#1407722010-06-23 08:13:17 Válasz a #140767. hsz-ra
Sziasztok. A személyautókat engedték a határon viszonylag normálisan.. a buszosokat szivatták, de alaposan.
Itt most gyönyörű az idő, ezerrel süt a nap, felhő egy sincs az égen... úgyhogy megyünk is le a partra.
Már bánom hogy annyit stresszeltem, hogy milyen idő lesz.. mert itt csodálatos az idő,igazi nyári illatokkal...
ugyhogy senki se féljen, hogy rossz idő lesz,mert például az előrejelzés szerint ma felhős-esős időnek kellene lennie, és amint már emlitettem, egy felhő sincs..... még egy picike sem.....
Sziasztok
Timi
Sziasztok!
Sarti valóban csodás hely, mi tavaly szeptemberben voltunk, most tettem fel egy két képet, jön majd a többi is, ha van kedvetek nézzétek meg őket. Sajnos zuhogó esőben érkeztünk. Elég lehangoló volt, de azért megjavult az idő.
Szeptemberben már alig voltak, pl Sikia Beach amiről az előbb tett fel képet Cofffos, hááát nagyon másképp nézett ki! Vagy az nem Sikia Beach csak hasonlít rá?
#1407982010-06-23 11:39:10 Válasz a #140665. hsz-ra
Szpaszíva!
Ezekből kilógikázva: utakról van szó, házak nélkül?
(tényleg jól nyomod a fórumozást, kép beilleszt, zöld betű, dőlt betű, de nekem akkor is csak a fenti sor pitymallott meg...)
Szpaszíva!
Ezekből kilógikázva: utakról van szó, házak nélkül?
(tényleg jól nyomod a fórumozást, kép beilleszt, zöld betű, dőlt betű, de nekem akkor is csak a fenti sor pitymallott meg...)
Jól pitymallik! A lényeg ez. Tulképpen elég unalmas látvány, és semmi érdekes nincs benne, vagyis az érdekességét épp az unalmas látvány adja, és a háttérbe húzódó mindenki által csak feltételezett történet. És hát errefelé nem nagyon látni ilyet. Inkább olyat, hogy kacsalábon forgó házakból álló utca, amit majd egyszer talán leaszfaltoznak és becsatornáznak.
Egyébként 2008-ban mikor arra jártunk, az egyik útszakaszon építkezés volt. Tehát még mindig csinálják az utakat.
Tudod...a gomb és a kabát esete. Azért a görögök tudnak valamit....reménykedni mindenképp.
#1408342010-06-23 13:13:55 Válasz a #140763. hsz-ra
Majdben! Ebben az öbölben van, a kép jobb oldalán, ahol sok kishajó van egymás mellet, az előtt van egy kicsivel. A Zorbas egyébként este nagyon szépen kivan világítva, még nem voltam benne.
Akartam képet iderakni, de béna vagyok hozzá sajna, esetleg valaki elmondaná, hogy kell, bocs!
[/img]
#1408382010-06-23 13:24:46 Válasz a #140767. hsz-ra
Mi Sarti beach-en a Sithon apartmanban szoktunk lakni http://www.apartmenthotel-sithon.de/ . Szeretjük, mert tiszta, minden működik, minden van benne (a háziasszony német a férje görög, innen a precizitás), a tulajokkal régóta jó viszonyban vagyunk, így nem kérdés hova menjünk, árban közép kategória. Szerintem a mostani viszonyokban találtok ott is, kérdés Nektek mi jön be, a nyugodtabb, lassan mélyülő, finom homokos Sarti beach, vagy a nyüzsgőbb, gyorsabban mélyülő, durvább homokos parttal rendelkező Sarti központi része. Szerintem mindkét helyen találtok szállást, persze lehetőleg ne hétvégén keressetek, mert akkor a Görögög is megszállják a helységet.
#1408632010-06-23 15:42:47 Válasz a #140834. hsz-ra
Bitang, köszönöm a segítséget, megpróbálom.
Tehát, az első képen a Zorbas esti kivilágításban.
A másodikon szintén a Zorbas, csak kicsit messzebről és tt látszik egy kicsit a 5 step szélső asztala.
#1408672010-06-23 15:47:46 Válasz a #140838. hsz-ra
Köszi a tippet! Mi két picúr kölökkel megyünk, úgyhogy a nyugisabb, sekélyebb, úgymond "gyerekberát" részt favorizáljuk. Amíg nem voltak gyerkőcök, kifejezetten a vad, sziklás-ugrálós, búvárkodós és extrém helyeket kutattuk, de így.... fő szempont, hogy mi jó a két szemfényünknek.
Van egy óriási gondunk. Nincs TV a szálláson, ami nem is volt fontos amikor foglaltunk (itthon is alig-alig TV-zünk) csakhát itt ez a fránya foci VB!
Pont a legjobb meccsek alatt leszünk kinn.
Légyszi, aki tud infót arról, hogy a Sarti Beach-en van-e kivetítő, (vagy valahol a közelben) nyugtasson meg! Nagyon messze a szállástól nem tudunk elmenni, mert a gyerekek 9-kor már alszanak.
Focirajongók! Ötleteket várok! Kis TV-t hiába viszünk, mert az új épület nincs bekábelezve.
#1408692010-06-23 15:53:07 Válasz a #140868. hsz-ra
Anyósék azt írták, hogy jelenleg olyan idő van Sartin, amilyet az év 365 napjára kívánna az ember!
Pedig mikor elindultak, még egész hétre esős-borús időt prognosztizáltak.