Tényleg nagyon szép Törökország is (amit láttam belőle az nagyon tetszett), csak az emberek számomra (tisztelet a kivételnek, mert volt olyan is) nem voltak szimpatikusak. Én nem szeretem, ha át akarnak vágni, vagy mindenért tartják a markukat. Ebben az a lényeg, hogy egyáltalán nem vagyok "fogtechnikus" és amennyiben valaki őszintén figyelmes és kedves, az velem csak jól jár borravaló tekintetében.
Egy körutazásra érdemes elmenni az én véleményem szerint, mert tényleg sok látnivaló van, de mivel hatalmas ország, minden elég távol van egymástól. Egy stabil helyről nem lehetne mindent megnézni, de körbe utazgatva gyönyörű helyeket nézhetnétek meg.
Törökországban még nem jártam, de olyan gyönyörű képeket pakolgattok sorra fel, hogy igen nagy kedvet kaptam hozzá.
No nem az ottani nyaralás izgat, inkább egy jó kis körút, aminek során a legnevezetesebb helyeket megláthatnám.
Egerszalók is nagyon tetszik, mégha csak "kis magyar pamukkálé" is.
Pamukkale-t nagyon szerettem volna megnézni, de a nagy távolság és a nagy hőség elvette a kedvem.
Magyarországon Egerszalókon van sóhegy , de sokkal-sokkal kisebb, mint Törökországban.