#1325552010-04-30 13:28:12 Válasz a #132554. hsz-ra
Neked köszönhetem, no meg Andrának, hogy elkezdtem érdeklődni Parga után, míg a végén nem bírtam ki, hogy útba ne ejtsem pár napra. Nem bántam meg, sőt... Kívánom, hogy ha eljutsz oda ismét, sikerüljön legalább olyan jól minden, mint az első alkalommal!
#1325772010-04-30 15:53:15 Válasz a #132552. hsz-ra
Köszi Breki a válaszokat!
Mellesleg tetszik az oldalad.
Mihelyt kicserélik az itthoni edge-es netemet (jövőhét elejére igérték),
regelek Nálad!
Pusszancs!
Ui.: ugye nagy igyezetemben -jó pár oldalt elolvatam a napokban-
nem keverlek senkivel?
Ha Neked vannak azok a csodaszép (még ha a színekben kicsit "moderált" is,de állati jó)
képeid?
#1325942010-04-30 18:58:46 Válasz a #132593. hsz-ra
Breki!
Mindenképpen átnézem még alaposabban is.
Sőt,lehet 1-2 bugyuta kérdéssel ki is foglak akasztani,ismerve magamat.
Vio!
Szerintem fogtok abban az időben találni akciós szállást.
Irodánként változó,h. mikor írják ki a last minute-ot,
nem árt elmenteni az oldalakat és az aktuális időben minél sűrűbben figyelni.
#1325972010-04-30 19:23:56 Válasz a #132583. hsz-ra
Breki!
nagyon jó az oldal! mindenkinek hasznára válik,annak is aki még nem volt, de azoknak is akik már voltunk!! nagyon jó volt ujra átélni 1-1 öböl emlékét a képek alapján! nagyon kösziiii!!
2006-ban voltunk Pargán.Busz reggel 9-kor indult/volna-késett 2 órát/az M5-ös kijáratától/Tescótól/.Oda kijutni még nekünk se volt egyszerü/villamos,metró,busz/Az igaz hogy Gyarmat felől elég jó a közlekedés,/piroska,zónázó,avagy gyorsjárati busz,de nem tudom hajnalba össze lehet-e hozni./Voltak velünk gyarmatiak,hogy jöttek nem tudom,de vissza a lányomék vitték őket Vácig,s onnan busszal mentek haza.Szerintem,ha ilyen korán megy a busz nem tudjátok kivitelezni.Mivel Pozsony felöl jönnek,nem érintik az északi határt.Gyanitom ez most is igy van.
Kb. 2 hónapja olvasom a fórumot az elejétől, a célegyenesben vagyok, 2010 januárnál, ezért gondoltam, mostmár beköszönök.
H.apci...mi már kommunikáltunk kb. 2 éve a Sarti és a Thessaloniki fórumban, akkor is sokat segítettél. Kérlek oszd meg velem a Pargai magán szállásos tapasztalataidat és titkos linkjeidet. Úgy vettem észre, hogy hasonló igényeink vannak. Saját szervezésben szeretnénk megoldani az idei nyaralásunkat, akár úgy, hogy csak ott válasszuk ki a szállást. Az odajutás még kérdéses, mert arrafelé nem megy vonat.
Köszönöm
Aztán jövök még a gyagya kérdéseimmel és a szőrszálhasogatásaimmal.