Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5581
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189320 Üzenet linkje2012-06-28 09:16:41 

Sziasztok!

Hát jól eltelt az idő, igaz Isti? Remélem minden hasznos tudnivalóval felszerelkeztél, bár Marcsi biztos ki tudja még ott egészíteni icon_smile.gif
Nagyon jó utat kívánok én is neked, ha módodban áll, esetleg megejthetsz egy bejelentkezést, bár igazán nem az a legfontosabb ilyenkor icon_wink.gif Én már valószínűleg csak azután olvasom a beszámolódat, hogy visszaérkeztünk, hiszen váltjuk egymást! Azért a többiektől ne sajnáld az élménybeszámolót! Én is még most az utolsó pillanatban rengeteget gyűjtöttem, mikor már azt hittem, hogy csak az elmúlt évek tapasztalataira kell hagyatkoznom icon_smile.gif Majd hozzáteszem én is a magamét, ha visszajöttünk, ez a minimum!

Nagyon köszönjük ezt a Skala-térképet, szerintem igazán jópofa. Most próbálom a GoogleEarth-tel összehasonlítani icon_smile.gif

Marcsi! Köszönöm szépen az autófoglalásos felajánlást, nagyon-nagyon kedves Tőled, de végülis sikerült megoldanunk. Nagyon várjuk már az utat, biztos még lesz egy-két kérdésünk, amiben számítunk Rád!

Mi még megpróbáljuk ezt a kánikulainak ígérkező hétvégét itthon kihúzni, de már igazán csak azt tartja a lelket bennünk, hogy jövőhéten mi is megyünk! Remélem az idő hozzánk is kegyes lesz, gondolom a tenger hőmérséklete már igazán nem ad okot az elégedetlenkedésre icon_smile.gif

# 5582
Bodibobe
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189326 Üzenet linkje2012-06-28 09:35:33 

Sziasztok!
Először is aki/akik most utaznak jó nyaralást!

Szigettúráról szeretnék érdeklődni. (Akik voltak azoktól véleményeket várok).
Milyen volt a táj? Nagyon sokat gyalogoltatok? stb stb bármilyen info érdekel icon_smile.gif icon_question.gif

# 5583
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189340 Üzenet linkje2012-06-28 10:59:07 

Isti!

Remélem nem maradtam, még le, a jó kívánságaimmal! icon_lol.gif
Végre ez is eljött, ugye?
Érezzétek jól magatokat, használjatok ki minden percet!
Aztán úgyis kifaggattunk majd, de ez még ráér icon_wink.gif
Holnap ilyentájt, már nem ebben az országban leszel... icon_lol.gif

# 5584
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189351 Üzenet linkje2012-06-28 11:33:04 

Zsokri!

Köszönöm szépen a jókívánságokat...icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Majd meglátjuk, hogyan sikerül bejelentkezni..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Tervben van..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

# 5585
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189353 Üzenet linkje2012-06-28 11:41:01 

Melus!!!

Dehogy maradtál le..icon_biggrin.gif Éppen időben írtál..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Bizony.. Végre..icon_biggrin.gif
Igyekszünk ennek megfelelően tenni mindent..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
Okés..icon_biggrin.gif De ha nem válaszolok akkor mi lesz???icon_biggrin.gif
Holnap ilyentájt már szerintem Szerbiában buszozunk..icon_biggrin.gif

# 5586
Kata67
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189356 Üzenet linkje2012-06-28 12:08:46 

Isti!

Jó utat kívánok én is, sikerüljön minden úgy, ahogy terveztétek! icon_smile.gif

(hétfőn már én is ott lógatom....a lábam) icon_smile.gif

# 5587
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189357 Üzenet linkje2012-06-28 12:18:52  Válasz a #189356. hsz-ra Előzmény #189356

Kata 67!

...és mi is hétfőn lógatjuk a lábunkat a gyönyörű tengerbe! icon_smile.gif

# 5588
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189358 Üzenet linkje2012-06-28 12:19:26 

Kata!

Köszönöm szépen....icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Én is remélem minden úgy alakul ahogyan terveztük..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Akkor neked is nagyon kellemes nyaralást kívánok..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Legyen szép nyaralás..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

# 5589
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189366 Üzenet linkje2012-06-28 13:27:12 

Isti26!

Nagyon szép, élményekkel teli nyaralást kívánok nektek én is és csodaszép időt! icon_smile.gif
Sikerüljön minden úgy, ahogyan tervezted! icon_smile.gif
Kíváncsian várom majd a beszámolódat és persze a képeket, mert én is hasonló nyaralást tervezgetek mint te! Bár nekem még mindig sokat kell várni.............hol van még szeptember!
Mi is Marcsival szeretnénk kirándulgatni, úgyhogy várom majd az infókat a fakultatívokkal kapcsolatban!

Jó utat!

Maartita

# 5590
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189369 Üzenet linkje2012-06-28 13:32:26 

Maartita!

Köszönöm szépen a jókívánságot..icon_biggrin.gif Ha hazajöttem mindenről beszámolok majd..icon_biggrin.gif Hamarosan eljön majd a szeptember is és mehetsz Te is nyaralni.. Erre a csodás szigetre..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

# 5591
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189372 Üzenet linkje2012-06-28 13:48:29 

Isti! Nagyon jó nyaralást kívánok! És köszönöm a sok segítséget Zakynthossal kapcsolatban.
# 5592
Zsofi86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189403 Üzenet linkje2012-06-28 18:54:27  Re:

Liza írta:
Szia Zsófi87! Ha van időd írnál kicsit a Pythos apartmanról? Milyen a felszerelése, tisztasága, esetleg nem tudod-e, h. van -e 4 ágyas apartmanja, mi 2 gyerekkel mennénk? Gyalog hány percre van a tengerparti strandtól? Milyen messze van az apartmantól a bolt? Tudsz valamit az Ammes apartmanról? Köszönöm ha válaszolsz!

szia Liza
biztosan van 4 ágyas, van itt egy 8 fős család 2 szobányi helyen icon_smile.gif
szép épületek, újépítésű, tiszta, naponta ürítik amit kell icon_smile.gif és ma félidőnél cserélték az ágyneműt is.
nagyon kedves család üzemelteti, nekük is van egy édes kislányuk, Dimitria, integet és gügyögi a magáét icon_smile.gif, jó kis bár van és elég jó medence.
kicsit messze van a part, Ammes beach kb 15 perc séta, érdemes autót bérelni - egyébként is hogy körbe tudjátok járni a szigetet.
van szúnyogháló, édes kis teraszok, légkondi 5euró / nap...
a konyhában rezsó, hűtő, evőeszközök, tányérok, bornyitó, kis edény, nagy edény, de mosogatószer és szivacs nincs, illetve konyharuha, ezeket hozzatok, vagy lehet itt venni: szivacs 0.40 mosogatószert én 1.20 ért vettem.
bolt a legközelebbi 10 perc séta Niklas market, nagyon kedvesek, van minden, viszonylag jó árakkal.
érdemes egyébként beautózni argostoliba és ott minden szupermarket 10%-kal kb olcsóbb. de ez sem vészes, megfizethető.
vizet 6 db-os 1,5 literest lehet itt a pythosban venni, nem kell felcipelni adott esetben, 3 euró, ami jó ha azt veszem hogy a nikolas marketben 1db 1,5 literes 0,9. de pl argostoliban a supermarketben a 6db-os került 1.80-ba icon_smile.gif
Ammesről nem sokat tudok csak amit mondtak honfitársaink akikkel a strandon futottunk össze, hogy a szúnyogháló ki van rágva/lyukadva és alig aludtak tőlük, mert ott rengeteg volt, itt is van pár, egyébként rendben van, mert bár a főút mellett van az ammes, mivel nincs kvázi forgalom nem zajos...
itt majdnem mindenki gyerekkel, gyerekekkel van, és elvannak, úgyhogy biztos jó.
a part ammestől kb. 5 percnyire van és van mellette meg magának az apartmannak is saját étterme/tavernája.

remélem tudtam segíteni icon_smile.gif

# 5593
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189405 Üzenet linkje2012-06-28 19:02:05  Válasz a #188912. hsz-ra Előzmény #188912

Stromybooy,

mi megyünk a Minasba hétfőtől. Miért?

# 5594
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189406 Üzenet linkje2012-06-28 19:05:08 

Dettix!

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám..icon_biggrin.gif Szívesen...icon_biggrin.gif Igyekeztem segíteni neked mindenben amiben csak tudtam..icon_biggrin.gif

# 5595
Tapodyt
Törzstag
Törzstag
768 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189408 Üzenet linkje2012-06-28 19:10:55 

Én is jó utat és pihenést kívánok a most utazóknak.

Isti !! Szurkolok hogy legalább a felére legyen időd amit terveztél,most meglátod mekkora ez a sziget.Kíváncsi vagyok jövő nyáron hova indulsz majd.van tippem rá. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Mégegyszer élményekben gazdag nyaralást Kívánok.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 372 373 374 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu