Sziasztok!
Jön valaki augusztus 20-tól Sartira? Mi a Sula apartmanba leszünk. Erről ha jól olvastam,akkor még senki nem írt semmi véleményt.Egész jó idő van kint a webkamerán keresztül! :lol: Remélem augusztusban is jó időnk lesz. 8)
Mi is Budapestről megyünk 7en,két kocsival! Este indulunk 10 körül,mert van egy 16 hónapos kislányunk,és vele nappal nem merünk neki vágni,éjjel meg remélem aludni fog!Melyik apartmanba lesztek?
Én és a párom is augusztus 20-án megyünk Sartira. Mi az Apollon travellel megyünk és Szegeden szállunk fel a buszra. Mi az Apostolos apartmanban leszünk.
Szia Gaudyz.Mi délután kb 3 óra felé gondoltuk az indulást.És a Kipriotis apartmanban leszünk. Tavaly sokat áltunk a szerb-maci határon,igy kicsit előbb gondoltunk elindulni.
Bitang, Taccota, donchi! Nagyon köszi a válaszokat!!!!! Úgy tervezzük, hogy megérkezés utáni vagy azutáni napon mennénk a Meteorákhoz, de nem érdekel mennyire messze van Sartitól, 10 éves korom óta oda vágyom...!
donchi, BorosFamily! Nektek meg jó utat, jó időt és persze szuper nyaralást kívánok...nekem már "csak" 57 nap:)!
Szia Gaudyz.Mi délután kb 3 óra felé gondoltuk az indulást.És a Kipriotis apartmanban leszünk. Tavaly sokat áltunk a szerb-maci határon,igy kicsit előbb gondoltunk elindulni.
Szia! Mi kb. du. 4-5 felé indulunk Paksról, így még lehet, hogy összefutunk az út során! Mondjuk a számításaim szerint, ha a határon fennakadás nélkül átjutunk, akkor elég korán érnénk Sartira, így terveztem némi időhúzást Vourvourou strandján!
Csatlakozom Sancho-hoz,én is zökkenő mentes utazást és remek nyaralást kívánok mindenkinek aki ma indul Sartira! Kicsit irigykedem is,mert nekünk még 49 nap van hátra!
"kocka"... ezt még nem hallottam, de beépítem a szókincsembe, tetszik!
(levezettem ugyanis: a dobozos Mythos befoglaló geometriája a henger. ==> a "kocka mythos" csakis a rekesz lehet