Sziasztok!
Robogóbérléssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Már voltam Toroniban és Lefkadán, hol béreltem is egy 50 köbcentis robogót 3 napra. Ez tavaly 25 Euro volt előszezonban. Mivel idén Nei Poriba megyünk olvasgattam a fórumot és azt írtátok, hogy 3 nap kb 70 Euro-ba kerül. Gondoltam, hogy vannak árkülönbségek de ez nekem elég soknak tűnik. Komolyan ennyi lenne az árkülönbség? Szerintetek érdemes lenne Paráliában megpróbálni (azt a fórumot még nem olvastam). A válaszokat köszönöm!
Mi 6 napra alkudozással kaptunk motort 110 euroért platamonban.Neoi poriban az öreg szereti a magyarokat ott is lehet alkudozni ha legalább egy hétre bérelsz.Minél több nap annál olcsobb.
2008-ban voltunk Nei Poriban, emlékeim szerint Lidl biztosan nincs, de a megszokott nagyobb áruházra sem emlékszem.
Persze rengeteg bolt van és mindent lehet vásárolni.
Mindent megkapsz és nem drágán, jó van ami sokkal több, de van választék.
Autóval vagy busszal mentek?
Leptokariában van Lidl és Platamonasban is van nagyobb bolt.
MI autóval voltunk, a párom parázott hogy milyen drága lesz, hiába nyugtattam meg legalábbis próbáltam, hogy itt a fórumon nem azt írták.
DE neki a kollégája azt mondta...
Elutaztunk és amikor 2 napja már ott voltunk belátta, hogy nem drágább mintha itthon nyaralnál.
Tavaly az árak ugyan olyanok voltak mint nálunk,nem érdemes innen sok kaját vinni.Egyedül a kristályvizet jobb innen vinni. Akár kismotorral is át lehet menni Leptokariába a LIDL-be, mi ugy szoktuk.Itthonrol még érdemes az édes-savanyu öntetet vinni a rizshez mert a görögök nem gyártanak még a Monika boltjában sincs platamonban.