Neked köszönhetem, no meg Andrának, hogy elkezdtem érdeklődni Parga után, míg a végén nem bírtam ki, hogy útba ne ejtsem pár napra. Nem bántam meg, sőt... Kívánom, hogy ha eljutsz oda ismét, sikerüljön legalább olyan jól minden, mint az első alkalommal!
Mellesleg tetszik az oldalad.
Mihelyt kicserélik az itthoni edge-es netemet (jövőhét elejére igérték),
regelek Nálad!
Pusszancs!
Ui.: ugye nagy igyezetemben -jó pár oldalt elolvatam a napokban-
nem keverlek senkivel?
Ha Neked vannak azok a csodaszép (még ha a színekben kicsit "moderált" is,de állati jó)
képeid?
Mindenképpen átnézem még alaposabban is.
Sőt,lehet 1-2 bugyuta kérdéssel ki is foglak akasztani,ismerve magamat.
Vio!
Szerintem fogtok abban az időben találni akciós szállást.
Irodánként változó,h. mikor írják ki a last minute-ot,
nem árt elmenteni az oldalakat és az aktuális időben minél sűrűbben figyelni.
Breki!
nagyon jó az oldal! mindenkinek hasznára válik,annak is aki még nem volt, de azoknak is akik már voltunk!! nagyon jó volt ujra átélni 1-1 öböl emlékét a képek alapján! nagyon kösziiii!!
2006-ban voltunk Pargán.Busz reggel 9-kor indult/volna-késett 2 órát/az M5-ös kijáratától/Tescótól/.Oda kijutni még nekünk se volt egyszerü/villamos,metró,busz/Az igaz hogy Gyarmat felől elég jó a közlekedés,/piroska,zónázó,avagy gyorsjárati busz,de nem tudom hajnalba össze lehet-e hozni./Voltak velünk gyarmatiak,hogy jöttek nem tudom,de vissza a lányomék vitték őket Vácig,s onnan busszal mentek haza.Szerintem,ha ilyen korán megy a busz nem tudjátok kivitelezni.Mivel Pozsony felöl jönnek,nem érintik az északi határt.Gyanitom ez most is igy van.
Kb. 2 hónapja olvasom a fórumot az elejétől, a célegyenesben vagyok, 2010 januárnál, ezért gondoltam, mostmár beköszönök.
H.apci...mi már kommunikáltunk kb. 2 éve a Sarti és a Thessaloniki fórumban, akkor is sokat segítettél. Kérlek oszd meg velem a Pargai magán szállásos tapasztalataidat és titkos linkjeidet. Úgy vettem észre, hogy hasonló igényeink vannak. Saját szervezésben szeretnénk megoldani az idei nyaralásunkat, akár úgy, hogy csak ott válasszuk ki a szállást. Az odajutás még kérdéses, mert arrafelé nem megy vonat.
Köszönöm
Aztán jövök még a gyagya kérdéseimmel és a szőrszálhasogatásaimmal.