Jaj Pöpi !Én is szeretnék delfinekkel találkozni,mert ez az egyik nagy álmom!
A tolvajokról annyit,hogy tényleg le kellene vágni a kezüket !A mi kocsinkat is ellopták,szegény Apa,már csak az üres parkolóhelyet látta.Senkinek nem kívánom!
Azt hiszem Christee akkor apud rosszabbul járt, mint én, viszont az a helyzet is elég kellmeetlen volt.
Delfineket pedig fogunk látni. Jó nagy esélyed van rá, mivel augusztusban jössz ki, és akkor hemzsegnek
A hajó körül meg nagyon szeretnek úszkálni
Szia Aladina! Egy kissé le vagyok maradva, mert én nem vagyok fent IWIW-en, de a Te albumodban van fent a mi apartmanunk, ami a Pelagos. Ha kimegyek a Metaxa utcán, aminek már a neve is nagyon jó, egyenesen, akkor olyan helyre jutok a tengerparton, ami nem annyira zsúfolt? Jaj! Ittatok koktélt Panosnál? Még azt sem ittam, milyen volt? Most átmegyek züllõsbe, mert Quzot sem ittam, úgy gonodolm, hogy mindent megkóstolok! A konyakot nem szeretem, de a koktélt megkóstolnám, mennyire ütõs? A Quzót meg azért, mert ott úgy gondolom, hogy a hazája miatt meg kell kóstolni. Mi errõl a tapasztalatod? Senki nem írt errõl, de én nagyon nem bírom a szeszt, jó lenne közelebbit tudni róla! Köszi: bryam
További jó egészséget kívánok Nektek!
Bryam a tzipourot kóstold meg, ütõsebb, mint az ouzo. A görögök inkább azt isszák.
Christee no para, én majd fotózok. Egyébként én is mindig utólag kérem el a delfin képeket a szemfüles turistáktól...
Hát Pöpi! Igazán nem is tudom, hogy mit írjak Neked! Írtad, hogy a szenvedélyed, de hogy ismeretlenül is, ez annyira jó érzés, hogy el sem tudom mondani! Tényleg annyira jó érzés!!!! Figyi, nem gond, 1-2 eu, mert ezt rászámítom arra, hogy viszek cd-t, de van pendraverom is és ha esteleg megszorolunk, csak akkor megyek Hozzád! Édes vagy, hogy felajánlod, de csak a végsõ esetben veszem igénybe! Viszont meg foglak keresni a kisfiammal, meg fogom mutatni Neki is, hogy ki az a Hölgy, akire számítani lehet! Neki Te Hölgy leszel, bár sziával fog köszönni! Tudod, nálunk ez szokatlan, hogy valaki csak úgy segít és szeretném megmutatni a gyerekemnek az olyan Embereket, mint Te vagy! Sanos a mi környezetünkben kevés ember, akinek igénye az utazás és az, hogy lásson és láttasson! Köszönöm Neked elõre is a segítséget és a fotó alapján én fel foglak ismerni, köszöntlek, mint régi ismerõst! Köszi a segítséget addig is: bryam,
Szia Pöpi! Írok az e-mail címedre, mert írd meg oda légyszi, hogy mi az amit meg kell kóstolni, bár nem vagyok nagy ivó, de meg fogom kóstolni! Mi a manó az, amit írtál? Azért júliusban nem nagyon innék olyant ami ütõs, esteleg este, mert 6-an megyünk abból 4 csaj! Ha elosztjuk, akkor okés, de ha megüt, 2 napig alszom, amit itthon megtehetk, de ott nem! Pusz: bryam
Engem is érdekelne a telefonkártya. Tényleg ilyen olcsó? Melyikkel lehet 1,5 órát csacsogni? Akit felhívok, õket nem terheli valami költség? Ha mobilt hívok??
Köszi tippeket, én is oda fogok figyelni, de nem számítók erre, hogy valaki megpróbál meglópni, azt hiszem akkor rá fog faragni.
Igen csatlakozom én is, hogy Pöpi a rikaság kategóriába sorolható (mint a fehér holló), persze szigorúan jó értelembe. Hogy valaki ennyire segítõkész legyen. Ennek mi nagyon örülünk és ezer köszönet Pöpinek, de még ez is kevés. Lényeg, hogy vannak még rendes emberek és persze a többiek is, akik itt vannak a fórumon, mert õk is nagyon sokat segítenek és jókedvet csinálnak az embernek. Szóval Köszönet Pöpinek és a többieknek is.
Pontosan tegnap néztem a roaming díjakat a pannonnál:
Görög:
sms ára 96 Ft. hívásfogadás: 70,8 Ft./perc, Híváskezdeményezés adott országon belül és magyarországra 144 Ft./perc.
Szerbia:
sms: 115 Ft, hívásfogadás: 135 Ft./perc, Hívás kezdem. adott országon belül és MO.-ra:305 Ft./perc
Macedónia: sms: 175 Ft, Hívás fogadás: 210 Ft/perc, Hívás kezdeményezés adott országon belül és Mo.-ra: 650 Ft/perc
Szerintem a többinél is nagyjából ez lehet, szerintem szolgáltató oldalán fent van én a pannont onnan szedtem le. Görög díjak még elmennek a többi az gyalázat.
Látom pörgetitek a topicot. Én mostanában sokat hajtottam, azért nem volta. Csak olvastalak titeket. Tegnap pedig a vindóz' viccelt a gépemen, azt kellett gatyába rázni. El sem hiszitek mi történt: Egy baráti társaságban gépközelbe engedtek ( akok jórészt akikkel megyünk Paraliára ) és olvasom ezt a fórumot. A vége az lett hogy mindenki fölöttem állt ( én csak azt vettem észre hogy csend lett ), és olvasták. Meg rámszóltak hogy ne terkerjem olyan gyorsan, fõleg a képeknél. És meg vagyunk dicsérve, mindenki a topicon, hogy mekkora jó emberkék vagyunk.
Annyira aranyosak vagytok! Hízik a májam....De azért túlozni nem kell ám... A kinti munkám azzal jár, hogy rengeteg emberrel ismerkedek meg, és mivel a legtöbb magyar és én is az vagyok, ezért általában engem keresnek fel, ha bármi infó vagy segítség kellene. Ha nem tudom a választ,a kkor legalább azt meg tudom mondani ki tud segíteni a probléma megoldásában. Ez nekem nem fáradtság, imádok emberek között mozogni, beszélgetni stb stb ez az álommunka nekem.
A másik gyengém Bryam pedig a gyerekek...Nem kell rosszra gondolni. Van egy kersztfiam, aki most elsõ osztályos, és a szívem szakad meg, hogy hónapokig nem láthatom. Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy valahogy meg fogom szervezni neki, hogy kint nyaralhasson velem. Úgyhogy gyerekekkel ne kíméljetek, hozzátok õket. A kirándulûáson szoktam egyébként babysitterkdeni, a szülõk had nyaraljanak, én meg játszoka gyerekekkel.
Még megvan az elsõ kagyló, amit egy kisfiútól kaptam. Tündéri volt, talán ez a legkisebb kagylóa világon, és amikor odaadta azt mondta, ez annyira szép, hogy nekem kell adnia
Szóval nem végszükség esetén kell megkeresnia Pöpit, hanem, amikor csak kedvetek van hozzá, vagy igény van rá.
Gyönyörû napsütéses napot mindenkinek!
A szia pedig azt hiszem kötelezõ már így köztünk fórumlakók között..
Már annyit segítettél, hogy személyesen is meg fogjuk köszönni.Nem túlzás, mert nagyon sokat segítesz azzal a topic lakóknak, hogy tapasztalataidat elmondod mert te már otthonosan mozogsz kint.