Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 37 38 39 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Klau24 | #8676 Üzenet | 2006-06-14 14:31:23 |
Szia moncsi hol lesztek elszállásolva?Kicsit flek az idõjárástol.Szerinted mennyi eurót vigyünk két emberre?
  Glika | #8679 Üzenet | 2006-06-14 15:09:05 |
nem akarok senkit sem elkeseriteni, de én ugy hallom, h Parálián esik pár napja icon_sad.gif remélem nem tart sokáig... bár már ezis meglepõ számomra, h egyáltalán esik a essõ, mert nem szokott.. bizzunk benne, h most a napokban kitombolja magát, és mondjuk HOLNAPRA véget is ér icon_razz.gif
mindenkinek jó nyaralást kivánok!!!
16 nap mulva már énis csatlakozok 6 turnushoz is, ha minden jol megy..
áldás békesség icon_smile.gif
  Moncsi | #8685 Üzenet | 2006-06-14 16:56:19 |
szia Kalu24!

A Manosban leszünk.
Úgy gondoltuk,hogy kb. 450-500 eurót viszünk 2 fõre.
Ellátogatunk majd Skiathosra,az Olymposra,Thesszalonikibe,Meteórákhoz és úgy gondoltuk ennyi elég lesz egy hétre.
Többet én nem tartok célszerûenk,mert azért nem érdemes mindent elverni
Beleszámoltuk ebbe a robogóbérlést,biciklibérlést,ilyeneket.
Valaki beírta,hogy 340 eurót vitt és kijöttek belõle,úgyhogy nem kaptak ellátást.Szerintem tényleg ki lehet jönni abból is.
Szóval,ebben jelszavam a mérték,de mégis jusson minden szükségesre:)

üdv,
moncsi
  Keke | #8688 Üzenet | 2006-06-14 17:28:08 |
Szia juhi!Már nem emlékszem,talán kb2óra volt az út a kikötõig.Korán reggel 1/2 6 -kor indultunk és én úgy emlékszem 10 körül már odaértünk.Jócskán délután indultunk vissza,mert a fõvárosból elhajóztunk Skiathos egy olyan részére ahol körben fenyõerdõ volt és ott volt még fürdõzési lehetõség.Én is elmennék még egyszer ha tehetném mert fantasztikus sziget és a hajóút is nagyon klassz volt! icon_wink.gif Szerintem ne gondolkodj rajta!
  Juhi | #8733 Üzenet | 2006-06-15 07:44:23 |
keke írta:
Szia juhi!Már nem emlékszem,talán kb2óra volt az út a kikötõig.Korán reggel 1/2 6 -kor indultunk és én úgy emlékszem 10 körül már odaértünk.Jócskán délután indultunk vissza,mert a fõvárosból elhajóztunk Skiathos egy olyan részére ahol körben fenyõerdõ volt és ott volt még fürdõzési lehetõség.Én is elmennék még egyszer ha tehetném mert fantasztikus sziget és a hajóút is nagyon klassz volt! icon_wink.gif Szerintem ne gondolkodj rajta!

Szia keke!
A két óra buszozás nem olyan sok, hogy lemodjak egy csodás szigetrõl. icon_lol.gif
Mikor mi voltunk a fõvárosra 1 1/2 óra jutott. Fürödni mi is voltunk két óra volt kb. icon_lol.gif
Most már nem is gondolkodok. Biztos, hogy megyek!!!
  Juhi | #8734 Üzenet | 2006-06-15 07:53:42 |
Voltál már? Sikerült megtudnod többet az apartmanról?

Ti rendeltetek valamilyen panziós ellátást?[/quote]

Szia !
Már minden papir a kezünkben van!! Már csak egy honap és utazunk !!
Az apartmanról nem tudok sajnos többet. Annyit sikerült megtudnom, hogy Macedonián keresztül megyünk, igy csak délben indul a busz. icon_lol.gif
Ellátást mi nem fizettünk be, mert viszünk három-négy napra való ennivalót (pörkölt,krumplis tészta alap), majd fözünk milánóit is, meg majd beülünk ebédelni néha valahova. Egy gyros 1-1,5 euró és nagyon nagy adagot adnak.
  Mona777 | #8737 Üzenet | 2006-06-15 09:20:27 |
juhi írta:
Voltál már? Sikerült megtudnod többet az apartmanról?

Ti rendeltetek valamilyen panziós ellátást?

Szia !
Már minden papir a kezünkben van!! Már csak egy honap és utazunk !!
Az apartmanról nem tudok sajnos többet. Annyit sikerült megtudnom, hogy Macedonián keresztül megyünk, igy csak délben indul a busz. icon_lol.gif
Ellátást mi nem fizettünk be, mert viszünk három-négy napra való ennivalót (pörkölt,krumplis tészta alap), majd fözünk milánóit is, meg majd beülünk ebédelni néha valahova. Egy gyros 1-1,5 euró és nagyon nagy adagot adnak.[/quote]

Szia,
Akkor már tudják, hogy merre megyünk! Amikor én voltam bennt, még nem tudták, és ezért nem kaptam meg a jegyeket sem... icon_confused.gif
Biztosítást ott kötöttetek?
A kaját mi is így gondoltuk, habár nem hiszem hogy nagyon fogok fõzõcskézni.... icon_smile.gif
A Diasnak milyen busza van?
  Juhi | #8739 Üzenet | 2006-06-15 10:17:39 |
Szia Mona777!
A buszok kényelmes, magasitottak, a sofõrõk eddig mindig nagyon udvariasak voltak. icon_lol.gif

Tavaly mikor Kamenába mentünk, akkor nem a saját Dias busszal, hanem "gyüjtõ"-vel voltunk. Három négy utazási iroda utasia voltak rajta. icon_confused.gif

A pörköltet és a krumplis tészta alapot mi lefagyasztjuk, és igy kint csak tésztát kell fõzni, az meg hamar elkészül. Nem szeretünk mi sem sokáig bibelõdni.

A biztositást az irodában is meg lehet kötni, mi majd indulás elõtt megyünk fizetni ezt be. Mindig náluk szoktuk. Tavaly 420 forint volt egy napra.
  Mona777 | #8744 Üzenet | 2006-06-15 12:22:36 |
juhi írta:
Szia Mona777!
A buszok kényelmes, magasitottak, a sofõrõk eddig mindig nagyon udvariasak voltak. icon_lol.gif

Tavaly mikor Kamenába mentünk, akkor nem a saját Dias busszal, hanem "gyüjtõ"-vel voltunk. Három négy utazási iroda utasia voltak rajta. icon_confused.gif

A pörköltet és a krumplis tészta alapot mi lefagyasztjuk, és igy kint csak tésztát kell fõzni, az meg hamar elkészül. Nem szeretünk mi sem sokáig bibelõdni.

A biztositást az irodában is meg lehet kötni, mi majd indulás elõtt megyünk fizetni ezt be. Mindig náluk szoktuk. Tavaly 420 forint volt egy napra.

Most 450/fõ a biztosítási díj: jobb azt megkötni, fõ a biztonság.

Ha Macedóián megyünk keresztül, akkor kb. 2 órával rövidül le az út, ugye?
  Leenda | #8745 Üzenet | 2006-06-15 12:40:12 |
Úgy tudom ha Macedónián keresztül megy a busz akkor 18-20 óra az út. Nekünk azt mondták ,hogy csak a jövõ héten derül ki az hogy lesz e vízum a mecedónoknál vagy sem. Mert ha lesz akkor 24 óra az út! icon_cry.gif
Ismerõsök nemrég 18 óra alatt értek Makrira.
  Mona777 | #8748 Üzenet | 2006-06-15 12:59:58 |
Leenda írta:
Úgy tudom ha Macedónián keresztül megy a busz akkor 18-20 óra az út. Nekünk azt mondták ,hogy csak a jövõ héten derül ki az hogy lesz e vízum a mecedónoknál vagy sem. Mert ha lesz akkor 24 óra az út! icon_cry.gif
Ismerõsök nemrég 18 óra alatt értek Makrira.

Nekünk is azt mondták, hogy csak júl. elején tudják megmondani, hogy merre megyünk.
De Juhinak már megmondták, hogy Macedonián keresztül megyünk.... icon_rolleyes.gif
  Leenda | #8750 Üzenet | 2006-06-15 13:44:01 |
És ez már tuti?
Ha azt is mondták,hogy tuti akkor is lehet sajnos még bármi!
icon_cry.gif
  Mona777 | #8751 Üzenet | 2006-06-15 13:49:00 |
Leenda írta:
És ez már tuti?
icon_cry.gif

icon_biggrin.gif reméljük azért nem lesz semmi gond.
És ha már ott vagyunk, akkor szerintem egy perc alatt elfelejtjük a hosszú utazás gyötrelmeit.... icon_razz.gif

Mikor indulsz?
  Juhi | #8752 Üzenet | 2006-06-15 14:04:12 |
Leenda írta:
És ez már tuti?
icon_cry.gif

Szia!
A beszállókártyánkon már a déli indulás szerepel, mert 95% biztos, hogy Macedónián keresztül megyünk. Igy reggelre már Parálián vagyunk. icon_lol.gif

Ha nem erre mennénk már 9-10-körül kéne indulnunk. Mi egyszer már megjártuk, hogy 10-kor indultunk a Macedonokon keresztül és reggel 5-re már Paráliában nézelõdtünk.

Remélem már nem "zárják" le a határt. icon_sad.gif
  Leenda | #8753 Üzenet | 2006-06-15 14:15:25 |
Mi július 14-én indulunk. Pontos infokat még nem tudunk. Elvileg 13:00-kor indul a busz. De a végleges indulást elõtte 1-2 héttel mondanak.
A nyaralást már nagyon várom de a buszozást, azt nem... icon_mad.gif
Utoljára busszal Spanyolországba mentem 3 éve. Azóta csak Velence busszal de már az is sok volt.
De hát ennyi pénzért kibírja az ember. Görög buszos a legolcsób mostanában.
Indíthatnának egy fapados járatot Thesszalonikibe!!!! icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 37 38 39 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu