A www.justkefalonia.co.uk oldalon virtuális séta keretében rá tudsz kukkantani Lassi tengerpartjára is,illetve a White House apartmanról is van egy pár vélemény.
Üdvözlettel:
Napfény
Ugye? Én folyamatosan ezt szajkózom, de fogadni mernék, hogy még mindig van olyan köztünk, aki azt hiszi, hogy csak egy normál térkép!
Jó mazsolászást!
Nikóca!
Pénteken jöttünk haza a Porto Skalaból, és bár mi FP-n voltunk, a konyhafőnök Maria nagyon kedves és nagyon sokszor elmondta hogy ha akarjuk a vacsorát átrakhatjuk ebédre, csak előző nap szóljunk, vagy ha este későn érünk haza, szóljunk és elrakja az adagunkat stb. szóval nagyon rugalmas. Hogy tudnának e ebédet csomagolni az szerintem azért necces, mert akkor még készítik amikor indultok, a hideg csomag az meg kb reggeli vagy vacsora maradéka. (FP tényleg jobb megoldás lenne, ha úgyis sokat mászkáltok. Mi is nászúton voltunk, és így volt tökéletes.)
Melus!
A Platia Ammos felé érdemes túlmenni a lekanyarodón, és meglátogatni a közeli kolostort, nem akármilyen a kilátás a kertjéből! Aztán visszafordulsz, és így már lefordulhatsz az általam ismert legszebb beach-hez!
marticica és gypanni!
Nektek most csak olyasmit írhatnék, ami kizárást vonna maga után, főleg előbbinek, ezért csak gondolom! De azt vegyétek magatokra!!!
Kónyu!
Ez a beach tényleg nagyon szép és a fotóid között is nagyon tatszett,de szerintem robogóval egy kicsit messze van nekem! Tapasztalataid szerint közelebb van hasonló,vagy olyan amit kár lenne kihagyni? Melus térképe is sokat segített !
Nikóca!
Látom vkriszke is írt, és én is arra tippeltem, hogy azért a görögök rugalmasak ám ilyen téren, és elég vendégszeretők. Szerintem nem lesz ezzel gond, azt meg természetes, hogy ha már egyszer befizettetek, akkor nem szeretnétek bukni a dolgot
Melus!
A Platia Ammos felé érdemes túlmenni a lekanyarodón, és meglátogatni a közeli kolostort, nem akármilyen a kilátás a kertjéből! Aztán visszafordulsz, és így már lefordulhatsz az általam ismert legszebb beach-hez!
Szia Kónyu, örülök, hogy látlak!
A kolostor be van tervezve, elvégre csak egy ugrás. Sejtettem, hogy pazar lehet a látvány, de jól jön a megerősítés, köszi!
Korfun is elkeveredtünk egy ilyesmi helyre, és ott a helyiek magyarázták, hogy menjünk be a kertbe. Kívülről semmit sem lehetett látni, így simán elmentünk volna mellette. Az ottani látvány sem volt semmi, fél Korfu előttünk hevert.
Érdekes ez a YOUTUBE, mert már rengeteg videót láttam, de mindig ugyanazokat a találatokat dobja ki. Tegnap adott újakat is, meg régebbieket is, olyanokat, amiket még nem láttam. Köztük, a Tieidet is. Csekkoltam őket, és Platia Ammos biztos pont a nyaralásban.