Sziasztok!
Robogóbérléssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Már voltam Toroniban és Lefkadán, hol béreltem is egy 50 köbcentis robogót 3 napra. Ez tavaly 25 Euro volt előszezonban. Mivel idén Nei Poriba megyünk olvasgattam a fórumot és azt írtátok, hogy 3 nap kb 70 Euro-ba kerül. Gondoltam, hogy vannak árkülönbségek de ez nekem elég soknak tűnik. Komolyan ennyi lenne az árkülönbség? Szerintetek érdemes lenne Paráliában megpróbálni (azt a fórumot még nem olvastam). A válaszokat köszönöm!
#1231592010-01-12 18:59:44 Válasz a #123152. hsz-ra
Mi 6 napra alkudozással kaptunk motort 110 euroért platamonban.Neoi poriban az öreg szereti a magyarokat ott is lehet alkudozni ha legalább egy hétre bérelsz.Minél több nap annál olcsobb.
2008-ban voltunk Nei Poriban, emlékeim szerint Lidl biztosan nincs, de a megszokott nagyobb áruházra sem emlékszem.
Persze rengeteg bolt van és mindent lehet vásárolni.
#1233992010-01-15 06:49:59 Válasz a #123363. hsz-ra
Szia,
Mindent megkapsz és nem drágán, jó van ami sokkal több, de van választék.
Autóval vagy busszal mentek?
Leptokariában van Lidl és Platamonasban is van nagyobb bolt.
MI autóval voltunk, a párom parázott hogy milyen drága lesz, hiába nyugtattam meg legalábbis próbáltam, hogy itt a fórumon nem azt írták.
DE neki a kollégája azt mondta...
Elutaztunk és amikor 2 napja már ott voltunk belátta, hogy nem drágább mintha itthon nyaralnál.
Tavaly az árak ugyan olyanok voltak mint nálunk,nem érdemes innen sok kaját vinni.Egyedül a kristályvizet jobb innen vinni. Akár kismotorral is át lehet menni Leptokariába a LIDL-be, mi ugy szoktuk.Itthonrol még érdemes az édes-savanyu öntetet vinni a rizshez mert a görögök nem gyártanak még a Monika boltjában sincs platamonban.