Szia Breki!
Úgy lett végül is helyünk,hogy összébbhúzódtak a szlovákok,mert még az ülésre is csomagokat tettek és széttárták karjaikat Persze az előre kifizetett helyünket nem kaptuk meg,de örültünk egyáltalán,hogy nem kellett itthon maradnunk.
Szép napot!
Napfény
20 óra alatt voltunk kint, és annyi alatt is értünk haza. Pedig Visszafelé előbb elmentünk Lefkadára és onnan indultunk vissza görög idő szerint 14.30-kor.
10.00. előtt már a Hősök terén voltunk.
Köszönjük szépen Asteri,látom Tőled minden információt be lehet szerezni
A 20 óra nagyon jónak tűnik,már 24-et is olvastam itt a fórumon.
Legyen mindenkinek szép napja
Napfény
Ez a 20 óra még nem is durva, tényleg többre gondoltunk, hiszen át kell szelni az egész földnyelvet! Ha délben indul a busz, remélhetőleg délelőtt ott leszünk.
Szomorúan látom, hogy senki nem írt a Villa Mariaról. Pedig jó lenne! Örülnék neki.
Szia Breki, köszönöm hogy megint említve vagyok a jó társaság kapcsán Te sem voltál egy szürke foltja a csapatnak
Úgy néz ki hogy június 21-én megint útra kelek. Hátha lesz kinn munka lehetőség.
Nagyon jó lenne ha az a csapat menne aki tavaly szeptemberben. Tudom ez megismételhetetlen. Adél nem rég jött haza Astipalearól. 2 hetet nyomott le.
Gyönyörtű volt, de azt mondta júliusban Parga!!Pedig ő nem nagyon megy 2x ugyan arra a helyre.
Szia!
Gerden-t nem ismerem, de a Sakis nagyon messze van gyalog a központi éttermektől, kikötőtől! Végig kell gyalogolni az egész Valtos-i öblön, majd át kell mászni a vár alatti hegyecskén is. Ez még az első napokban kellemesen lenyomható, de 1 hét után már elgondolkozik az ember, hogy nekiinduljon e? Mi a Diogenisben voltunk, ami kb. Sakis és a központ között van pont, de néha az is távolinak tűnt.
Ez mondjuk akkor a leg kellemetlenebb, amikor lementek egy jót vacsizni, amiből nem is adnak kis adagokat és akkor még utána vissza!
greee írta:
Közvéleénykutatás!
Melyik apartman jobb, Sakis vagy Garden?
Kedves Szunyi!
Köszönöm, hogy válaszoltál egy másik topikban a hozzászólásomra, és felhívtad a figyelmemet Pargára. Csak jókat olvasni róla az interneten, és a fellelhető képek is csodásak.
Júli 16-án indulunk és aug 4-én jövünk haza, a Christina apartmanban leszünk.
Még egyszer köszi.
Maresz