Köszi Ttoottii! Megnyugtattál.
Azért csak nem olyanok, hogy kisgyerekes családot szívassanak...Ha meg mégis, akkor bevetem a sajátnevelésű hároméves harcikölkömet, hogy sikítsa ki a dobhártyájukat. Hehe...
Tényleg elég náluk csak "autópályaticket", nem kell macipénzt váltani?
Darius | #140872 | 2010-06-23 16:09:30 | Válasz a #140868. hsz-ra
Görögországban imádják a focit. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb étteremben, bárban van plazma tv amin lehet nézni a meccseket. Négy éve mi is pont akkor voltunk, akkor sokhelyen lehetett nézni.
A Sithonosok tudnak angolul, Ingridnek hívják a "főnők asszonyt". Igazából úgy gondolom, hogy náluk nincs hely, mert mi is már tavaly lefoglaltuk a szállásunkat, rendszerint telt házasak. Sok német jön hozzájuk repülővel. Bár most nem lehet tudni nem-e visszamondja egy-két félősebb német aki tart egy kis reptéri sztrájktól. Próbáljátok meg hátha!
Sarti beachen van a Grandtoursnak is apartman háza (nem a reklám helye, csak segíteni próbálok!).
Régebben írtad, hogy Bulgária felé sokkal messzebb van Sarti. 70 km a többlet, szerintem nem sok. Ráadásul mi megalszunk Bg.-ban, így pihenten, frissen érünk kora délután egy Szaloniki piacozás után.
Annak idején mi is a gyerekek miatt jöttünk ide, aztán itt ragadtunk, innen el lehet menni sziklás részre is gyalog, nincs túl messze.
Van egy óriási gondunk. Nincs TV a szálláson, ami nem is volt fontos amikor foglaltunk (itthon is alig-alig TV-zünk) csakhát itt ez a fránya foci VB!
Pont a legjobb meccsek alatt leszünk kinn.
Légyszi, aki tud infót arról, hogy a Sarti Beach-en van-e kivetítő, (vagy valahol a közelben) nyugtasson meg! Nagyon messze a szállástól nem tudunk elmenni, mert a gyerekek 9-kor már alszanak.
Focirajongók! Ötleteket várok! Kis TV-t hiába viszünk, mert az új épület nincs bekábelezve.
Ne aggódjatok, a görögök fociszeretők, és majdnem az összes vendéglátóipari egységben van legalább TV, vagy kivetítő.
Sartin van fűszerbolt?Vagy olyan hely a közelben ahol lehet venni fűszereket. 2 éve Thesszalonikiből hoztunk fűszereket, fűszerkeveréket és tea keveréket, de kifogytunk és idén be szeretnénk azokból is vásárolni.
Szép napot!!Van ám!A fő utcán van még az Ovelix kajálda elöt 10-15 méterrel egy fűszer bolt.Van az üzlet elött egy nagy állvány és tele van minden féle fűszerrel és az üzletben ha jól emléxem lehet kimérve is venni.Hogy tea füvet árulnak-e arra nem emléxem de valószinüleg igen.
Autósok!Vigyázzatok Sarti felé mert a szerb rendőrség beindította a "turizmus trafipaxokat"10-50 euróig szeretnek rántani.Minden indok nélkül.
Legutóbbi este (3 napja)
Kollégám autóval Belgrád után.
Rendőrség leinti.Papírok.Sebesség túllépés.20 euró.
Kérte ,hogy mutasson képet.Odahívta a rendőr a munka társát aki odaadta a "masinát"amin 3 órával ezelötti fénykép volt!!!!!!!!
Mondta kollégám,hogy ez nem okés nem fizet.
Rendőr: (persze szerbül) nem kell a duma!20 euro és akkor vissza kaphatja az útlevelét.
Nem igazán láttak más lehetőséget mint fizetni.
2008-ban szerencsére nem találkoztam ilyesmivel.De legyetek elővigyázatosak.Elvileg ha nem követtek el szabálysértést akkor nem állíthatnak meg.
De jó neked tootti! Úgy vissza mennék még én is!!!!
Valahol itt irták előttem, hogh kalóztúrára érdemes napernyőt vinni. JAH! Osztom a véleményt, bár mondjuk mi végig búvárkodtunk és ha árnyék kellett akkor a hajóra visszamentünk.
Szintén előttem irták, hogy a blue lagoon fos, meg végül is én is ezt írtam. Azért ez nem igazán van így. Jó volt az is, de összehasonlítva a kalóztúrával mind minőségben mind ellátásban és nem utolsó sorban emberségileg is jobb volt (jah árban is ) Tehát ha nem lettünk volna a kalóztúrán akkor lehet dicsérném a blue lagoont is.
Én is voltam a halott városba!!!!!!!!!
Nekünk egyszerűen magyarázták: Sartitől induljunk balra és az egyetlen felüljáró ahol van szintén bala fordulunk, így találtuk meg. Érdekes, megéri megnézni, de ennyi...
Viszont ha visszafele nem a főuton, hanem a parton mentek akkor lesz egy étterem az a neve: 5 steps valami. NAH ILYEN ISTENI GRILLTÁLAT még nem ettem. AJÁNLOM!
Közbe eszembe jutott még néhány apróság ha nem gond leírom:
- Víz legyen nállatok motortúrára!
- Víz legyen nállatok, amikor el kell hagyni a szállást, mert a betonon fogtok csücsülni 3 óra hosszát!
- Víz legyen nállatok, ha túrázni idnultok a hegyekbe!
- Víz legyen nállatok, ha későn este akartok zuhanyozni! (nállam egyszer elment a víz és tiszt ahab voltam )
Kalóztanyán Plazma tv, focivb m1HD. Mi magyar HBOHD-t néztünk!!! Azért durva mi, hogy 1200km-re is van magyar tv ! Tudtam a kalóztanyának a weboldalcímet, de most nem találom, megkeresem és beírom ide.
Na ahogy elnézem időjárásügyileg nem szabad senkire és semmire hallgatni, kivéve arra, hogy kinézünk Sartiban az ablakon Eddig én egymagam többször is magam alá aggódtam, hogy jaj mi lesz ha rossz idő lesz, meg szegénykéim mit szenvedhetnek a rossz idő miatt. Erre mindenki azt írja, hogy lassan a bőrüket veszik le, olyan meleg van Már csak 23 nap, de én már készülök Tegnap este görög salátát készítettem Jó sok hajmát tettem bele és igen fincsi lett Igaz a mai kiránduláson mindenkivel háttal beszélgettem Úgyhogy mindenkinek aki görög kajára gondol: Kali Órexi
Na ahogy elnézem időjárásügyileg nem szabad senkire és semmire hallgatni (...)
Ezzel egyetértek. Én már semmilyen előrejelzésnek nem hiszek, ezért itthon statisztikát vezetek (igen, nagyon ráérek:D), hogy az előrejelzés mennyit változik.. még csak 2 napja írom, de kíváncsi leszek a végeredményre