Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5236
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187529 Üzenet linkje2012-06-15 10:23:10 

Panni!

Ne is foglalkozz velük!
Úgy látszik nagyon ráérnek és nem győznek korrektúrázni! icon_smile.gif
Vicces, hogy hányan javították már ki a meat pai-t icon_smile.gif direkt rosszul írtam! icon_razz.gif
Legalább adtál nekik egy kis munkát, mi meg jót mosolyogtunk az egészen! icon_biggrin.gif
Gondolom többen megértették már első javításra is, hogy mit akartál írni!
Ha nekik ez jó lovagoljanak csak rajta nyugodtan! icon_biggrin.gif
Én továbbra is várok mindenféle infót! icon_smile.gif

Maartita

# 5237
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187530 Üzenet linkje2012-06-15 10:30:28  Re:

Mediterraneo írta:
Lányok!
Van szuveníros topik is! Fel lehet pörgetni azt is icon_smile.gif

Szia Mediterraneo!

Köszi a javaslatot! icon_smile.gif
Véleményem szerint akit nem érdekel, hogy lehet-e pom-pom-os papucsot kapni Kefalónián az használja az oldal jobb szélén található görgető sávot és görgessen lejebb, hátha talál később olyan infót, amire szüksége van és érdekli! icon_biggrin.gif
Én azért kérdeztem meg ezt és sok mást Pannitól, mert engem érdekelt és kíváncsi voltam rá! icon_biggrin.gif
Tudom, hogy van szuveníres topik, majd használni fogom ha úgy adódik! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Maartita

# 5238
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187539 Üzenet linkje2012-06-15 11:28:27  Re:

Köszi, Nikóca!

Nem láttam még ezt a híradást. Érdekes, hogy ezúttal mást állítanak, mint a múltkoriban, megfigyeltétek? Inkább promo szaga van a dolognak, de ez nem baj! Azt sem gondolnám, hogy nem esett vissza a foglalások száma, valamelyest, épp a múltkori ellentétes híradások miatt.
Részemről nem a híradóknak hiszek, hanem a kint lévő honfitársainknak, akik első kézből tapasztalhatják az eseményeket.
Meg egyébként is, mi az kérdés, hogy nem félnek-e? Félni, mitől?
Körültekintőnek lenni, tájékozódni az igen, de félni?

Igen, most valamiért más nyomatnak. icon_confused.gif
Tőlem mindenki kérdezi: Görögországba mentek nászútra? Úristen, és nem féltek, és elmentek, és biztos.... ááá, tök gáz. mondjuk, hogy tavaly Rodoszon sem lehetett semmit tapasztalni abból ami mondjuk Athénban folyt.

# 5239
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187540 Üzenet linkje2012-06-15 11:36:27  Válasz a #187539. hsz-ra Előzmény #187539

Engem egy, nem két dolog tarthat vissza icon_wink.gif
Az egyik, ha be sem jutok az országba, icon_sad.gif a másik pedig egy horribilis áremelkedés. icon_sad.gif
Minden más esetben megyünk Kefaloniára nyaralni. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 5240
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187543 Üzenet linkje2012-06-15 12:10:14  Válasz a #187529. hsz-ra Előzmény #187529

Maartita!

Részemről jó szándékú segítséget adtam Panninak, igaz kéretlenül. icon_lol.gif
De nem vette rossz néven, azt hiszem! icon_wink.gif
Most Neked is adnék, remélem Te sem veszed rossz néven.
Ha idézetet írsz, akkor nem szükséges az egész oldalt betenned, ki is másolhatsz belőle, ahogy Kónyu írta, vagy egyszerűen kitörlöd a felesleges sorokat, mindössze csak arra kell figyelned, hogy a elején és végén lévő zárójelek megmaradjanak. icon_lol.gif
Így kezelhetőbb, olvashatóbb marad a fórum, mindannyiunk örömére. icon_wink.gif

# 5241
Zsofi86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187566 Üzenet linkje2012-06-15 14:20:43 

Megkaptam ma vouchert az irodától! icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Éljeeeeeeeeeen! icon_smile.gif

Tudja esetleg valaki, hogy milyen taxitársaság/ok működnek a szigeten és milyen tarifával?
arról jut eszembe, hogy a voucher tájékoztatóban benne van hogy autóbérlési lehetőség, rendszeres buszjáratok ééééés Taxi!
Előre is köszi!

# 5242
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187577 Üzenet linkje2012-06-15 15:09:29  Válasz a #187487. hsz-ra Előzmény #187487

Napfény!

Ez jó ötlet, veszünk is holnap és majd jól kinn maradnak a szúnyogok icon_smile.gif

# 5243
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187584 Üzenet linkje2012-06-15 15:29:25  Válasz a #187566. hsz-ra Előzmény #187566

Zsófi! icon_lol.gif

Nézd csak ezt találtam Neked.
Az egyiken árat is ír, lehet hogy a másikat meg kellene keresned ajánlatért.
De Svoronata közel van a reptérhez
http://www.taxi-kefalonia.gr/
http://www.kefaloniataxi.gr/

# 5244
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187591 Üzenet linkje2012-06-15 16:38:08  Válasz a #187530. hsz-ra Előzmény #187530

"...Véleményem szerint akit nem érdekel, hogy lehet-e pom-pom-os papucsot kapni Kefalónián az használja az oldal jobb szélén található görgető sávot és görgessen lejebb..." - nem kedves mmaaaaaaaaaaaaarttiiiita, aki a topikot összekeveri a chat-szobával, és nincs tisztában a fórum-etikettel, az nem kívánatos vendég, azokat minden normálisabb topikban elküldik melegebb éghajlatra. Itt most medi és a többiek is elég toleránsak voltak veletek, bár jó ideje csak pomponos hülyeségekről írogattok icon_smile.gif Jobban tennéd, ha medi finom, kulturált jelzésére inkább úgy reagálsz, ahogyan ebben a körben illik, és jobb, ha magadra veszed, és nem rombolod tovább a topikot, ami lassan teljesen kezelhetetlen lesz azok számára, akik nem a bugyiszárítás nehézségei iránt fogékonyak. Nektek anno, amikor hozzátok hasonló chat-függők elsüllyesztették a mai "Ex-Lefkada" topikot, nyitottam itt egy fórumot, ahol kedvetekre lubickolhattok:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9147973&la=58668522
Köszi a megértést! Használjuk tovább sokak örömére ezt a topikot úgy, hogy köze maradjon szeretett szigetünkhöz!

# 5245
Evi27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187627 Üzenet linkje2012-06-15 21:53:58 

Sziasztok!Samiról Antisamosra ellehet jutni busszal vagy kishajóval?
Köszi a választ!

# 5246
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187628 Üzenet linkje2012-06-15 21:57:30 

Nikóca!

Én sem láttam eddig ezt a riportot..icon_smile.gif Hmm.. Érdekes, mert most eléggé pozitívan nyilatkoztak benne az utazási irodákban dolgozok.. Ugyan szerintem most mindenki feszülten figyeli mit fog hozni a görög választások hétvégén..
De mint ahogyan Melus is írta nincsen mitől félni:) A hazaérkezők csupa jó infókat írnak..icon_smile.gif Nem is tudnának mást írni...icon_smile.gif
Tavaly sem volt semmi gond Zakyn.. Idén sem lesz..icon_smile.gif Már nagyon várjuk, hogy induljunk..icon_smile.gif))

# 5247
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187634 Üzenet linkje2012-06-15 22:16:32 

A pomponos témához is hozzászólnék pár szót..
Kónyu rendesen kiakadt ezen...icon_smile.gif))) Részben igaza van részben nem.. Volt akit érdekelt ez megkérdezte ennyi..icon_smile.gif Igaz nem biztos, hogy ezt jó helyen tette meg.. De nem kell ezzel foglalkozni... Inkább várni kell a friss híreket kintről.. Mert most nagyon elhallgattak a kintiek..
Marcsi sem nagyon ír manapság..icon_sad.gif( Remélem lesz majd olyan aki hamarosan érkezik, és beszámol a kinti fejleményekről..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

# 5248
Gypanni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187636 Üzenet linkje2012-06-15 22:31:31 

Kedves Mindenki!
Az első hozzászólástól az utolsóig elolvastam az elmúlt hónapokban ezt a fórumot, az az érzés alakult ki bennem,hogy néhányan a magukénak tekintik és nem nagyon fogadnak be olyanokat, akik nem az ő "szájízük" szerint valók. Nagyon sajnálom, azt hittem itt feltétel nélkül mindenkit összeköt a Kefalónia és Görögország iránti szeretet. A jó tanácsot szivesen vettem, a goromba kioktatást kevésbé. Ezzel a magam részéről ezt a vitát befejezettnek tekintem, kívánok mindenkinek nagyon kellemes, élményekben gazdag nyaralást Kefalónián. Aki pedig valamit szeretne tőlem megkérdezni, örömmel válaszolok neki privát levélben.
Üdvözlettel: Panni

# 5249
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187648 Üzenet linkje2012-06-15 23:51:59  Válasz a #187634. hsz-ra Előzmény #187634

isti!
Azt tudni kell, ha azok, akik érdemi infókat szolgáltatnak az "újoncoknak", ha oldalakon át azt látják, hogy holmi bugyiszárítási problémák vagy pomponos papucsok töltik meg a topikot, valszeg nem adják a (nick)nevüket a sületlenségekhez. Szerencséjük van idézett topik-újoncoknak, hogy Jox jóval toleránsabb a hülyeségek iránt, az itt meg nem nevezendő másik nagyobb fórum-oldalról már rég kivágták volna őket, ugyanis a chat-elők követhetetlenné teszik a topikot, az infókért betérőknek elveszik a kedvét a fórum végig olvasásától, hisz kinek van kedve több ezer hsz-t átnyálazni, ha azok többsége agyament baromság. Így rengeteg kedvét vesztett kattintót veszít az oldal, márpedig mint tudjuk, a hellasz is a kattintások számából (vagyis a reklámokból!) él!!
Én pl. most kikapcsolom a hsz-értesítőt ezen a topikon, úgysem ide készülök az idén, majd kiböjtölöm őket, az ilyen típusú fórumozók úgyis eltűnnek a nyaralásukból visszatérve, többnyire csak informálódni térnek be, azok kézhez vétele után már nem igazán izgatja őket, hogy mi lesz a topik sorsa. Sok példát láttam már süllyedésre, az előbb említett Index-Ex-Lefkada (volt Lefkada) topik is jó példa erre, az is chat-eléssel lett elbarmolva, évekig használhatatlanná tették, és az illetők nyár végén eltűntek a balfenéken. Figyeld a hsz-számukat az ilyen chat-elős primadonnáknak, 100 felett nem igazán találsz belőlük (abból is 90% a pom-pon papucs kefalóniai fellelhetősége meg a 'meat pie' helyesírásának reménytelen abszolválása a megoldatlan problematikája icon_smile.gif ) És a siralmas helyesírási malőrökre reagálót még nagyképűen helyreteszik, miközben ők válnak ezzel szánalmassá icon_smile.gif
Bocs az offért, de idén nyárra úgyis olvashatatlan lett a topik!

# 5250
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187649 Üzenet linkje2012-06-16 00:03:46  Válasz a #187636. hsz-ra Előzmény #187636

Köszönjük gypanni, részemről fellélegeztem icon_smile.gif
Várhatóan megrohannak majd a kefalóniai infóra szomjazó utazók, ha pom-ponos papucs vásárlását tervezik anyáron icon_smile.gif Én is átfutottam a hsz-eid, és arra jutottam, hogy Kefalóniáról egyetlen érdemi infót sem sikerült megosztani a topikkal, viszont megtudhattuk, hogy milyen szép rómikártyával lepted meg az unokád icon_smile.gif
"Köszönjük Emese!"

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 349 350 351 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu