nem akarok senkit sem elkeseriteni, de én ugy hallom, h Parálián esik pár napja remélem nem tart sokáig... bár már ezis meglepõ számomra, h egyáltalán esik a essõ, mert nem szokott.. bizzunk benne, h most a napokban kitombolja magát, és mondjuk HOLNAPRA véget is ér
mindenkinek jó nyaralást kivánok!!!
16 nap mulva már énis csatlakozok 6 turnushoz is, ha minden jol megy..
áldás békesség
A Manosban leszünk.
Úgy gondoltuk,hogy kb. 450-500 eurót viszünk 2 fõre.
Ellátogatunk majd Skiathosra,az Olymposra,Thesszalonikibe,Meteórákhoz és úgy gondoltuk ennyi elég lesz egy hétre.
Többet én nem tartok célszerûenk,mert azért nem érdemes mindent elverni
Beleszámoltuk ebbe a robogóbérlést,biciklibérlést,ilyeneket.
Valaki beírta,hogy 340 eurót vitt és kijöttek belõle,úgyhogy nem kaptak ellátást.Szerintem tényleg ki lehet jönni abból is.
Szóval,ebben jelszavam a mérték,de mégis jusson minden szükségesre:)
Szia juhi!Már nem emlékszem,talán kb2óra volt az út a kikötõig.Korán reggel 1/2 6 -kor indultunk és én úgy emlékszem 10 körül már odaértünk.Jócskán délután indultunk vissza,mert a fõvárosból elhajóztunk Skiathos egy olyan részére ahol körben fenyõerdõ volt és ott volt még fürdõzési lehetõség.Én is elmennék még egyszer ha tehetném mert fantasztikus sziget és a hajóút is nagyon klassz volt! Szerintem ne gondolkodj rajta!
Szia juhi!Már nem emlékszem,talán kb2óra volt az út a kikötõig.Korán reggel 1/2 6 -kor indultunk és én úgy emlékszem 10 körül már odaértünk.Jócskán délután indultunk vissza,mert a fõvárosból elhajóztunk Skiathos egy olyan részére ahol körben fenyõerdõ volt és ott volt még fürdõzési lehetõség.Én is elmennék még egyszer ha tehetném mert fantasztikus sziget és a hajóút is nagyon klassz volt! Szerintem ne gondolkodj rajta!
Szia keke!
A két óra buszozás nem olyan sok, hogy lemodjak egy csodás szigetrõl.
Mikor mi voltunk a fõvárosra 1 1/2 óra jutott. Fürödni mi is voltunk két óra volt kb.
Most már nem is gondolkodok. Biztos, hogy megyek!!!
Voltál már? Sikerült megtudnod többet az apartmanról?
Ti rendeltetek valamilyen panziós ellátást?[/quote]
Szia !
Már minden papir a kezünkben van!! Már csak egy honap és utazunk !!
Az apartmanról nem tudok sajnos többet. Annyit sikerült megtudnom, hogy Macedonián keresztül megyünk, igy csak délben indul a busz.
Ellátást mi nem fizettünk be, mert viszünk három-négy napra való ennivalót (pörkölt,krumplis tészta alap), majd fözünk milánóit is, meg majd beülünk ebédelni néha valahova. Egy gyros 1-1,5 euró és nagyon nagy adagot adnak.
Voltál már? Sikerült megtudnod többet az apartmanról?
Ti rendeltetek valamilyen panziós ellátást?
Szia !
Már minden papir a kezünkben van!! Már csak egy honap és utazunk !!
Az apartmanról nem tudok sajnos többet. Annyit sikerült megtudnom, hogy Macedonián keresztül megyünk, igy csak délben indul a busz.
Ellátást mi nem fizettünk be, mert viszünk három-négy napra való ennivalót (pörkölt,krumplis tészta alap), majd fözünk milánóit is, meg majd beülünk ebédelni néha valahova. Egy gyros 1-1,5 euró és nagyon nagy adagot adnak.[/quote]
Szia,
Akkor már tudják, hogy merre megyünk! Amikor én voltam bennt, még nem tudták, és ezért nem kaptam meg a jegyeket sem...
Biztosítást ott kötöttetek?
A kaját mi is így gondoltuk, habár nem hiszem hogy nagyon fogok fõzõcskézni....
A Diasnak milyen busza van?
Szia Mona777!
A buszok kényelmes, magasitottak, a sofõrõk eddig mindig nagyon udvariasak voltak.
Tavaly mikor Kamenába mentünk, akkor nem a saját Dias busszal, hanem "gyüjtõ"-vel voltunk. Három négy utazási iroda utasia voltak rajta.
A pörköltet és a krumplis tészta alapot mi lefagyasztjuk, és igy kint csak tésztát kell fõzni, az meg hamar elkészül. Nem szeretünk mi sem sokáig bibelõdni.
A biztositást az irodában is meg lehet kötni, mi majd indulás elõtt megyünk fizetni ezt be. Mindig náluk szoktuk. Tavaly 420 forint volt egy napra.
Szia Mona777!
A buszok kényelmes, magasitottak, a sofõrõk eddig mindig nagyon udvariasak voltak.
Tavaly mikor Kamenába mentünk, akkor nem a saját Dias busszal, hanem "gyüjtõ"-vel voltunk. Három négy utazási iroda utasia voltak rajta.
A pörköltet és a krumplis tészta alapot mi lefagyasztjuk, és igy kint csak tésztát kell fõzni, az meg hamar elkészül. Nem szeretünk mi sem sokáig bibelõdni.
A biztositást az irodában is meg lehet kötni, mi majd indulás elõtt megyünk fizetni ezt be. Mindig náluk szoktuk. Tavaly 420 forint volt egy napra.
Most 450/fõ a biztosítási díj: jobb azt megkötni, fõ a biztonság.
Ha Macedóián megyünk keresztül, akkor kb. 2 órával rövidül le az út, ugye?
Úgy tudom ha Macedónián keresztül megy a busz akkor 18-20 óra az út. Nekünk azt mondták ,hogy csak a jövõ héten derül ki az hogy lesz e vízum a mecedónoknál vagy sem. Mert ha lesz akkor 24 óra az út!
Ismerõsök nemrég 18 óra alatt értek Makrira.
Úgy tudom ha Macedónián keresztül megy a busz akkor 18-20 óra az út. Nekünk azt mondták ,hogy csak a jövõ héten derül ki az hogy lesz e vízum a mecedónoknál vagy sem. Mert ha lesz akkor 24 óra az út!
Ismerõsök nemrég 18 óra alatt értek Makrira.
Nekünk is azt mondták, hogy csak júl. elején tudják megmondani, hogy merre megyünk.
De Juhinak már megmondták, hogy Macedonián keresztül megyünk....
És ez már tuti?
Ha azt is mondták,hogy tuti akkor is lehet sajnos még bármi!
Szia!
A beszállókártyánkon már a déli indulás szerepel, mert 95% biztos, hogy Macedónián keresztül megyünk. Igy reggelre már Parálián vagyunk.
Ha nem erre mennénk már 9-10-körül kéne indulnunk. Mi egyszer már megjártuk, hogy 10-kor indultunk a Macedonokon keresztül és reggel 5-re már Paráliában nézelõdtünk.
Mi július 14-én indulunk. Pontos infokat még nem tudunk. Elvileg 13:00-kor indul a busz. De a végleges indulást elõtte 1-2 héttel mondanak.
A nyaralást már nagyon várom de a buszozást, azt nem...
Utoljára busszal Spanyolországba mentem 3 éve. Azóta csak Velence busszal de már az is sok volt.
De hát ennyi pénzért kibírja az ember. Görög buszos a legolcsób mostanában.
Indíthatnának egy fapados járatot Thesszalonikibe!!!!