Igazából mindenhely szuper lenne, annak ellenére, hogy már voltunk Paralián és Sartin, akár oda is visszamennénk. Bízzuk a szerencsére.
Ti együtt akartok egy helyre menni 10en?
#1585092011-03-19 21:36:33 Válasz a #158506. hsz-ra
igen,azt monták hogyha egyszerre fizetjük be az utat akkor garantálják az egy buszon való utazást,ill az egy városban való tarkozkodást.az egy apartmant viszont nem garantálják!
#1585122011-03-19 21:47:47 Válasz a #158510. hsz-ra
igazából görög részröl már minenhol voltunk,chalkidikin 4 különbözö helyen,az olymposnal 3xnei pori,1x platamonas és 1x toló.viszont a barátok még sehol nem voltak ezek közül,ugy hogy beviszük őket a tutiba.
Ginaaa! Már látom ti is izgatottak vagytok! Kívánom hogy nagyon jó helyetek legyen. De még olyan sok nap van hátra... Bár addig is van miért számolgatni:)
Alisha, férjem nincs annyira besózva, de azért olvasgatja a Hellaszt:))) (Dóti pusszillak:))))
Köszi szépen én is hasonló jókat kívánok!
Igen sok nap van vissza, de miden nappal eggyel kevesebb:).
Még azt akartam kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy azt mondták, hogy azok az apartmanok esélyesek amelyek a katalógusban vannak. Ez oké, de akkor csak azt kell nézni, ami a saját IBUSZ kat.ban benne van vagy más irodát is nézzek?
#1586102011-03-21 08:20:51 Válasz a #158570. hsz-ra
Szia Ginaaa79!
Hát szerintem még mindig elég sok hely van így is ahová elhelyezhetnek. Jobban örülnék, ha már pontosan tudnám melyik szállásra fogunk kerülni. Több idő lenne tervezni. Indulás előtt 2 hét azért kicsit kevés mindenre szerintem.
Na majd meglátjuk.