Igazából mindenhely szuper lenne, annak ellenére, hogy már voltunk Paralián és Sartin, akár oda is visszamennénk. Bízzuk a szerencsére.
Ti együtt akartok egy helyre menni 10en?
igen,azt monták hogyha egyszerre fizetjük be az utat akkor garantálják az egy buszon való utazást,ill az egy városban való tarkozkodást.az egy apartmant viszont nem garantálják!
igazából görög részröl már minenhol voltunk,chalkidikin 4 különbözö helyen,az olymposnal 3xnei pori,1x platamonas és 1x toló.viszont a barátok még sehol nem voltak ezek közül,ugy hogy beviszük őket a tutiba.
Ginaaa! Már látom ti is izgatottak vagytok! Kívánom hogy nagyon jó helyetek legyen. De még olyan sok nap van hátra... Bár addig is van miért számolgatni:)
Alisha, férjem nincs annyira besózva, de azért olvasgatja a Hellaszt:))) (Dóti pusszillak:))))
Köszi szépen én is hasonló jókat kívánok!
Igen sok nap van vissza, de miden nappal eggyel kevesebb:).
Még azt akartam kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy azt mondták, hogy azok az apartmanok esélyesek amelyek a katalógusban vannak. Ez oké, de akkor csak azt kell nézni, ami a saját IBUSZ kat.ban benne van vagy más irodát is nézzek?
Szia Ginaaa79!
Hát szerintem még mindig elég sok hely van így is ahová elhelyezhetnek. Jobban örülnék, ha már pontosan tudnám melyik szállásra fogunk kerülni. Több idő lenne tervezni. Indulás előtt 2 hét azért kicsit kevés mindenre szerintem.
Na majd meglátjuk.