Egyébként Sartiban a buszmegállóban /amit a trafik mellett találsz / is meg tudod nézni ,legalábbis az elmúlt években ki volt téve a menetrend.
Mi most megyünk 6.alkalommal Sartiba,és mi is úgy tervezzük,hogy ezzel a menetrendszerinti bussszal megyünk egy két helyre.
#1396832010-06-16 21:50:29 Válasz a #139676. hsz-ra
helena!
Ezért is írtam, hogy lassan nem tudom mit tegyek, mert egyelőre én is innen szerzem az infókat és mindig változnak a vélemények Erre írtam, hogy majd megtapasztalom
Szerintem simán jó az ovelix én sokat kajáltam ott.De rossz vagy sem a kalóztanyás 2 személyes koktélokat is ki fogjuk próbálni ha más nem kérek mellé még egy deci vodkát.
Lehet több napra is robeszt bérelni,
Mert olvastam,hogy reggel 9-től este 10-ig lehet elhozni .Akkor most hogy van?
#1396932010-06-16 22:17:48 Válasz a #139691. hsz-ra
Fate!
Ha megegyezel Sassos-sal- már ha tőle bérled - egész hétre is lehet bérelni,akkor még kedvezményt is ad. Mi a 80 ccm-es motort egy hétre béreltük,és a napi 15 euró helyett ideadta napi 10 euróért,egész héten nálunk volt,este,éjjel ott állt az apartman előtt.
Ez azért is jó volt,hogy nem kellett reggel megvárni a 9 órát,ha kirándulni mentünk,már akár reggel 8-kor lehetett indulni.
Ha mégsem mentünk,akkor nem a parton voltunk,elmehettünk távoli,gyönyörű kis öblöket felfedezni . De az ritkán fordult elő.
Azt hiszem ezzel a tapasztalással vagyunk így egy páran
A robogóra majd ki leszek váncsi, mert mi csak három vagy négy napra szeretnénk bérelni, lévén, azért a parton is szeretnénk majd lenni
De addig is majd kapjuk az infókat és a többit már mi éljük át...
szerintem sem változott az Ovelix semmit. mi 5-6 éve voltunk Sartin ezelőtt és akkor több helyen kipróbáltuk, de ez jött be a legjobban. most nem is mentünk máshová. szerintem nagyon tuti a gyros, de a rablótál is finom volt! mi csak náluk ettünk idén gyrost!
viszont a kalóztanya nekünk is csalódás volt. a honlap alapján sokkal másképp képzeltem el. ahogy előttem is írták, egy udvar kerti szettekkel,tv, 2 sz.gép és a koktélokat nem bárpultban készítik, hanem hátul a WC mellett egy kis helyiségben
Tina nagyon jók a képek. Látszik, hogy nem sokan voltak még... Jó lenne, ha a Narancsparton nem lenne még tumultus, hanem ilyen bőven lenne hely.. Nem tudod, a kalózhajó már beindult?
Ez az egy program, amire biztosan megyünk. Egyébként csak Sartiban akarunk mászkálni, és egész nap a parton heverészni.
Ha jövőre visszamegyünk, akkor majd jobban körülnézünk, de most inkább passzívan pihenünk. Meg hát azok a csúnya anyagiak sem úgy jöttek össze, hogy nagyon ugrálhatnék....
Mondjuk szerencsés vagyok, hogy a lányom is ilyen típus mint én, Ő azt mondta, hogy kedden kifekszik a partra, aztán 1 hét múlva kedden majd bejön. Ja és még a narancspartra is átmegyünk majd valamilyen kis mikrobusszal. Azt nem hagyjuk ki... (mivel a fórumos társakkal megbeszéltük, hogy nem való nekem a robogó, ezért ezt nem is erőltetem) Szóval nekünk csak ilyen csendesen fog telni a pihi, de azért mindenkinek örülök, aki megteheti, hogy bejárja a félszigetet.
Én nem azt mondtam,hogy nem finom az Ovelixbe a kaja, csak azt kifogásoltam, hogy szó szerint bunkók voltak az ott dolgozók és még felárat is felszámoltak a tzatziki-re amit a gyrosba kértem, holott ezt sehol máshol nem tették meg.
Sőt még nem is tetszett a nőnek, hogy minek kérek bele tzatziki-it kechup és mustár helyett...hadd öntsem már el én ,hogy ízlik nem????
Na ezen kiakadtunk párommal és jó nagy ívben kerültük a helyet.
Inkább Sassosnál ettünk meg a óvárosban egy pici vendéglőben ott minden úgy ment ahogy kértük és nem volt szájhúzás se felár...és nyami sztem finomabb is mint az Ovelix .
Robogót mi 2 napra béreltünk 80ccm 25 euroért amúgy 30 lett volna , mi is az apartman elött álltunk vele este stb.
Természetesen azt mondom, mindenki próbáljon ki mindent amire kíváncsi kaja meg minden más ügyben.
A fórum meg erre való,hogy mindenki leírhassa mit tapasztalt.
1. Aki kérdezte a kalózhajót: igen, már beindult.
2. A főtéri 1,70-es gyros-t is drágábban adják, ha tzatziki-vel kéred, szóval ez nem csak az Ovelix-ben van így. Talán Sassos-nál azért nem számolnak külön pénzt érte, mert már eleve bele van építve az árba.