, ráadásul elég sokat kirándultunk, útközben ettünk inkább.
Ajánlom viszont a szemközti ékszerboltot, nagyon szép ezüst ékszereik vannak jóáron.
Köszönöm a gyors választ.
Ha lehet , még néhány kérdés. Különlegességre nem is számítottam, inkább arra lennék kiváncsi, hogy melyik oldalon jobb lakni - ha lehet választani. Úgy tudom van egy utcai, egy pedig a hegy felé. Mi 3-an megyünk. Jól el fogunk férni? Erkélyre ki tudunk ülni enni, idõt tölteni - meg kis metaxát? Tisztasága?
Tényleg közel a part? Jó a part?
Ez már nem ap. kérdés: ajánlott taverna?
Szívesen nézegetem a képeket, ha küldesz: arloyne@freemail.hu
Panna!
Mi tavaly laktunk ott, az akkori fotoalbumomban találsz róla képet. Ez egy kétszintes apartmanház, alul studiókkal, fenn két 3 szobás apartmannal. Semmi extra nincs, szokásos berendezés. A Paralia topic 69. oldalán már bemutattam Klárinak. Õk aug. 11-tõl mennek, tehát nemsokára. Ha adsz e-mail címet küldök képet az apartmanról.