A templommal szemben mindkét sarkon van 1-1 gyros-os. Az egyik neve Savas, a másikat nem tudom. Mindkét helyen nagyon finom (legalábbis tegnap még az volt ).
Egyébként sikerült még szállást találnunk erre a hétre Panos segítségével, így egy kicsit megnyújtjuk a nyaralást...
Ja, valaki kérdezte mi a helyzet medúza ügyben. Mi egyet sem láttunk a vízben, tegnap hozott ki egyet a nagy hullámzás a partra, de az szép példány volt. Legalábbis én még csak olyan gyerek tenyérnyi medúzát láttam eddig.
Kata
Ui: valaki laptopján láttuk a hellasz.hu-t az Európa Hotel 1. emeleti erkélyén... Üdv neki szembõl a Billy's-bõl!
Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! Eltéveszthetetlen!
Köszi a hozzászólást. És hol lehet jó gyrost enni Parálián? Olvastam egy ezelõtti hozzászólásban, templom melletti gyrosost, hogy az finom.
Név szerint esetleg tudod mondani?
Szia!
Ehhez én csak annyit tudok hozzászólni,h finom Paralián a gyros,csak nem mindegy,hol eszed.De idén megkóstoltuk Thessalonikiben is,és az valami isteniiiii,és sokkal nagyobb is,mint Paralián. : )
Új vagyok még ezen a fórumon. Idén szeptember 1-jén indulunk Paraliára az Ibusszal.
Lenne pár kérdésem: elsõsorban, hogy található Paralián olyan kávézó, étterem, vagy éppen netkávézó, ahol internet közelbe tudok jutni, vagy éppen Wifi van? Nagyon fontos lenne, mert munkám miatt naponta többször kellene rákukkantanom az e-maileimre.
A másik kérdésem, hogy utazott-e már valaki szintén így az Ibusszal, rendben volt e minden, volt-e csalódás valamiben?
Az Ermis Apartmanházban szállunk majd meg. Valakinek tapasztalata a szállásról? Mennyire felszerelt a fõzõsarok és az apartman?
Jártunk már kétszer is Görögországban, Asprovaltán, még anno a csõdbe ment Eurotoursal. Paraliára most megyünk elõször, és szintén elõször utazunk az Ibusszal.
Elõre is köszi a válaszokat, addig pedig olvasgatom a hozzászólásokat, mert nagyon sok infó található.
Ja és még valami, férjem görög gyros mániás még anno Asprovaltán isteni gyrosokat ettünk. Paralián is finomak a gyrosok, vagy nagy csalódás lesz a férjemnek:
Sziro!
Kateriniben egy nagy templomnál szálltunk le, ami bal oldalt volt, a jobb oldalon meg bank volt, elindultunk egyenesen szõkõkutak mellett haladtunk el aztén végig az utcán, és utána egy teraszos kiülõs hely lesz egy kis téren, amin áll még egy emlékmû 2 pálmával és amögött ott a csodás park! Eltéveszthetetlen!
Sziasztok, holnap indulunk Olympic Beachre, el sem hiszem. Valaki még így last minutban át tud küldeni nekem 1 Athéni térképet? Nagyon megköszönném mert teljesen kiment a fejembõl. Email: badman1@freemail.hu
Elõre is köszi.
Sziasztok
Jó fej vagy; azt sem mondod milyen, mekkora, mire kell! Ha beütöd a Google képkeresõbe, kedvedre válogathatsz. Gondolom egynapos városnézéshez kell. Ha nem kocsival mész, akkor ez talán jó lesz: https://www.colthorp.com/maps-athens.jpg - csak azt nem tudom, használható méretben hogyan nyomtatod ki.
Sziasztok, holnap indulunk Olympic Beachre, el sem hiszem. Valaki még így last minutban át tud küldeni nekem 1 Athéni térképet? Nagyon megköszönném mert teljesen kiment a fejembõl. Email: badman1@freemail.hu
Elõre is köszi.
Sziasztok