Úgy látszik félreérthető voltam, az athéni kiruccanás történt efféle módon.
Egyébként anno körbejártam Hydra-ügyben is a lehetőségeket, de mindenképp a szervezett hajós út volt a legkedvezőbb és legolcsóbb megoldás - a pénztárcánk sajnos határt szabott néhány egyéni elképzelésünknek. De ha rám hallgattok, már csak azért is jobb ez a megoldás, mert a Hydra-Spetses út még annak ellenére is elég fárasztó kis nap volt, hogy hoztak-vittek bennünket.
Mi voltunk Hydrán egyénileg tavaly vízitaxival Ermioniból (70 euro oda vissza 8 fő), de az idén 4 főnek is ugyanennyi vagy még több lett volna, így meg már nem éri meg. Idén szervezetten mentünk Tolóból és még delfineket is láttunk a hajóról.
Mind a kettőnek meg van a maga szépsége, el kell dönteni kinek mi éri meg.
Akkor maradunk a szervezett hajókázásnál, hátha mi is látunk delfineket!
WhiteFrost!
A vízesésre mi is kíváncsiak lennék, tényleg lehet fürdeni is benne, akkora? Ha írnál róla pár sort, megköszönném!
idővel lesz igérem, bár Tolón a tengerparton kívül (mert ott volt az apartmanunk) nem nagyon voltunk. Lesznek még képek a motorcsónakázásról és linkelek ide tavalyi albumot.
Elküldtem Neked is az Athén térképet, de visszadobta a rendszer, valami gond van. Lehet, hogy a citromail nem tudja fogadni, mert más címekre átment. Mondjuk a freemail-ről is visszajött az üzenet, hogy nem tudja kézbesíteni. Van esetleg más cím, ahová küldhetem?
Megnéztem a Toloi képeidet, nagyon szépek. Lélekben újra ott voltam, és köszönöm az élményt. Irigyellek, hogy te az idén már járhattál Göröghonban, én még csak vágyakozom, s ki tudja mit hoz az ősz.
Pedig nagyon vágyom már rá
elküldtem Neked is, de a freemailről és citromailről visszajött többször is, nem mindig tudja fogadni. Ha gond van vele írj és megpróbáljuk másik címre küldeni esetleg.
Mi Hatvanban szállunk föl, és Toloban a Stella apartmanban leszünk. Azaz alszunk, mert ott keveset leszünk, remélem . Bízom a jó időben, és hogy nem lesz komoly sztrájk, ami zavarna.
Sokat akarunk csavarogni.
Ti hol fogtok fölszállni? Tudod hány órás utunk lesz, mikor fogunk megérkezni? Lesz időnk gyönyörködni azt hiszem...