Én éppen most mérgelõdtem magam össze a szálláshellyel kapcsolatban (a blogomban írtam le). Már lassan úgy gondolom, hogy jobb lett volna a szerencsére bízni és helyben keresni, de azért az elég macerás, ha az ember ott áll a reptéren két nagy bõrönddel egy idegen helyen és ha nekiindul taxival, akkor az sok pénzbe kerülhet, míg akad valami izlésére való. Biztos vagyok benne, hogy szeptemberben helyi keresgéléssel is találtunk volna valamit Koson, csak háta kényelem is fontos, és így legalább elhoz a szállásadó a reptérrõl - hacsak addig ki nem osztom és el nem küldöm valahova.
A Tassula ap. a volt fõnököméké, nagyon jó helyen van. Nincs nagyon kint a faluból, de nincs nagyon bent a dzsindzsásban. Viszonylag új ap., amennyire én hallom nagyon szép belül is, én csak kivülrõl láttam. Légkondi van bent, amit napi - ha jól tudom - 5Euró felárért használhattok, de olyan szinten van forróság, hogy azt hiszem szükségetek lesz rá.
Nagyon köszön az infot. Azt hittem már senki sem hallott róla. Kezdtem aggódni, hogy teljesen eldugott helyen van. Az nem baj, hogy csendes környék mert elegem van a nyüzsgésbõl "legalább is pár napig biztos" .
Mégegysze nagyon köszönöm
Ajánlom figyelmedbe a fórumhoz tartozó keresõt.
Hasznos információkra lelhetsz, pl. ilyenekre is, amit az egyik fórumtag írt 2006. 09. 29-én.
timi75 írta:
Sziasztok!
Megjöttünk Paraliáról!
Sikeresen elfoglaltuk a szállást nem volt semmi gond sem.A John és Eve apartmann nagyon jó kis hely,tiszta rendes aranyos a tulaj,és nem utolsósorban lehet ott pihenni,mert nem a központba van,ahol tömegesen tódul a turista.
Egyszó mint 100,minden jól sikerült és nagyon szép volt,de sajna elmúlt!
Van Paralia topik is, kukkants be oda is! Biztos szívesen segítenek, ha kérdésed van.
Sziasztok! Járt valaki Rodosz-on a fõvarosban az El-Greco apt.hotelben azóta hogy félpanziós lett?Mi négy éve még reggelivel foglaltuk,azzal és a szállodával nem volt problémánk.Az ut.ir.(5kont.)honlapján dicshimnuszok tömkelegét vonultatták fel a vacsorára vonatkozólag,ez egy kicsit gyanakvóvá tett.Némi tapasztalati infó jól jönne.Elõre is köszi és mindenkinek jó nyaralást!
Sziasztok
Szeptemberben megyünk egy hétre Nei Poriba, az Eleftheria apartmanban lesz a szállásunk, tud valaki valamit mondani errõl az apartmanról?
Elõre is köszi!
Zakynthos -> Laganas -> Zefiros apartman:
nagy csalódás, minden leírás ellenére, kaptunk egy 12 m2-es szobát, amihez ha nem bérlek külön légkondit, akkor nem nagyon alszunk két hétig. A mosdó/wc olyan kicsi, hogy ha ráülsz a retyóra, akkor fél lábbal a tusolóban kell lenned. Melegvíz sûrûn nincs, de sokszor nincs még hidegvíz sem. A konyha felszereltsége kriminálisan minimális. Szóval az egész minõsíthetetlen. Túlélõ túrákhoz javaslom... középhaladó szintnek megfelel.
Aeolus u.i. nagyon gyarta! Buszos "szervezetlenségükkel" utaztunk. Visszafelé a buszban 40-45 fok, a légkondi nem mûködött. Arra hivatkotak, hogy ha este lesz, akkor hûvösebb lesz a buszban is. Így nyitott hátsó ajtóval utaztunk. Most 32 magyar utas (és még ki tudja mennyi szlovák) perli az irodát.
Paralia Billy's apartman I/1. szoba
Nagyon szép és tiszta szoba, igaz nem nagy, de hárman is elfértünk kényelmesen. A terasz a kertre és a szomszédos apartmanokra néz. A konyha minimálisan felszerelt: tányérok, evõeszközök, poharak, egy nagyobb és egy kisebb lábas. Hûtõ és a rezsó mûködött. Légkondit nem kértünk (5€/nap), de így sem volt melegünk, szerencsére délután nem erre az oldalra sütött a napocska
Grand Tours-szal utaztunk, klíma, dvd, jó sofõrök. Mindenkinek tudom ajánlani És a 2 helyi képviselõ: Vivien és Petra is nagyon segítõkészek
Én két hét múlva indulok szintén az Apollonnal Paraliába és szintén a Nikosban szállunk meg. (Eredeteileg a Mailába mentünk volna, de nem jött össze)
Megosztanád velem a tapasztalataidat?
A Paraliai Nikos apartmanról van-e valakinek tapasztalata?
Megköszönném, ha leírná.
szia.
a https://paralia.fw.hu -n találsz róla információt. Mi amikor kinnt voltunk, akkor láttuk, elég szép nagy ház, rendezettnek tûnt. A központ fele van, és pár saroknyira van a tenger.