#1001242009-05-19 13:11:10 Válasz a #100077. hsz-ra
Pont most kaptam fizetést, és még 30-at benthagytam a számlámom, nem akartam sok készpénzt magamnál tartani. Hát ez lett a vége
Azért lett Korfuból Párizs, mert nyáron ennél több helyre már nem tudunk menni, augusztus végén szigorlatunk van, így maradt a szeptember.
Párommal megbeszéltük, hogy 4 év múlva megyünk ismét Párizsba, a húgom 18. szülinapján elvisszük őt, de állandóan nyaggatott, hogy dejó lenne hamarabb is menni... és elég akciós volt a jegy, nem bírtam ellenállni.
Meg egy még egy hét szabadságot nem tudunk kivenni, és Korfura csak hetente indítanak járatot
A párom nem tudja, alig bírom magamban tartani... de várnom kell 07.07-éig, mert ez lesz az ajándék az évfordulónkra ...
Szeretnék érdeklődni, hogy repülős társasútnál lehet-e egyáltalán élelmiszereket felvinni a gép fedélzetére a kézipoggyászban ? Amennyiben igen, milyen fajtát és mennyit ?
Itt a kinttartózkodásunk idejére vinnénk, nem az utazás alatt fogyasztanánk el. A feladandó csomagba nem merjük beletenni, mert félő, hogy kilopják.
(Görögország és Bulgária esetén.)
Másik kérdésem: hogy napernyőt érdemes-e feladni útipoggyászként, gondolva, hogy szétesett állapotban, darabokban kapjuk vissza ?
#1002732009-05-20 08:06:05 Válasz a #100040. hsz-ra
Szia Firkamanó!
Én szintén így vásároltam jegyet,(MALÉV) és elég hamar megkaptam,- külön-külön e-mailben,- az elektronikus jegy igazolást (e-ticket receipt), a sikeres fizetésről és foglalásról (Confirmation) az igazolást, valamint a
jegylemondási biztosításról a szerződést. Sajnos a számlát viszont
mind a mai napig nem küldték meg, többszöri sürgetésem ellenére sem.
Sikeres nyaralást kívánok.
Üdv. czoki.
#1002792009-05-20 08:53:38 Válasz a #100261. hsz-ra
Mi is Korfura megyünk, Sidariba júli 8- 15. Én is ezen gondolkodom, hogy mit kéne kivinni kaját. Tegnap vattünk zacskóslaveseket, és gondoltam még vagy 2 rúd valami szalámit. De én feladnám, nem hiszem hogy felengednének a gépre kóbásszal. Csak nem csórelják ki a poggyászból!
#1002882009-05-20 10:40:37 Válasz a #100273. hsz-ra
Szia Czoki!
Már meg is kaptam az értesítőt
Nem kötöttem útlemondási biztosítást, mivel egy főnek 8000-et fizettem a repülőjegyért, és a biztosítás 6000 Ft lett volna.
Vagy érdemes lett volna fizetnem? Csak szeretném olcsón kihozni ezt az utazást.
Remélem nem fogják törölni a járatot, illetve elvileg biztosítás nélkül is olyankor új időpontot kell adniuk, nem?
Szépéva? Nálatok hogy is volt? Volt erre biztosításod, azért kaptál másik időpontot?
#1004292009-05-20 20:39:33 Válasz a #100288. hsz-ra
Szai Firkamano!
Valószínű, hogy Neked tényleg ez volt a jobb választás. Ugyanis a biztosítás mellett is levonnak %-ot. Most fejből nem tudom mennyit.
Egyébként ez a biztosítás csak arra jó, ha Neked van komoly indokod
az út lemondására, és így nem bukik az ember akár 100eFt-ot.
Üdv.
czoki
#1006072009-05-21 18:06:23 Válasz a #100279. hsz-ra
"Csak nem csórelják ki a poggyászból!"
Erre az jutott eszembe, hogy keresztfiam most volt Mexikóban, és a csomagjukból (valószínűleg Ferihegyen még) kilopták a kamerát.... Előző nap pont ez mutatták a TV-ben.
De szerintem a szalámi biztonságban van.