Hát jól eltelt az idő, igaz Isti? Remélem minden hasznos tudnivalóval felszerelkeztél, bár Marcsi biztos ki tudja még ott egészíteni
Nagyon jó utat kívánok én is neked, ha módodban áll, esetleg megejthetsz egy bejelentkezést, bár igazán nem az a legfontosabb ilyenkor Én már valószínűleg csak azután olvasom a beszámolódat, hogy visszaérkeztünk, hiszen váltjuk egymást! Azért a többiektől ne sajnáld az élménybeszámolót! Én is még most az utolsó pillanatban rengeteget gyűjtöttem, mikor már azt hittem, hogy csak az elmúlt évek tapasztalataira kell hagyatkoznom Majd hozzáteszem én is a magamét, ha visszajöttünk, ez a minimum!
Nagyon köszönjük ezt a Skala-térképet, szerintem igazán jópofa. Most próbálom a GoogleEarth-tel összehasonlítani
Marcsi! Köszönöm szépen az autófoglalásos felajánlást, nagyon-nagyon kedves Tőled, de végülis sikerült megoldanunk. Nagyon várjuk már az utat, biztos még lesz egy-két kérdésünk, amiben számítunk Rád!
Mi még megpróbáljuk ezt a kánikulainak ígérkező hétvégét itthon kihúzni, de már igazán csak azt tartja a lelket bennünk, hogy jövőhéten mi is megyünk! Remélem az idő hozzánk is kegyes lesz, gondolom a tenger hőmérséklete már igazán nem ad okot az elégedetlenkedésre
Sziasztok!
Először is aki/akik most utaznak jó nyaralást!
Szigettúráról szeretnék érdeklődni. (Akik voltak azoktól véleményeket várok).
Milyen volt a táj? Nagyon sokat gyalogoltatok? stb stb bármilyen info érdekel
Remélem nem maradtam, még le, a jó kívánságaimmal!
Végre ez is eljött, ugye?
Érezzétek jól magatokat, használjatok ki minden percet!
Aztán úgyis kifaggattunk majd, de ez még ráér
Holnap ilyentájt, már nem ebben az országban leszel...
Dehogy maradtál le.. Éppen időben írtál..
Bizony.. Végre..
Igyekszünk ennek megfelelően tenni mindent..
Okés.. De ha nem válaszolok akkor mi lesz???
Holnap ilyentájt már szerintem Szerbiában buszozunk..
Nagyon szép, élményekkel teli nyaralást kívánok nektek én is és csodaszép időt!
Sikerüljön minden úgy, ahogyan tervezted!
Kíváncsian várom majd a beszámolódat és persze a képeket, mert én is hasonló nyaralást tervezgetek mint te! Bár nekem még mindig sokat kell várni.............hol van még szeptember!
Mi is Marcsival szeretnénk kirándulgatni, úgyhogy várom majd az infókat a fakultatívokkal kapcsolatban!
Köszönöm szépen a jókívánságot.. Ha hazajöttem mindenről beszámolok majd.. Hamarosan eljön majd a szeptember is és mehetsz Te is nyaralni.. Erre a csodás szigetre..
Szia Zsófi87! Ha van időd írnál kicsit a Pythos apartmanról? Milyen a felszerelése, tisztasága, esetleg nem tudod-e, h. van -e 4 ágyas apartmanja, mi 2 gyerekkel mennénk? Gyalog hány percre van a tengerparti strandtól? Milyen messze van az apartmantól a bolt? Tudsz valamit az Ammes apartmanról? Köszönöm ha válaszolsz!
szia Liza
biztosan van 4 ágyas, van itt egy 8 fős család 2 szobányi helyen
szép épületek, újépítésű, tiszta, naponta ürítik amit kell és ma félidőnél cserélték az ágyneműt is.
nagyon kedves család üzemelteti, nekük is van egy édes kislányuk, Dimitria, integet és gügyögi a magáét , jó kis bár van és elég jó medence.
kicsit messze van a part, Ammes beach kb 15 perc séta, érdemes autót bérelni - egyébként is hogy körbe tudjátok járni a szigetet.
van szúnyogháló, édes kis teraszok, légkondi 5euró / nap...
a konyhában rezsó, hűtő, evőeszközök, tányérok, bornyitó, kis edény, nagy edény, de mosogatószer és szivacs nincs, illetve konyharuha, ezeket hozzatok, vagy lehet itt venni: szivacs 0.40 mosogatószert én 1.20 ért vettem.
bolt a legközelebbi 10 perc séta Niklas market, nagyon kedvesek, van minden, viszonylag jó árakkal.
érdemes egyébként beautózni argostoliba és ott minden szupermarket 10%-kal kb olcsóbb. de ez sem vészes, megfizethető.
vizet 6 db-os 1,5 literest lehet itt a pythosban venni, nem kell felcipelni adott esetben, 3 euró, ami jó ha azt veszem hogy a nikolas marketben 1db 1,5 literes 0,9. de pl argostoliban a supermarketben a 6db-os került 1.80-ba
Ammesről nem sokat tudok csak amit mondtak honfitársaink akikkel a strandon futottunk össze, hogy a szúnyogháló ki van rágva/lyukadva és alig aludtak tőlük, mert ott rengeteg volt, itt is van pár, egyébként rendben van, mert bár a főút mellett van az ammes, mivel nincs kvázi forgalom nem zajos...
itt majdnem mindenki gyerekkel, gyerekekkel van, és elvannak, úgyhogy biztos jó.
a part ammestől kb. 5 percnyire van és van mellette meg magának az apartmannak is saját étterme/tavernája.
Én is jó utat és pihenést kívánok a most utazóknak.
Isti !! Szurkolok hogy legalább a felére legyen időd amit terveztél,most meglátod mekkora ez a sziget.Kíváncsi vagyok jövő nyáron hova indulsz majd.van tippem rá.