Sziasztok!
Tegnap én is megérdeklődtem az IBUSZ-nál,hogy a poggyász súlyhatár változás (Travel Service 2012.májusi módosítás) érint-e bennünket Kefalonia,Lassira utazókat és azt a választ kaptam,hogy a charter járatoknál maradt a 20 kg-os súlyhatár.
Ajánlom mindenkinek, hogy utazás előtt ne csak az utazási irodánál informálódjon, hanem a légitársaság honlapján is. Azok ugyanis általában frissebb infóval vannak felszerelve, mint az utazási irodák.
Némely utazni vágyó személynek meg melegen ajánlom a google turkálót, egy kis idő ráfordítással rengeteg infót lehet leszedni a netről Ne legyünk már ennyire kényelmesek. Kinek nem inge .........
Szeressük egymást gyerekek
Hát most nem igazan volt igazad... Hiszen minden kis infónak örülni kell.. Jó igaz volt benne egy kis személyes információ is.. De ez szerintem belefér..) Ettől függetlenül nem kell a másikat letámadni..
Abban igazad van, hogy érdembeli dolgok nem érkeztek a szigetről.. Vagyis nem sok.. Aktuális árak stb.. De ez talán azért is van, mert nem olyan sok ember utazik a szigetre aki esetlegesen a fórum tagja is..((
Ettől függetlenül várjuk a friss infókat és nem piszkálunk másokat..))) Mindig is volt és lesz is olyan fórumozó aki felnéz ide kicsit infót szerezni aztán eltűnik.. Ez ellen senki nem tud tenni..
Ananda9 ! Ha az Ibusznál foglalod az utazást, lehet hogy ott 23 kg, de ahol én ott 20 kg, és a Travel Service irodába is azt mondták hogy 20 kg. Igy inkább én ehez tartom magam, mint hogy ráfizessek, vagy valamit ki keljen szelektálnom a reptéren. És Anada9 ha jó leszel hozzám , és a többiekhez kérlek jó sok információval szolgálj majd nekünk ha hazaértél. Én is Lassiba megyek, és onnan kevesebb az info. Sokan Skalába mennek. Ha esetleg sok sok infot akarsz irni, akkor irhatod majd a privimre, persze ha majd kifujtad magad. Kellemes pihenést kivánok nektek, illetve rengeteg élményt. !!!!!! Üdv: Béla
Igen, mi az Ibuszban foglaltuk le az utat és a jegyeket, ezért lehet ez másképp a csomagokkal. Sebaj, mindig kevesebbet viszünk többnyire.
Igyekszem majd sok hasznos infoval szolgálni mindenkinek, aki érintett.
Addig is melegedjen az idő tovább hogy szép barnák legyünk a párommal.
Köszönöm a jó kívánságokat!