Szia Breki!
Úgy lett végül is helyünk,hogy összébbhúzódtak a szlovákok,mert még az ülésre is csomagokat tettek és széttárták karjaikat Persze az előre kifizetett helyünket nem kaptuk meg,de örültünk egyáltalán,hogy nem kellett itthon maradnunk.
Szép napot!
Napfény
#1383862010-06-09 22:52:51 Válasz a #138268. hsz-ra
Szia!
20 óra alatt voltunk kint, és annyi alatt is értünk haza. Pedig Visszafelé előbb elmentünk Lefkadára és onnan indultunk vissza görög idő szerint 14.30-kor.
10.00. előtt már a Hősök terén voltunk.
Köszönjük szépen Asteri,látom Tőled minden információt be lehet szerezni
A 20 óra nagyon jónak tűnik,már 24-et is olvastam itt a fórumon.
Legyen mindenkinek szép napja
Napfény
Ez a 20 óra még nem is durva, tényleg többre gondoltunk, hiszen át kell szelni az egész földnyelvet! Ha délben indul a busz, remélhetőleg délelőtt ott leszünk.
Szomorúan látom, hogy senki nem írt a Villa Mariaról. Pedig jó lenne! Örülnék neki.
#1385072010-06-10 16:39:44 Válasz a #138202. hsz-ra
Szia Breki, köszönöm hogy megint említve vagyok a jó társaság kapcsán Te sem voltál egy szürke foltja a csapatnak
Úgy néz ki hogy június 21-én megint útra kelek. Hátha lesz kinn munka lehetőség.
Nagyon jó lenne ha az a csapat menne aki tavaly szeptemberben. Tudom ez megismételhetetlen. Adél nem rég jött haza Astipalearól. 2 hetet nyomott le.
Gyönyörtű volt, de azt mondta júliusban Parga!!Pedig ő nem nagyon megy 2x ugyan arra a helyre.
Szia!
Gerden-t nem ismerem, de a Sakis nagyon messze van gyalog a központi éttermektől, kikötőtől! Végig kell gyalogolni az egész Valtos-i öblön, majd át kell mászni a vár alatti hegyecskén is. Ez még az első napokban kellemesen lenyomható, de 1 hét után már elgondolkozik az ember, hogy nekiinduljon e? Mi a Diogenisben voltunk, ami kb. Sakis és a központ között van pont, de néha az is távolinak tűnt.
Ez mondjuk akkor a leg kellemetlenebb, amikor lementek egy jót vacsizni, amiből nem is adnak kis adagokat és akkor még utána vissza!
greee írta:
Közvéleénykutatás!
Melyik apartman jobb, Sakis vagy Garden?
#1385182010-06-10 17:22:02 Válasz a #138510. hsz-ra
Kedves Szunyi!
Köszönöm, hogy válaszoltál egy másik topikban a hozzászólásomra, és felhívtad a figyelmemet Pargára. Csak jókat olvasni róla az interneten, és a fellelhető képek is csodásak.
Júli 16-án indulunk és aug 4-én jövünk haza, a Christina apartmanban leszünk.
Még egyszer köszi.
Maresz