Nálunk tegnap este szorgoskodtak a fognyúvők, az egyik lányunk ballagott el a nyolcból...., mi is holnap indulunk Korfura Arillasba. Kicsit izgatottak vagyunk már, de csak egészséges mértékig.
A Vénusz jó választás... Mi náluk szállunk meg évek óta.. Miénk a 14-es szoba.. Nikosz és Gabi a tulajok nagyon rendes emberek. Nikosz még nálunk is volt itt Pesten vendégségben..
Sziasztok tudnátok segíteni abban, hogy milyen Korfun a Luisa apartman? képekről nagyon tetszik nekünk,de hátha valaki járt már ott és tudna segíteni ! előre is nagyon köszönöm
Mi most megyünk júl 2-tól a Luisa apartmanba, még mi se voltunk, egyáltalán Korfun se voltam még soha.
Azt mondják nagyon szép kis hely, Sidarin van, én oda is szerettem volna menni, azt mondják nagyon jó hely.
Hát majd meglátjuk:) Biztos jó lesz. Gyertek ti is jövő héten szombaton:)
Transzferhez keresek útitársakat, akik június 25-én a Wizzair W6 2271-as járatával érkeznek Korfuvárosba, 22:35-kor, és szeretnének Moraitika /Messonghiba eljutni, esetleg olyan városba ami útba esik.
2-en utazunk édesanyámmal, és mindenképpen jobban megérné, ha többen tudnánk taxit bérelni.
Ha esetleg 4 fő jelentkezne, abban az esetben is beférnénk 6 fős taxiba.
Olvastam, hogy ott van egy emberetek július 2-tol aki transzferezni fog.engem érdekelne ha lehetséges.Mi július 9.-én érkezünk korfura wizzarral 22-30 perckor.