Nagyon szépen köszönöm. Megtekintem Eddig talán Stavrosban és Thassoson találkoztam mindenféle tengeri herkentyűvel. Talán Sartin is összefutok valamivel
Eddig többször nézegettük az előrejelzéseket, híreket és aktuális idjárásjelentéseket és miközben mi itthon aggódtunk, hogy jaj szegények micsoda idő van rájuk, addig akik kinn voltak erről nem tudtak, ugyanis jó idő volt Tehát szerintem nem lesz gond.
Kérted, hát mondom: Jó idő lesz!
Igaz, hogy én már elköszöntem, de mégegyszer nagyon jó utat és nagyon kellemes nyaralást
A gyroshoz szoktak időnként mustárt és ketchupot tenni. Bár sokmindenben más, mint amit megszoktunk, mert ugye sült kolompért is tesznek bele Igaz én ettem Göröghonban olyan hambucit, amiben szintén volt sült kolompér
Sajnos , hogy tesznek bele és tzatziki-t alapból nem
Számomra elszomorító mert nincs is finomabb mint egy igazi Görög tzatziki.
Mi meg nem is szeretjük a mustárt -kechup-ot 1évbe 1x eszünk vmihez ha nagyon muszáj inkább majonézt.
Sancho!
Milyen állatokra godolsz?
A sziklás részeken vannak rákok meg sün , én fotóztam ill. 2x láttam gekkót is .Bárány,szamár,kecske az meg mindenütt van ahogyan kutya és cica is.
Kutyáról jut eszembe egy élményünk...mikor Nikitibe voltunk robesszal visszafelé elindultunk a vár (rom)felé félig beton félig földes úton ahol két hatalmas (sztem pásztor vagy kóbor) kutya kiszemelt minket és elkezdtek kergetni kis híján elkapták a hátsó felem mivel én ülök hátul.....nem kívánom senkinek ezt az élményt, ezek után akárhol láttunk út szélén kutyát mondtam páromnak ,hogy most húzza a gázt ezerrel mert még 1 ilyet nem szeretnék ...
Talán azért nézhetnek furcsán, ha tzatzikit rakatsz a "kajádba", mert az igazából a Görögöknél előételnek számít. Ez olyasmi lehet, mintha egy külföldi azt kérné tőled, hogy a "goulash" levesbe rakj egy kis pacalt....na ez azért erős túlzás, de ugye, hogy milyen furcsán hangzik?