Mi Július 16.-án indulnánk Sidariba a Zeus apartmanba - legalábbis a terveink szerint. Viszont olvasgattam hogy elég zajos, zsúfolt hely Sidari. 3 éve már voltam Korfun és akkor bérelt autóval megnéztük többek között Sidarit is, de az más amikor itt is van a szállás. Szóval a kérdésem annyi lenne hogy érdemes-e itt megszállni ha nem akarunk a nagyon nyüzsgő éjszakai bulizásban részt venni vagy válasszuk más helyet?
Hát, nem a leggcsendesebb hely Korfun az tuti. Viszont főleg a főutcán áll abál, attól messzebb lévő apartmanokban nem vészes. Mi 2éve voltunk, afőutcak 3percre volt,denem volt vészes.
Mi is Sidariban voltunk, kb. 10 percre a központtól, ott már lehetett aludni, nem volt gáz. Azt kell megnézned, mennyire a központban van a szállásotok.
Köszönöm a válaszokat. Úgy olvastam hogy ez a Zeus apartman is központi helyen van... de talán nem lesz olyan zajos...
Nem jön még valaki véletlenül ebben az időpontban?
Üdv. Még nem voltunk, de Június 17-Július 01. között Arillasban leszünk.
arillas.com és arillas-bliss.com helyeken tájékozódhatsz.
Jól ellátott, de mégis nyugalmas és szépséges kis település pár száz állandó lakossal, ez vonatkozik a közvetlenül szomszédos Agios Georgiosra és Agios Stefanosra is. Ha főleg angolok által látogatott, zömmel visszatérő és kényes ízlésű vendégeknek megfelel, akkor szerintem nem lehet gond. Az árakkal már inkább, mert az inkább a nívójukat tükrözi. De mint bárhol, itt is lehet racionálisan gazdálkodni.
Szia!
Ez a valaki nem lesz kint véletlenül 08.22-09.02 között?
Ugyanis mi is transzfert keresünk "elérhető" áron a reptértől Sidariba és vissza.
Ha esetleg tudnál ebben segíteni,azt megköszönném!
Üdv:Reni
Miskolciutas!
Mi voltunk 2 éve Arillasban. Nagyon tetszett. A partja keskeny, de a tenger szép és tiszta. Maga a hely elég nyugodt, összehasonlíthatatlan Sidarival. Sok angol van itt is, de inkább idősebbek és gyerekes családok.
Van egy utca ahol van néhány bár és taverna, ott "zajlik"' az élet.
Pékségre nem emlékszem, de supermarket több is van.
Mi a Hotel Marinában voltunk.
Mire eldöntöttem,hogy Korfu lenne nyáron,ez az Arillas is megtetszett,a Hotel Marinát is megtaláltam,addigra betelt a szállodában az a 3 szoba,amit foglal az iroda...legalábbis azon az időponton,ami megfelelő...na,de ugyis lesz valami!A Napoleon apartmant nem láttad véletlenül,Nikóca...jó helyen van az is??
Mi a Napoleonban szállunk meg, cca. 300 m a parttól, nekünk megfelelő helyen van. Egy kis lábonjárással minden elérheő távolságban van. Csendes helyen, akárcsak maga Arillas, ezért esett rá a választásunk is.