Pont most kaptam fizetést, és még 30-at benthagytam a számlámom, nem akartam sok készpénzt magamnál tartani. Hát ez lett a vége
Azért lett Korfuból Párizs, mert nyáron ennél több helyre már nem tudunk menni, augusztus végén szigorlatunk van, így maradt a szeptember.
Párommal megbeszéltük, hogy 4 év múlva megyünk ismét Párizsba, a húgom 18. szülinapján elvisszük őt, de állandóan nyaggatott, hogy dejó lenne hamarabb is menni... és elég akciós volt a jegy, nem bírtam ellenállni.
Meg egy még egy hét szabadságot nem tudunk kivenni, és Korfura csak hetente indítanak járatot
A párom nem tudja, alig bírom magamban tartani... de várnom kell 07.07-éig, mert ez lesz az ajándék az évfordulónkra ...
Szeretnék érdeklődni, hogy repülős társasútnál lehet-e egyáltalán élelmiszereket felvinni a gép fedélzetére a kézipoggyászban ? Amennyiben igen, milyen fajtát és mennyit ?
Itt a kinttartózkodásunk idejére vinnénk, nem az utazás alatt fogyasztanánk el. A feladandó csomagba nem merjük beletenni, mert félő, hogy kilopják.
(Görögország és Bulgária esetén.)
Másik kérdésem: hogy napernyőt érdemes-e feladni útipoggyászként, gondolva, hogy szétesett állapotban, darabokban kapjuk vissza ?
Szia Firkamanó!
Én szintén így vásároltam jegyet,(MALÉV) és elég hamar megkaptam,- külön-külön e-mailben,- az elektronikus jegy igazolást (e-ticket receipt), a sikeres fizetésről és foglalásról (Confirmation) az igazolást, valamint a
jegylemondási biztosításról a szerződést. Sajnos a számlát viszont
mind a mai napig nem küldték meg, többszöri sürgetésem ellenére sem.
Sikeres nyaralást kívánok.
Üdv. czoki.
Mi is Korfura megyünk, Sidariba júli 8- 15. Én is ezen gondolkodom, hogy mit kéne kivinni kaját. Tegnap vattünk zacskóslaveseket, és gondoltam még vagy 2 rúd valami szalámit. De én feladnám, nem hiszem hogy felengednének a gépre kóbásszal. Csak nem csórelják ki a poggyászból!
Nem kötöttem útlemondási biztosítást, mivel egy főnek 8000-et fizettem a repülőjegyért, és a biztosítás 6000 Ft lett volna.
Vagy érdemes lett volna fizetnem? Csak szeretném olcsón kihozni ezt az utazást.
Remélem nem fogják törölni a járatot, illetve elvileg biztosítás nélkül is olyankor új időpontot kell adniuk, nem?
Szépéva? Nálatok hogy is volt? Volt erre biztosításod, azért kaptál másik időpontot?
Szai Firkamano!
Valószínű, hogy Neked tényleg ez volt a jobb választás. Ugyanis a biztosítás mellett is levonnak %-ot. Most fejből nem tudom mennyit.
Egyébként ez a biztosítás csak arra jó, ha Neked van komoly indokod
az út lemondására, és így nem bukik az ember akár 100eFt-ot.
Üdv.
czoki
Erre az jutott eszembe, hogy keresztfiam most volt Mexikóban, és a csomagjukból (valószínűleg Ferihegyen még) kilopták a kamerát.... Előző nap pont ez mutatták a TV-ben.
De szerintem a szalámi biztonságban van.