Tavaly énis aggódtam emiatt a 20 kiló miatt, mivel mi egy rekesz ásványvizet is vittünk.
DE azt mondom, ha nem túl feltűnő nem nagyon fognak foglalkozni vele, persze ne legyen fél disznó + kisebb szekrény és hasonlók.
Viszont szeretik gyorsan bedobálni a csomagokat nem nagyon törődve vele
mi van benne és hogy kéne állnia így ha jól emléxem a mienkét inkább én magam raktam be.
Érdemes nem merevfalú sima táskának látszó hűtőtáskát felvinni, az ülés alá berakható.
Mi épp most kezdtünk intézkedni, még eldől..
Igazából, mindegy hol lesz, csak Pargán legyen..
Szívesen kipróbálnám milyen a városban, vagy ot a másik végén (a Piso strandnál) lakni. Bár az biztos zajosabb..
Az aeolusnak leginkább Valtos közeli szállásai vannak.. Ez pedig a stranolás miatt jobb.
Tavaly is,és az idén is Pargán nyaraltunk.Egy hete jöttünk haza. Mi a Walter traver Touroperátor utazási irodával utaztunk. nem csalódtunk bennük. Két rutinos gépkocsivező (Norbi és Tibor) biztonsággal vittek és hoztak haza. A kinti irodavezető (Hajnika) lelkiismeretesen gondoskodott az utasokról. Az apartmanok tiszták,megfelelnek a célnak.Város nem változott, tavalyihoz képest az árak emelkedtek,egyedül a kenyér ára maradt 0,80 Eu.
Minden kedves leendő utasnak csak ajánlani Tudom a Walter Travel utazási irodát. Aki többet szeretne tudni Pargáról írhat.
Melyik apartmanban voltatok.
Mi júl.16-án indulunk. A Walter travelnél foglaltunk. Igaz nem busszal, hanem kocsival megyünk. Keveseltük a 9 éjszakát, de a "beajánlott kedvezmény miatt" meggyőztük magunkat, hogy el tudunk 18 éjszakát is tölteni. Annyi szépet és jót írtatok, hogy bizti nem fogunk unatkozni.
Ti merre jártatok?