A Macedon apartman Sarti Beachen van. Nagyon közel a lassan mélyülő homokos tengerparthoz. A szuterénben vannak a 4-5 ágyas szobák. A 3 ágyasok a tűzfalra néznek, a 2 ágyasok a tengerre. Légkondi nincs, a szoba tiszta, egyszerű, van kis konyha, kis fürdőszoba. Ha jól emlékszem összesen 4 db 2 ágyas, 4 db 3 ágyas és talán 2 db 4-5 ágyas stúdiójuk van.
Elvileg a Hellasz.hu-ra amint belépsz a felhasználó neveddel és a jelszavaddal, akkor ott a képeknél van olyan hogy képek feltöltése. Ott tudod felrakni a képeket. Asszem kell nevet adni az albumodnak, utána fel tudod rakni a képeket, viszont talán van egy kis idő, amíg átnézik, nehogy valami olyan jellegű dolog legyen rajta. Utána szerintem megjelenik...
Szia Sancho. Tegnap fölraktam, nevet is adtam az albumnak, szerintem is még az "átvizsgálása" tart. Gondolom ha rendben lesz, majd automatikusan megjelenik a profilomban.. Ugye?
Mivel nem támogatod a Fotóalbum bővítését, a feltöltött albumod jelenleg várólistán van addig, amíg eldől, hogy bővíthető e a Fotóalbum vagy törölve lesz a nagyrésze.
Ha marad és bővíthető a Fotóalbum, akkor fog megjelenni az albumod.
Köszi Jox. erről nem tudtam, simán csak elkezdtem feltölteni a képeket. Mit jelent ez a támogatás??? Nem olvastam nagyon tüzetesen mostanában, inkább csak bejelentkeztem mikor kint voltunk Sartin, a visszaolvasásra nem volt már időm....
Sziasztok,
Azt hallottam,hogy a Szerb és a Görög határon 8-12 óra a várakozási idő,ez valóban így van???? :shock: Ha igen,nagyon király lesz..a 16 hónapos kislányom tuti értékelni fogja. :roll: Mi augusztus 20án este 9 körül indulunk...
Szia!Mi kb.2,5 órát álltunk,de olyat is hallottam akik többet.Szigorítottak,minden útlevelet scennelnek,mind két oldalon,mivel unióba készülnek,nincs szatyrozás,így marad a türelmes várakozás.