Igen, Relax, így van. A buszos útjaik nagy része szerintem még most is verhetetlen (bár engem aztán már hat lóval sem lehet buszra ültetni), a repcsi meg már a szerény költségvetésű utazóknak nem éri meg. Sok helyre jóval olcsóbban el lehet jutni magánszervezésben.
Sziasztok! Anett toursnál foglaltam szállást, az Ezüst házban. Ha valaki volt már ott, kérem írjon róla pár sort nekem, milyenek a szobák, konyhafelszereltség, kell-e légkondi vagy kibírható, stb.
Köszönöm előre is!!!
Szia Arsasa, mi is Anettékkal megyünk a nyáron, de mi Platamonba, immár másodszor. Nem tudom, az Anetttours.hu- n voltál-e már, ott még Anettéktól is kérdezhetsz, és szívesen válaszolnak neked bármire. Mikor utaztok?
Június 11-22-ig megyünk Platamonba Anett tourssal. A felnőtt 28320 a gyerek 17500 7 éjszakára átszámolva. Ennyiért nem láttam sehol június közepi utat.
Mi június 20-án indulunk. Mikor először voltunk, kicsit tartottam tőle, hogy ezért az árért vajon mit fogunk kapni, de tökéletesen elégedettek voltunk mindennel, jó ne luxusszállást képzeljetek el, de a célnak teljesen megfelel, nekünk a Fotini házban nem volt légkondi, de volt ventilátor, és Anették mindenben a segítségünkre voltak, ez azért nagyon értékelendő, ezt nem sok helyen kaphatjuk meg!
Nagyon szívesen Adrika! Figyeld majd az akcióikat, mert az Aeolusnál szokott olyan is lenni, hogy 1+1 kedvezmény, ami azt jelentette, hogy csak az egyik fő útját kellett fizetni, a másik ingyen ment. Tavaly és azelőtt is volt ilyen.
Nézegetem az Aeolus szlovák katalógusát,tudja esetleg valaki ez a rész mit takar?
Povinné príplatky: doprava 125 Eur • príplatky za nástupné
miesta • komplexné cestovné poistenie a poistenie pre prípad
úpadku CK 2, 25 Eur / osoba / deň.
(Szükséges további költségek: 125 EUR • közlekedési kibocsátási egységek beszállás
• sor egy átfogó utazási biztosítás és biztosítás
hanyatlása CK 2, 25 Eur / fő / nap.)
mert ha ez még a katalógusban szereplő apartman árakra jön rá akkor kint jóval drágábbak az utak......(kedvezményeket nem néztem hozzá ,csak az alapárat)
Nagyon szívesen Adrika! Figyeld majd az akcióikat, mert az Aeolusnál szokott olyan is lenni, hogy 1+1 kedvezmény, ami azt jelentette, hogy csak az egyik fő útját kellett fizetni, a másik ingyen ment. Tavaly és azelőtt is volt ilyen.
Szia Relax! Húú, 1+1 kedvezmény???Na, ilyet jó volna kifogni, de ahogy végignéztem az Aeolus katalógusát, úgy láttam, vannak nagyon jó áron elérhető utak. Legalábbis a buszosak. Sajnos a repülős utak nekünk túl drágák, és semmi sem garantálja, hogy lesz last minuteban olyan út, ami majd tetszeni fog, ezért jó volna már most választani.
Ahogy visszaolvastam a topicban, eléggé megoszlanak vélemények az Aeolusról. Eddig még nem volt hozzájuk szerencsénk, de a kínálatuk tetszik, szóval lehet, hogy idén ők lesznek a nyerők.....