Sziasztok!
Jön valaki augusztus 20-tól Sartira? Mi a Sula apartmanba leszünk. Erről ha jól olvastam,akkor még senki nem írt semmi véleményt.Egész jó idő van kint a webkamerán keresztül! :lol: Remélem augusztusban is jó időnk lesz. 8)
#1419722010-07-01 17:36:57 Válasz a #141959. hsz-ra
Szia,
Mi is Budapestről megyünk 7en,két kocsival! Este indulunk 10 körül,mert van egy 16 hónapos kislányunk,és vele nappal nem merünk neki vágni,éjjel meg remélem aludni fog!Melyik apartmanba lesztek?
Én és a párom is augusztus 20-án megyünk Sartira. Mi az Apollon travellel megyünk és Szegeden szállunk fel a buszra. Mi az Apostolos apartmanban leszünk.
Szia Gaudyz.Mi délután kb 3 óra felé gondoltuk az indulást.És a Kipriotis apartmanban leszünk. Tavaly sokat áltunk a szerb-maci határon,igy kicsit előbb gondoltunk elindulni.
Bitang, Taccota, donchi! Nagyon köszi a válaszokat!!!!! Úgy tervezzük, hogy megérkezés utáni vagy azutáni napon mennénk a Meteorákhoz, de nem érdekel mennyire messze van Sartitól, 10 éves korom óta oda vágyom...!
donchi, BorosFamily! Nektek meg jó utat, jó időt és persze szuper nyaralást kívánok...nekem már "csak" 57 nap:)!
Szia Gaudyz.Mi délután kb 3 óra felé gondoltuk az indulást.És a Kipriotis apartmanban leszünk. Tavaly sokat áltunk a szerb-maci határon,igy kicsit előbb gondoltunk elindulni.
Szia! Mi kb. du. 4-5 felé indulunk Paksról, így még lehet, hogy összefutunk az út során! Mondjuk a számításaim szerint, ha a határon fennakadás nélkül átjutunk, akkor elég korán érnénk Sartira, így terveztem némi időhúzást Vourvourou strandján!
Csatlakozom Sancho-hoz,én is zökkenő mentes utazást és remek nyaralást kívánok mindenkinek aki ma indul Sartira! Kicsit irigykedem is,mert nekünk még 49 nap van hátra!
"kocka"... ezt még nem hallottam, de beépítem a szókincsembe, tetszik!
(levezettem ugyanis: a dobozos Mythos befoglaló geometriája a henger. ==> a "kocka mythos" csakis a rekesz lehet