Valóban olcsóbb lehet a motor és ahogy néztem jó állapotú motorjai vannak, bár az árak szerintem sokszor megbeszélés tárgyát képezik. Természetesen lehet mindenféle nyelven kommunikálni és magyarul is ki van sokminden írva. Így valószínű ezen a nyelven is tudhatnak valamit Ahogy elnéztem készülnek a magyarokra, mert nagyon sok helyen beszélnek ha csak egy picit is magyarul. Néha nagyon aranyos akcentussal, de próbálkoznak. Egyébként ha bármi gond lenne a kinti utazási irodák dolgozói segítenek, akár a kölcsönzésben is.
Delgado Lopez a pontosítás kedvéért
Nos csak egyszerű kaják vannak, mint a valódi Üvegtigrisben Lalinál
Mi még két éve voltunk ott, néhány kép is van fenn talán a Sarti albumomban. Nem nagyon emléxem már milyen volt én asszem csak üdítőt ittam, de szerintem nem lehetnek rosszak ezek az út melletti csehók
Sziasztok!
Írtátok többen is, hogy Angelo olcsóbban adja a robogót, mint Sassos...
De megbízható is?? Lehet Angelonál magyarul vagy németül (spanyolul!???)kommunikálni?
Más emberi nyelv megtanulására mèg nem adtam a fejem...
2010-ben ettek a tigrisben.Mi csak üdítőzni szoktunk a narancspartról visszafelé.
De míndig vannak ott emberkék szóval nagyon rossz nem lehet!
Azt szokták kint mondani,hogy olyan helyre jó bemenni kajálni Sartin ahol vannak többen mert akkor biztos jó!
De ahol még Görögök sem nagyon vannak azt hanyagoljuk mi is.
Éppen annyi benzin van benne ,hogy a kútig eljutsz vele.
És kb annyival szoktam vissza is vinni vagy még kevesebbel
Idén kihagyom a robogózást.Kocsira váltottam.Biztonságosabb és kényelmesebb vele a kirándulás.
Köszönöm ez most tuti nem hagyom ki
A robogót üresen adják és az első kútná ltankolnom kell vagy tele tank és úgy vissza ?
Bocsi hogy elárasztalak a kérdésekkel , de most rámtört az indulhatnék.
Közvetlenül az út szélén!Tutira meglátod!
A Sarti táblátol mérve 7 kilóméterre van a Narancsprat.Jobb oldalon lesznek az út szélén kukák és egy poros,homokos út vezet le a parthoz.Le lehet menni csak óvatosan mert robogóval könnyen el lehet zakózni azon a finom homokon.Egészen a partig le lehet menni ahol még van egy bár is meg napágyak.