mickay!
Sajnos hasonlóval én még nem találkoztam, legalábbis azon a pár szigeten, ahol jártunk. Nem véletlenül írtam, hogy életem No1 beach-e!
De a Kako Lagadi beachet pl. semmi pénzért nem hagytam volna ki
Melus!
Csak egy ötlet: ne a Youtub-ra írd be, amit videót keresel, hanem a Google keresőbe, és utána kattints a "video" gombra!. Akkor nem csak Youtube találatokat ad ki, hanem sok mást is. Persze többségében Yt lesz, de akad más is, pl. sok utazási iroda nem a Yt-ra teszi fel a filmjét, hanem a saját oldalára!
Néha sokkal jobb minőségű cuccokat találok!
Jó, hogy mondod, mert valamiért a Youtube-n ragadtam, pedig én is tudom, hogy így több a találat. Biztos már most az agyamra ment a hőség. Amit azért jobban el tudnék viselni ha már Kefalonián lehetnék.
Tényleg jók a képek, de azt hiszem, már mondtam
Igazából a betervezett látnivalókkal már tisztában vagyok, inkább az eljutási lehetőségeket kutatom, miheztartás végett.
Azt keresem, hogy melyek azok a helyek, ahová inkább motorral mennénk, mert autóval, nehéz, vagy lehetetlen a megközelítés.
Most már tudom, hogy Platia Ammos abszolválható autóval is.
Van esetleg tipped, olyan helyre, útra, ahová inkább motor kellene?
Nagyon szép ez beach is. Miért a legszebb helyek vannak a legmesszebb a szállástól? Habár a komptól jövet közel megyünk el mellette. tapodyt melyik képen lehet látni azt a sziklás részt ahol ugrálni lehet?
A majdnem 30 éve tartó, (3 nem görög) nyaralásaim legcsodálatosabb partjának tartom . Ahogy olvastam Kónyu is hasonlóan írt. Az idén sem fogom kihagyni az biztos. Nagyon készülök rá most szervezek egy profi alapzoomot,mert ez a lencsém hát........túró.
Tomi!
A 30 év nálam is stimmel (abból kb. 3 nem görög ), és az is, hogy életem legszebb strandja - ráadásul a nejemnek is ugyanez a vélemény, az már 3-ból 3 !!
Ugyan nem reprezentatív a minta, de ha nekünk nem hisz valaki, higgyen a saját szemének!